Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 723
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,893
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

ceranus' Alıntı:
Yiyenbilir olarak masada ne varsa silip süpürdük ;D

Bir başka etkinlikte yeniden birlikte olmak dileğigiyle şimdilik bu kadar arkadaşlar :smiley:

Sevgili Zerrin son fotoğraflar süper, gaza geldim bir tekrararınımı yapsak acaba :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

ceranus' Alıntı:
Kilitleri hallettin mi Mustafa Abi ?

Sevgili Zerrin mesajlara ancak bakabildim, yarın bütün Defender la uğraşacağım, muhtemel ARB kilit problemini çözerim :smiley:

Evet Mustafa Abicim, bende aynı fikirdeyim, en kısa zaman da tekrarını yapalım :smiley:

MKG' Alıntı:
Sevgili Zerrin son fotoğraflar süper, gaza geldim bir tekrararınımı yapsak acaba :smiley:

yeni yılda, her şeyiniz arkadaşlık kadar keyifli ,dostluk kadar anlamlı ,olsun. ve siz ,bilgi kadar güçlü ,iyi söylenmiş bir türkü kadar etkileyici ,bir filozof kadar gerçekçi ,büyük ve kıpırtısız bir göl kadar dingin olun. ve eğer gerçekten gerekirse ,hem de hiç çekinmeyerek ,üç yaşında bir çocuk kadar pervasızya da bir müsamere kadar naif hatta ölüm kadar sessiz olun. ama mutlaka yaşamla uyum içinde olun ,huzur ve sağlınızı hiçbir şey uğruna feda etmeyin ,sevdiklerinize sevdiğinizi söylemekten korkmayın ,kendinize karşı insafsız olmayın ,hep ümit edin. daha da önemlisi eğer hayatınızda anne kadar fedakar ve şefkatli baba kadar anlayışlı birileri varsa, kıymetlerini bilin.Hoşçakalıınn...

Sevgili arkadaşlar yeni yılınız kutlu olsun, bol çamurlu, karlı ve keyifli geziler dilerim :smiley:

MKG' Alıntı:
Sevgili Zerrin mesajlara ancak bakabildim, yarın bütün Defender la uğraşacağım, muhtemel ARB kilit problemini çözerim :smiley:
Mustafa abi ARB kilitleri tamir ettir.
MGK ve Yavuz olmasa beni kim çekecek.;D

Herkese sağlıklı ve başarılı bir yeniyıl temenni ediyorum.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Mustafa abi ARB kilitleri tamir ettir.
MGK ve Yavuz olmasa beni kim çekecek.;D

Herkese sağlıklı ve başarılı bir yeniyıl temenni ediyorum.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Madem sen yazdın 3 kare koyayım , elimdeki tüm fotolar birilerini çekerken , koymaya çekiniyorum ;D

Yeni Yılınız Kutlu olsun.

kerim0.jpg

Kerim1.jpg

kerim2.jpg

Yavuz, elindekileri saklama lütfen ne varsa dök sayfaya, videoların konuşma bölümleri de dahil ;D

mrb.herkezin yeni yılını kutlarım ışılın yazısını görünce kedimle yüzleştim :smiley: gidimde bari 1-2 kişiye seni seviyorum diyim dedim hee :smiley: şaka biyana güzel ve anlamlı sözler ama erkekler biraz içten sevemeyi tercih ediyo yapısal sanırım bide bi söz vardı tam hatırlıyamyorum ama (erkekler içinden kadınlarsa sözleriyle sever diye bişey biliyorum )yanışlıkta olabilir bi yerinde cümlenin ama ona yakın bi sözdü :smiley: ben arabayla ugraşmaktan videoları ve resimleri yükliyemedim bi ara yüklicem görüşmek üzere herkeze selamlar
şekerşey0606' Alıntı:
yeni yılda, her şeyiniz arkadaşlık kadar keyifli ,dostluk kadar anlamlı ,olsun. ve siz ,bilgi kadar güçlü ,iyi söylenmiş bir türkü kadar etkileyici ,bir filozof kadar gerçekçi ,büyük ve kıpırtısız bir göl kadar dingin olun. ve eğer gerçekten gerekirse ,hem de hiç çekinmeyerek ,üç yaşında bir çocuk kadar pervasızya da bir müsamere kadar naif hatta ölüm kadar sessiz olun. ama mutlaka yaşamla uyum içinde olun ,huzur ve sağlınızı hiçbir şey uğruna feda etmeyin ,sevdiklerinize sevdiğinizi söylemekten korkmayın ,kendinize karşı insafsız olmayın ,hep ümit edin. daha da önemlisi eğer hayatınızda anne kadar fedakar ve şefkatli baba kadar anlayışlı birileri varsa, kıymetlerini bilin.Hoşçakalıınn...

bi daha İngilizlere laf söylersem dilimi eşekarısı soksun.
;D ;D ;D

Az bide yükseltme yaptığın zaman tamamdır senin Pajero Kerim ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Bide vinç şart oldu bana.;D

vinci bağlayacak bir yer de lazım değilmi ? ;D

bağlamak istersen bizim ingiliz kütüğü herzaman hazır ;D

discovery-V8' Alıntı:
vinci bağlayacak bir yer de lazım değilmi ? ;D

bağlamak istersen bizim ingiliz kütüğü herzaman hazır ;D
2 tonun üstündeki aracı zaten başka bir şeye bağlayamayızki.;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR