Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 179
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,897
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

Ufak bir düzeltme yapayım dedim.

01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi)
02- Mustafa Tezel (3 kişi) Suzuki Vitara, Ms lastik, telsiz, kürek, vs.vs.
03-Tolga ve Meltem (2 kişi) G.Vitara,At lastik,telsiz
04- Can Pektaş (1 kişi) Hyundai Galloper ,Mt lastik,telsiz (yıne iş durumuna göre son dakka değişiklik olabılır)
05- E. Acikgoz (1 kisi) Defender / CB / (6 mart aksami Gezenbilir Ankara grubu misafiri) 7 mart normal gezi
06- Bülent Koçoğlu (2 kişi) Suzuki Vitara
07- Gülen ve Özcan (2 kişi) ZJ, AT lastik, U kilit, Strap, Kürek, ve alınacak pmr.
08- Murat (VARHUB) (2 kişi) ZJ, BF-AT, PMR, CB Telsiz, balta+kürek+testere(üçü bir arada) ;D, mangal + kömür vs. vs. vs. ;D
09- Eren BALABAN (eratech) (2 kişi biri ben biri Murat) CJ-5, MT lastik, U kilit, Strap, kürek, balta, PMR, CB, dif kilit vs. vs.
10- Serdar Karakuş (3 kişi) Jeep KJ MT, U kilit,Starp, vinç vs. vs.
11- Alfonse (1 Kişi) ZJ, MT, PMR Telsiz
12- Bülent Kök (? Kişi) ?
13- Mustafa Arslankurt (3 ) Terios standart lastik,telsiz
14- Kerem (wastiee) (2 kişi) Niva, MT, CB telsiz, hijack, ve bu gezinin vurgusu: yükseltme

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

murat abi sırf offroadluk niva mı alsam samurai mı alsam vs derken ne ara zj aldın sen :smiley: güle güle kullan :smiley:

Akçaali Köyü batmadan tamamlayalım!!! Off-Road Etkinliği Duyurusu

yavuz-çelikel' Alıntı:
pek çekmeye niyetin yok gibi :mad:

aslında bu cümle kendim için kurulmuş bir cümle idi ancak,
sanıyorum kendimi yanlış ifade ettim... genelde gezilerde batan
ben oluyorum da... yoksa kim batarsa batsın (büyük araçlar hariç)
(çünkü tonajı fazla olanları çekmeye gücü yetmiyor benim Jeep'in)
elimden geldiğince, tekerim döndüğünce seve seve yardımcı olurum...
::smiley:

wastiee' Alıntı:
murat abi sırf offroadluk niva mı alsam samurai mı alsam vs derken ne ara zj aldın sen :smiley: güle güle kullan :smiley:

Yaw Kerem sağolasın, daha iyileri senin olsun. Gezide görüşürüz, kimler aklıma girdi sana teker teker anlatacağım kardeş. ;D ;D

Ha bu arada senin şu LADA'yı satalımda şööle güzelinden bir ZJ alalım be :D ;) ;D ;D ;D ;D ;D

Murat merhaba,
yeni oyuncağın hayırlı ve de uğurlu olsun...
güzel günlerde, bol muaceralı ve de adrenalin dolu günler dileklerimle...

Ya arkadaşlar bu arada bir haftadır iyi yağmur var, bizim parkur sıkı olmuştur yaw :D ;D ;D ;D

Eren çok teşekkür ederim. Bende jeep ailesine katıldım. :D

Ama ilk eğitimi Suzuki'de aldım, bilirsin az çekmedin beni. :D ;D
Tabi bu cümlemden suzukiciler hemen kızmasın, çünkü birçok arkadaşında bildiği gibi kullandığım araç, low vitesi olmayan, SUV tabir edilen bir modeldi. Hatta buna rağmen birçok başarıya imza atan bir araçtı. :smiley:

Amaaa geçmişe mazi derler ;D ;D ;D

Dostum hep beraber kazasız, belasız, bol çamur ve adrenalinli, iyi günlerde kullanalım. ;D ;D ;D ;D

VARHUB' Alıntı:

04- Can Pektaş (1 kişi) Hyundai Galloper ,Mt lastik,telsiz (yıne iş durumuna göre son dakka değişiklik olabılır)
05- E. Acikgoz (1 kisi) Defender / CB / (6 mart aksami Gezenbilir Ankara grubu misafiri) 7 mart normal gezi
07- Gülen ve Özcan (2 kişi) ZJ, AT lastik, U kilit, Strap, Kürek, ve alınacak pmr.
08- Murat (VARHUB) (2 kişi) ZJ, BF-AT, PMR, CB Telsiz, balta+kürek+testere(üçü bir arada) ;D, mangal + kömür vs. vs. vs. ;D
09- Eren BALABAN (eratech) (2 kişi biri ben biri Murat) CJ-5, MT lastik, U kilit, Strap, kürek, balta, PMR, CB, dif kilit vs. vs.
12 Mustafa Arslankurt (3 ) Terios standart lastik,telsiz
13- Kerem (wastiee) (2 kişi) Niva, MT, CB telsiz, hijack, ve bu gezinin vurgusu: yükseltme
benimki kesin değil ansızın gelebilirim gelemezsem ayıp olmasın

VARHUB' Alıntı:

12- Kerem (wastiee) (2 kişi) Niva, MT, CB telsiz, hijack, ve bu gezinin vurgusu: yükseltme

Arkadaşlar,önceki etkinliği inceledim.ayrıca pazar gününe kadar hava yağışlı parkur daha zorlaşacak bu nedenle standart araç ve lastiklerle,sizlere sorun olmak istemiyorum.başka etkinliklerde görüşmek dileğiyle hepinize kazasız belasız bol eğlenceler dilerim.

Pazar sabahı uyandığımızda hava yağmurlu olursa katılamayacağımızı üzülerek bildiririm.

Selamlar,

aslankurt72' Alıntı:
Arkadaşlar,önceki etkinliği inceledim.ayrıca pazar gününe kadar hava yağışlı parkur daha zorlaşacak bu nedenle standart araç ve lastiklerle,sizlere sorun olmak istemiyorum.başka etkinliklerde görüşmek dileğiyle hepinize kazasız belasız bol eğlenceler dilerim.

Mustafa Bey merhaba,
sorun olmayacağınızı, aksine daha çok eğleneceğinizi
düşünüyorum nacizane... bence fikrinizi değiştirmeli, ve
bu etkinlikte mutlaka bulunmalısınız. eğer aksilik çıkmazda
orada olabilirsem, şahsım adına sizi batacağınız yerlerden çıkartma
sözü verebilirim. aracınız Terios ise şayet... çünkü daha önce birkaç
kez Defender çekmeye niyetlendim, çekemedim, bende battım... ;D ;D ;D

eratech' Alıntı:
Mustafa Bey merhaba,
sorun olmayacağınızı, aksine daha çok eğleneceğinizi
düşünüyorum nacizane... bence fikrinizi değiştirmeli, ve
bu etkinlikte mutlaka bulunmalısınız. eğer aksilik çıkmazda
orada olabilirsem, şahsım adına sizi batacağınız yerlerden çıkartma
sözü verebilirim. aracınız Terios ise şayet... çünkü daha önce birkaç
kez Defender çekmeye niyetlendim, çekemedim, bende battım... ;D ;D ;D
İlginize çok teşekkürler.Terios ve sadece 1170 kg. ;D ;D

aslankurt72' Alıntı:
İlginize çok teşekkürler.Terios ve sadece 1170 kg. ;D ;D

sıkıntı yok, 1170 kg. çekebiliyorum... ;D benim CJ-5'imin de 1500 kilo olduğunu düşünürsek,
makul bir ağırlık sayılabilir çekebilmem adına Terios... ::smiley: 2500 kg. ve üzerinde 3 - 4 tekerlek aynı
anda patinaj çekmesine rağmen, büyük araçları (daha doğrusu kamyondan bozma ;D) bulundukları
yerden çıkaramıyorum. aksine ben de olduğum yere saplanıyorum... ;D teklifim baki... ::smiley: ;)

Zerrin hanim, uzgunum sartlari zorladim ancak ..acil bir durum nedeniyle geziye katilamiyacagim ...
yoksa aractaki CB'nin yanina PMR bile almistim .. listeden kendimi cikartarak revize ediyorum ... sizlere keyifli geziler ve paylasimlar diliyorum .. umarim geziden bolca resim ve video'yu bizimle paylasirsiniz ..

05- Bülent Koçoğlu (2 kişi) Suzuki Vitara
06- Gülen ve Özcan (2 kişi) ZJ, AT lastik, U kilit, Strap, Kürek, ve alınacak pmr.
07- Murat (VARHUB) (2 kişi) ZJ, BF-AT, PMR, CB Telsiz, balta+kürek+testere(üçü bir arada) , mangal + kömür vs. vs. vs.
08- Eren BALABAN (eratech) (2 kişi biri ben biri Murat) CJ-5, MT lastik, U kilit, Strap, kürek, balta, PMR, CB, dif kilit vs. vs.
09- Serdar Karakuş (3 kişi) Jeep KJ MT, U kilit,Starp, vinç vs. vs.
10- Alfonse (1 Kişi) ZJ, MT, PMR Telsiz
11- Kerem (wastiee) (2 kişi) Niva, MT, CB telsiz, hijack, ve bu gezinin vurgusu: yükseltme

Pazar günü bölgede yağış görünmüyor, ancak ciddi bir ısı düşmesi sözkonusu...
yağmur altında mangal yakmayacak olmamız sevindirici, kıyafete dikkat. ::smiley: ;)

http://www.meteor.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=ELMADAG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri