Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 723
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,893
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

Her zaman sevdiğim sporlardır offroad, ralli, formula yani motorsporlarının hemen hepsi ilgi alanımdadır , tabii hep izleyici koltuğunda oturuyordum, artık sayenizde içinde de oluyorum ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Zerrin Off-road a iyi ısındın.;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

yazargezeryolçizer' Alıntı:
2 tonun üstündeki aracı zaten başka bir şeye bağlayamayızki.;D

Umutun Japon takozu da var ama nasıl kardeşlikse hep sizi yanlız bırakıyor. ;D (Takoz lafından sonra şimdi düşer ;D ;D )

arkadaşlar biraz geç oldu ama daha yılın ilk günü olması itibari ile geç kalmamış oldugumu düşünüyorum bu yılınız ve önünüzdeki bütün hayatınız en güzel şekilde mutlu huzurlu sağlıklı doğa dolu bi şekilde sevdiklerinizle geçsin sizi ve doğayı seviyorum

bu arada bugunkü falımda bol doğalı bi manzara vardı :smiley: bu yılda hep beraber olmak dileğiyle sevgiler

discovery-V8' Alıntı:
Umutun Japon takozu da var ama nasıl kardeşlikse hep sizi yanlız bırakıyor. ;D (Takoz lafından sonra şimdi düşer ;D ;D )
Umut düşmediğine göre yılbaşı partilerinden sonra hala kafayı toplayamamıştır.;D

Akşam üzeri bizdeydi, Geri dönemedi galiba.

kerim abi gençlik böle bişi işte bizde bütün kuzenler toplandık yılbaşındaa dayımlarda bizim bi 18 lik delikanlımız var kendi başına bi 70lik votkayı devirdi fena oldu gece sızdı kaldı kendinde değildi :smiley: ummuttaböle bişimioldu acaba :smiley:

aha umut damladı ben demedimmi bi 70 liği tekbaşına devirmiştir diye baksanıza heeeyyyt leyn diye girdi foruma :smiley:

yok yok umut sende hala umut var gibi bence :smiley: halaaa bi 70 lik devirir gibi görünüyorsun :smiley:

evet bende bi 70lik votka bi kırmızı şarap var istermisin :smiley:

Çiğdem, bir daha ki etkinliğe kadar sakla gerekli oluyor bazı arkadaşlara biliyorsun ;D

valla söz veremem arkadaşlar ama alırız yenisini bizdede bi hayli tüketici var :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR