Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 723
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,906
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

Çiğdem Kızılaydan geçerken seni alalım ne dersin?

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

kızılaydan ne tarafa geçeceksiniz yani güzergah ne ben çıkayım en yakın yere

Kızılaydn Çankaya yönüne gideceğiz, seni Güvenpark üstündeki tüp geçitten altından alayım

tamam ben ostimden geleceğim o zaman ben hemen çıkayım çünkü ancak gelirim

saat 2 de değilmi buluşma saati siz keçiörenden geleceksiniz değilmi ivedikten geçecekmisiniz

Saat 13.30 da orada ol Çido sen tamam mı canım :smiley:

nerde olayım 13:30 da

Bu yazdığım yerde saat 13.30 da oluyorsun Çido, anlaştık mı ?

ceranus' Alıntı:
Kızılaydn Çankaya yönüne gideceğiz, seni Güvenpark üstündeki tüp geçitten altından alayım

14 de olsak yada bana gecikme payı verseniz çünkü 1 saat te gecikebilirim ben :smiley: yollar burda felaket :smiley:

Sen metro ile gelmiyormusun?

evette bide bizim evden ring olayı var metroya asıl sorn orda zaten neyse ben çıkıyorum hadi görüşürüz

Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2

Tamam hadi çık sen, görüşürüz canım.

Çiğdem sen hala burdamısın, beni orada fazla bekletmez polisler söyleyeyim bak, gitmek zorunda kalırsam boşuna gelmiş olursun sonra, en iyisi sen oraya gelince beni ara, ben oraya öyle geleyim diyorum da nasıl olacaksa ???

Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2

Elbette ederiz...

Bu arada adını profil bölümünden nickinin altına yazarsan seni daha kolay tanımamız açısından iyi olur Halit..

Arkadaşlar sizlere iyieğlenceler dilerim.Ben gelemiyorum ama siz tadını çıkarın.Fotoları bekliyicem.Akşama görüşürüz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR