Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 298
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,454
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Hasan'ın söyledikleri doğrudur.....Ben de bunu esprili ve ironik bir dille anlatmaya çalıştım.....Ama yazı ile düşünceleri , daha doğrusu duyguların hepsini ifade etmek mümkün olmuyor....Sonra da hanımlar böyle kızıyor işte.............
Çiğdem ben de bunu anlatmaya çalışiyürdüm......... Erkekler bazen üşüse de ses çıkarmıyor......Hanımlardan da aynı şekilde davranmasını bekliyor........Ama aradaki anatomik farklılıklardan tut da, metabolizma ve vücut kimyasına varan farklılıklardan dolayı hanımlardan üşümemesini beklememek gerekir.............Saygılar ;D

Neyse madem gel üşümezsin dedik.......Eğer benim sözüme itimat edip gelen olursa ve ben üşüdüm senin yüzünden derse, faaliyet boyunca TNF Superlight -37 ekstrem değere sahip kaztüyü tulumu ona tahsis edecem..................

Etiketler

tommycan' Alıntı:
Merhaba, hoşgeldiniz......
Kış için uygun çadırınız olduğunu varsayarak tulumunuzun bu faaliyet için yeterli olduğu söylenebilir.........Yakın zamanda o bölgede çadırlı kamp yaptık....Gece en fazla -13 oldu......ortalama -8 civarında idi gece......Çadırın için 0 dereceden aşağı düşmedi........ o sebeple -8 konfor derecesi olan tulumunuzla bu faaliyeti yapabilirsiniz................. (Faaliyet sırasında herhangi bir aksilikte bizlerden de yardım alabilirsiniz tabi ki......Merak etmeyin bu tür kamp faaliyetlerinde şimdiye kadar - ki 1996 dan beri bu tür faaliyetler yapıyorum- ciddi bir sorunla karşılaşmadım......Yalnız bir defa gece dere kenarına fenersiz inen arkadaşları kurtlar kovaladı........Bir defa arkadaşım dereye düştü.......ayak parmakları donma tehlikesi geçirdi, ayağındaki ayakkabıları bıçakla kesip çıkardık, bir defa da yiyecekleri dışarda unuttuk.....hepsi dondu.......domatesle duvara çivi çakmıştık ip germek için çivi lazımdı......... ;D ) Bunlar olmuş şeyler ama hepsinin içinde neden olduklarına dair gerekçeler var.....Uygun zamanda onu da anlatırım.........

Kadircim, arkadaşları korkutmayalım. Kurt, bıçak, çivi, dere, donma falan ürkütücü şeyler bunlar. Ateş, Mangal, Kebap, Muhabbet güzel şeylerden bahsedelim, sevelim, sevilelim :D

Baysal Otel'le görüşen oldu mu acaba? Yerleri vardır umarım :smiley:

01. Efe Karaismailoglu.................... İstanbul/2 kişi/4x4 araç/Otel/Yemek/Cumadan
02. Murat Albayrak........................ Kdz Ereğli /2 kişi/Otel/Yemek
03. Berk - Onur Guneri - Cem Ak.... Kocaeli/3 kişi/Çadır / Yemek
04. Çiğdem Avcı..............................Ankara/2 kişi/Çadır/Cumadan
05. Metin Bulman.......................... Kdz Ereğli / 2 kişi/Otel/Yemek
06. Salim Erkul.............................. İstanbul/2 kişi/Otomobil/Otel/Yemek/Cumadan
07. Ender Kurutlu.......................... İstanbul/2 kişi/4x4 araç/Otel/Yemek/Cumadan
08. Erman Tüfekçioğlu................... İstanbul/2 kişi/4x4 araç/Otel/Yemek/Cumadan
09. Adnan Akgün.............................Kdz Ereğli/2 kişi/4x4 araç Otel/Cumadan.
10. Senan Ansen-Ebru Akın........... İstanbul/2 kişi/4x4 araç/Karavan/Yemek
11. Mustafa Kemal Güner...............Ankara/2 kişi/Otel/Yemek
12. Zerrin Yiğiter............................ Ankara /.../Otel/Yemek/Cumartesi
13. Burak Dokur............................ İstanbul/2 kişi/4x4 araç/Otel/Yemek
14. Mustafa Çalışkaner..................Afyon/3 kişi / 4x4 araç /çadır/kendi imkanlarımla ateş başı yemek
15. Mert Kiğılı-Meral Pekcan.........İstanbul/2 kisi / LandRover / çadır/yemek/Cumadan
16. Mehmet Emin Aydın................Ankara/1 kişi / 4x4 araç / çadır yemek/ Cumadan
17. Gülşen İpek............................Ankara/1 kişi/ tabanvay / otel / cumadan
18. Serkan EREN (serkanefe) İstanbul/1 Kişi/4x4 araç /çadır/ kendi başına keyif / Cumadan
19. İbrahim GÜNES......................... istanbul/2kişi/ honda hrv/ çadır / cuma
20. Cevdet Özçelik........................Bolu,üç kişi"bakmışsın altı olmuş "Cumartesi
21. İbrahim Yeter..........................İstanbul / 1 veya 2 kisi / 4x4 / cadir / Yemek
22. Hakan Eker...............................İstanbul / 1 kişi / Karavan / Yemek
23. Sedat & Hülya Açıl....................İstanbul / 2 kişi / 4x4 araç / otel / cumartesiden

Liste kaybolmasın.

EKARAIS' Alıntı:
Kadircim, arkadaşları korkutmayalım. Kurt, bıçak, çivi, dere, donma falan ürkütücü şeyler bunlar. Ateş, Mangal, Kebap, Muhabbet güzel şeylerden bahsedelim, sevelim, sevilelim :D

Haklısın Efe Abi...
Düzeltiyorum arkadaşlar;
Kurt değil canıııımmm.... Kurtçuk
Bıçak değil yahuuuu..... tırnak çakısı
Dere mi ne deresi olsa olsa.........derecik
Donma falan yok ...............hafif bir ürperti..............

Yani endişe edecek bir şey yok......Zaten küresel ısınma var.... artık o kadar soğuk olmuyor oralar............

tommycan' Alıntı:
Haklısın Efe Abi...
Düzeltiyorum arkadaşlar;
Kurt değil canıııımmm.... Kurtçuk
Bıçak değil yahuuuu..... tırnak çakısı
Dere mi ne deresi olsa olsa.........derecik
Donma falan yok ...............hafif bir ürperti..............

Yani endişe edecek bir şey yok......Zaten küresel ısınma var.... artık o kadar soğuk olmuyor oralar............
:smiley:

arkadaslar yokmu istanbuldan cumartesi sabah hareket edecek olan beraber cıkalım

itfaiyeci' Alıntı:
arkadaslar yokmu istanbuldan cumartesi sabah hareket edecek olan beraber cıkalım

Cuma akşamından gidecekler var. Mesela ben. Aslında bana kalsa bu akşamdan giderim. O kadar özledik vallahi dağları, arkadaşları, kamp ateşini.

Cumartesi sabah gidecekler de vardır mutlaka.

kazasız belasız bir etkinlik olur insallah

istanbuldan günübirlik gelmeyi düşünüyorum,programla ilgili bir mesaj göremedim,cumartesi mi pazar mı
tavsiye edersiniz?

yns' Alıntı:
kazasız belasız bir etkinlik olur insallah

istanbuldan günübirlik gelmeyi düşünüyorum,programla ilgili bir mesaj göremedim,cumartesi mi pazar mı
tavsiye edersiniz?

Günübirlik geldiğinizde Cumartesi daha uygun olur.

Arkadaşlar Mustafa ELBAŞ ve 3 arkadaş olarak listeye beni ekleyebilirmisiniz.?Ben beceremedim listeyi bozarım diye de korkumdan bir şey yapamadım.

HAKDANEFE' Alıntı:
Arkadaşlar Mustafa ELBAŞ ve 3 arkadaş olarak listeye beni ekleyebilirmisiniz.?Ben beceremedim listeyi bozarım diye de korkumdan bir şey yapamadım.

01. Efe Karaismailoglu.................... İstanbul/2 kişi/4x4 araç/Otel/Yemek/Cumadan
02. Murat Albayrak........................ Kdz Ereğli /2 kişi/Otel/Yemek
03. Berk - Onur Guneri - Cem Ak.... Kocaeli/3 kişi/Çadır / Yemek
04. Çiğdem Avcı..............................Ankara/2 kişi/Çadır/Cumadan
05. Metin Bulman.......................... Kdz Ereğli / 2 kişi/Otel/Yemek
06. Salim Erkul.............................. İstanbul/2 kişi/Otomobil/Otel/Yemek/Cumadan
07. Ender Kurutlu.......................... İstanbul/2 kişi/4x4 araç/Otel/Yemek/Cumadan
08. Erman Tüfekçioğlu................... İstanbul/2 kişi/4x4 araç/Otel/Yemek/Cumadan
09. Adnan Akgün.............................Kdz Ereğli/2 kişi/4x4 araç Otel/Cumadan.
10. Senan Ansen-Ebru Akın........... İstanbul/2 kişi/4x4 araç/Karavan/Yemek
11. Mustafa Kemal Güner...............Ankara/2 kişi/Otel/Yemek
12. Zerrin Yiğiter............................ Ankara /.../Otel/Yemek/Cumartesi
13. Burak Dokur............................ İstanbul/2 kişi/4x4 araç/Otel/Yemek
14. Mustafa Çalışkaner..................Afyon/3 kişi / 4x4 araç /çadır/kendi imkanlarımla ateş başı yemek
15. Mert Kiğılı-Meral Pekcan.........İstanbul/2 kisi / LandRover / çadır/yemek/Cumadan
16. Mehmet Emin Aydın................Ankara/1 kişi / 4x4 araç / çadır yemek/ Cumadan
17. Gülşen İpek............................Ankara/1 kişi/ tabanvay / otel / cumadan
18. Serkan EREN (serkanefe) İstanbul/1 Kişi/4x4 araç /çadır/ kendi başına keyif / Cumadan
19. İbrahim GÜNES......................... istanbul/2kişi/ honda hrv/ çadır / cuma
20. Cevdet Özçelik........................Bolu,üç kişi"bakmışsın altı olmuş "Cumartesi
21. İbrahim Yeter..........................İstanbul / 1 veya 2 kisi / 4x4 / cadir / Yemek
22. Hakan Eker...............................İstanbul / 1 kişi / Karavan / Yemek
23. Sedat & Hülya Açıl....................İstanbul / 2 kişi / 4x4 araç / otel / cumartesiden
24. Mustafa Elbaş..........................İstanbul / 4 kişi

Arkadaşlar

Otel için listeye adını yazdırmış olanların yerlerinin kesinleşmesi için pazartesi günü (11 Şubat 2013 ) öğleden sonra saat 16:00 ya kadar otel ücretlerini yatırmaları gerekmektedir.

Otel ücretinin yatacağı hesap numarası

ender kurutlu Garanti Bankası Hesabı
Şube kodu: 769 KÜÇÜKBAKKALKÖY şubesi - hesap numarası : 6659043

IBAN : TR37 0006 2000 7690 0006 6590 43

Hem Cuma Hem Cumartesi akşamı konaklayacaklar 2 kişilik oda için 200 TL yatırmalılar.

Sadece Cumartesi Akşamı konaklayacak olan arkadaşlar 2 kişilik oda için 125 TL yatırmalılar.

Bununla birlikte otel odası için listeye adını yazdıranlar için pazartesi akşam üstü alınacak ödeme kayıtları baz alınacaktır.
Havale kısmına gönderici ismi farklı ise lütfen konaklayacak kişinin ( adı listede olan ) adını yazar mısınız.

Yeni / ilave oda taleplerinin olduğunun farkındayız, bölge kayak için çok dolu olduğundan yeni oda bulabilmek çok zor,fakat yakın civarda bir miktar oda ayarlamamız söz konusu olabilir. Kesinleştiği zaman buradan sizlerle paylaşacağız, konu başlığını düzenli olarak takip etmenizi tavsiye ediyoruz.

Gezenbilir olarak büyük etkinlikller ve kamp faaliyetleri için odun tedarik etmeyi prensip olarak bıraktık. Tüm katılımcılar, araçlarına alabildikleri kadar odun alabilirler.

Bununla beraber köroğlu konağı ile görüşerek çadır katılımcıları ve günübirlik katılımcılar, otelde konaklayıp dışarda ateş yakara geceyi geçirecek olan herkes için makul ücretli odun satışını mümkün kılmak için bir yol arıyoruz. Pazartesi günü bu konu ile ilgili de detaylı bilgi vereceğiz.

Tüm dostlara Saygılar / Selamlar

Ender

tek olarak katılmak istiyorum çadır da kalıcam sizlerle beraber ilk faliyetim olucak şimdiden keyifli faliyetler

Arkadaşlar Kurtköy Mehmetçik tesisleri Opet de Cumartesi sabahı buluşup toplu hareket edebiliriz.

Wayyy neler olmus buralarda ? :smiley:
Herkes cosmus, hayaller kurulmaya baslanmis. Bayildim walla.
Gecen sene gidememistik ve icimizde kalmisti.
Neyse simdiden bende hayal kurmaya baslaiyaim bari :smiley:
Selamlar Burak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri