Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)
Ufak bir düzeltme yapayım dedim.
01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi)
02- Mustafa Tezel (3 kişi) Suzuki Vitara, Ms lastik, telsiz, kürek, vs.vs.
03-Tolga ve Meltem (2 kişi) G.Vitara,At lastik,telsiz
04- Can Pektaş (1 kişi) Hyundai Galloper ,Mt lastik,telsiz (yıne iş durumuna göre son dakka değişiklik olabılır)
05- E. Acikgoz (1 kisi) Defender / CB / (6 mart aksami Gezenbilir Ankara grubu misafiri) 7 mart normal gezi
06- Bülent Koçoğlu (2 kişi) Suzuki Vitara
07- Gülen ve Özcan (2 kişi) ZJ, AT lastik, U kilit, Strap, Kürek, ve alınacak pmr.
08- Murat (VARHUB) (2 kişi) ZJ, BF-AT, PMR, CB Telsiz, balta+kürek+testere(üçü bir arada) ;D, mangal + kömür vs. vs. vs. ;D
09- Eren BALABAN (eratech) (2 kişi biri ben biri Murat) CJ-5, MT lastik, U kilit, Strap, kürek, balta, PMR, CB, dif kilit vs. vs.
10- Serdar Karakuş (3 kişi) Jeep KJ MT, U kilit,Starp, vinç vs. vs.
11- Alfonse (1 Kişi) ZJ, MT, PMR Telsiz
12- Bülent Kök (? Kişi) ?
13- Mustafa Arslankurt (3 ) Terios standart lastik,telsiz
14- Kerem (wastiee) (2 kişi) Niva, MT, CB telsiz, hijack, ve bu gezinin vurgusu: yükseltme
Ufak bir düzeltme yapayım dedim.
01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi)
02- Mustafa Tezel (3 kişi) Suzuki Vitara, Ms lastik, telsiz, kürek, vs.vs.
03-Tolga ve Meltem (2 kişi) G.Vitara,At lastik,telsiz
04- Can Pektaş (1 kişi) Hyundai Galloper ,Mt lastik,telsiz (yıne iş durumuna göre son dakka değişiklik olabılır)
05- E. Acikgoz (1 kisi) Defender / CB / (6 mart aksami Gezenbilir Ankara grubu misafiri) 7 mart normal gezi
06- Bülent Koçoğlu (2 kişi) Suzuki Vitara
07- Gülen ve Özcan (2 kişi) ZJ, AT lastik, U kilit, Strap, Kürek, ve alınacak pmr.
08- Murat (VARHUB) (2 kişi) ZJ, BF-AT, PMR, CB Telsiz, balta+kürek+testere(üçü bir arada) ;D, mangal + kömür vs. vs. vs. ;D
09- Eren BALABAN (eratech) (2 kişi biri ben biri Murat) CJ-5, MT lastik, U kilit, Strap, kürek, balta, PMR, CB, dif kilit vs. vs.
10- Serdar Karakuş (3 kişi) Jeep KJ MT, U kilit,Starp, vinç vs. vs.
11- Alfonse (1 Kişi) ZJ, MT, PMR Telsiz
12- Bülent Kök (? Kişi) ?
13- Mustafa Arslankurt (3 ) Terios standart lastik,telsiz
14- Kerem (wastiee) (2 kişi) Niva, MT, CB telsiz, hijack, ve bu gezinin vurgusu: yükseltme