Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 723
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,895

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

Listede adını göremedim? gördümde bilemiyorum yazıyor?

Avantar yine şasiye dönmüş, tekrarmı söktünüz D110 V8 i ?

Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

yeni avatar yapmak problem.. elimde malzeme yok

yarın izmite gidiyorum araba bu akşam sonunda çıktı ama hala yapılması gereken birsürü eksik var... arka çeki demirim bile takılmadı daha .. düşün halimi...

0-100 süremi duymak istemezsin...

:smiley:

ndoganci' Alıntı:
yeni avatar yapmak problem.. elimde malzeme yok

yarın izmite gidiyorum araba bu akşam sonunda çıktı ama hala yapılması gereken birsürü eksik var... arka çeki demirim bile takılmadı daha .. düşün halimi...

0-100 süremi duymak istemezsin...

:smiley:

geziinin linkini verirmisiniz ben bulamadım

dronder' Alıntı:
bende geleyim parçalayın benim cherokeeyi... ;D

umut bendeüye oldum ama benide kabul etmediler ;D

LRO= Landrover Sahibi(Sahipleri), Ruhsatında LR yazan araban yoksa kabul etmemeleri normal, sonradan arabanı değiştirisen kimse bişey demez ama üye olmak için LRO olman şart. Umut Üye olabilir.

Umut bu gezi nerde ya ben bulamadım bende lr ye üyeyim ama raslamadım gelecegimde degil yarın iş var

Arkadaşlar merhaba, bugün saat 14.00 de Eymir'de yürüyüşe ne dersiniz ???

Çok mu geç sordum bu soruyu ???

evet arkadaşlar yokmu gelen

Özelden gelen mesajlar doğrultusunda, şu anda katılım listesi şu şekilde oluştu

01-Zerrin Yiğiter
02-Çiğdem
03-İlyas
04-Fatih
05-

hadi arttırın bakalım arkadaşlar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR