Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 298
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,456
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Yine harika bir kamp olacak .Hiç kaçırmak istemediğim karın,soğuğun,ateşin ve muhabbetin keyfini malesef varamayacağım :(:(:(
Keyifli vakitlerinizi fotoğraflardan iç geçirerekte olsa takip etmek güzel olacak.
Herkese selamlar.

Etiketler

Funda gelememene üzüldüm bu kamp sensiz ve muhlamansız düşünülemez :smiley:

ibrahim.yeter@gmail.com' Alıntı:
Efe bey merhaba,
Bir aksilik olmazsa Cuma'dan gelmeyi planlıyoruz... Bölgeyi çok iyi bilmiyoruz... Belli bir noktada buluşup peşpeşe gitsek ne dersiniz?

İbrahim

Ben istanbuldan cuma günü cıkıcam, kordinantla gidicem, beraber cıkabiliriz.

istanbuldan cumartesi çıkacak ve aracında yeri olma ihtimali olan arkadaşlar varmıdır? yakıta ortak olarak istanbuldan bir arkadaşımız katılacak.

ankaradan cumaöğleden sonra yada akşamı çıkacak arkadaşlar varmıdır bizde araçla çıkacağız peşpeşe gitsek acaba uygunmudur

Fundacım, keşke gelebilseydin, seni göremeyeceğime çok üzüldüm..

funda' Alıntı:
Yine harika bir kamp olacak .Hiç kaçırmak istemediğim karın,soğuğun,ateşin ve muhabbetin keyfini malesef varamayacağım :(:(:(
Keyifli vakitlerinizi fotoğraflardan iç geçirerekte olsa takip etmek güzel olacak.
Herkese selamlar.

öncelikle merhaba etkinlik çok güzel fakat Anadolu'dan katılım yapmak cok buyuk sıkıntı ....
umarım bu tarz etkinlikleri Anadolu'da yaparak buradaki doğa tutkunlarını da yalnız bırakmıs olmayız!..(Gezenbilir'de yeniyim belki de Anadolu'da da yapıyorsunuzdur haberim yok )

küçük bir öneri Sivas ili Gemerek ilçesi Sızır Kasabası na ait bir kaç fotoğraf yayınlıyorum Kamp için çok ideal bir yer
burada bir etkinlik düzenlemek , sizleri burada aramızda görmek için elimden gelen her türlü yardımda bulunmak için hazırım..

gerek belediye gerek yöre halkı olarak açık bir davette bulunuyorum...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=70444.msg1230111#msg1230111

zooteknist58' Alıntı:
öncelikle merhaba etkinlik çok güzel fakat Anadolu'dan katılım yapmak cok buyuk sıkıntı ....
umarım bu tarz etkinlikleri Anadolu'da yaparak buradaki doğa tutkunlarını da yalnız bırakmıs olmayız!..(Gezenbilir'de yeniyim belki de Anadolu'da da yapıyorsunuzdur haberim yok )

küçük bir öneri Sivas ili Gemerek ilçesi Sızır Kasabası na ait bir kaç fotoğraf yayınlıyorum Kamp için çok ideal bir yer
burada bir etkinlik düzenlemek , sizleri burada aramızda görmek için elimden gelen her türlü yardımda bulunmak için hazırım..

gerek belediye gerek yöre halkı olarak açık bir davette bulunuyorum...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=70444.msg1230111#msg1230111

merhaba isminizi yazmamışsınız sivasta arkadaşlarımız var sidof olarak Bülent kök başkanlığında onlarla çok organizasyon yapıldı kamplı eski fuar alanında geçen yıldan beri yapmıyorlar. o arkadaşlarla bağlantıya geçebilirsiniz ama tabiki sivas tarafındada arkadaşlar plan yaparlar ise gelmeyi çok isteriz

cidowsky' Alıntı:
merhaba isminizi yazmamışsınız sivasta arkadaşlarımız var sidof olarak Bülent kök başkanlığında onlarla çok organizasyon yapıldı kamplı eski fuar alanında geçen yıldan beri yapmıyorlar. o arkadaşlarla bağlantıya geçebilirsiniz ama tabiki sivas tarafındada arkadaşlar plan yaparlar ise gelmeyi çok isteriz

sidof başkanı bülent beyin 9 yaşındakı kızı bu gun vefatetmiş.bilginize....

ibrahim.yeter@gmail.com' Alıntı:
Sevinirim. Kaç gibi yola çıkmayı düşünüyorsunuz...

Aslına bakarsanız iş çıkışı saat 19'da yola koyulmayı planlamaktayım.

mserdemir' Alıntı:
sidof başkanı bülent beyin 9 yaşındakı kızı bu gun vefatetmiş.bilginize....

selim bey pazar sabah vefat etti küçük elif sayfada açtım başsağlığı sayfası dünde sanırım cenaze kaldırıldı

Hsonu hava kar yagisli gececek, cuma gunu yagis yogun olabilir. Gece -4 gunduz -1 civarinda sicaklik bekleniyor ancak hava acarsa Sarialan -10 bile gorebilir bu sebeple hazirlikli olmak gerek. Az once bilgi geldi su an 30cm civarinda kar varmis, dun bir kac cm yeni kar yagmis. Sonuc itibariyla kis kampi icin kosullar gayet uygun :smiley:

Tabii katılımcıların %75'i otelde olduğu için sorun yok.
;D

TezzMertek' Alıntı:
Tabii katılımcıların %75'i otelde olduğu için sorun yok.
;D

Benimde dikkatimi çekti Murat hocam :smiley: Listeyi şöyle bir inceledim.Ben olsam çadırda kalır çadırda yer içer ortamın soğunda kış kampının her saniyesinden zevk almaya bakardım.Umarım güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle.......

01. Efe Karaismailoglu.................... İstanbul/2 kişi/4x4 araç/Otel/Yemek/Cumadan
02. Murat Albayrak........................ Kdz Ereğli /2 kişi/Otel/Yemek
03. Berk - Onur Guneri - Cem Ak.... Kocaeli/3 kişi/Çadır / Yemek
04. Çiğdem Avcı..............................Ankara/2 kişi/Çadır/Cumadan
05. Metin Bulman.......................... Kdz Ereğli / 2 kişi/Otel/Yemek
06. Salim Erkul.............................. İstanbul/2 kişi/Otomobil/Otel/Yemek/Cumadan
07. Ender Kurutlu.......................... İstanbul/2 kişi/4x4 araç/Otel/Yemek/Cumadan
08. Erman Tüfekçioğlu................... İstanbul/2 kişi/4x4 araç/Otel/Yemek/Cumadan
09. Adnan Akgün.............................Kdz Ereğli/2 kişi/4x4 araç Otel/Cumadan.
10. Senan Ansen-Ebru Akın........... İstanbul/2 kişi/4x4 araç/Karavan/Yemek
11. Mustafa Kemal Güner...............Ankara/2 kişi/Otel/Yemek
12. Zerrin Yiğiter............................ Ankara /.../Otel/Yemek/Cumartesi
13. Burak Dokur............................ İstanbul/2 kişi/4x4 araç/Otel/Yemek
14. Mustafa Çalışkaner..................Afyon/3 kişi / 4x4 araç /çadır/kendi imkanlarımla ateş başı yemek
15. Mert Kiğılı-Meral Pekcan.........İstanbul/2 kisi / LandRover / çadır/yemek/Cumadan
16. Mehmet Emin Aydın................Ankara/1 kişi / 4x4 araç / çadır yemek/ Cumadan
17. Gülşen İpek............................Ankara/1 kişi/ tabanvay / otel / cumadan
18. Serkan EREN (serkanefe) İstanbul/1 Kişi/4x4 araç /çadır/ kendi başına keyif / Cumadan
19. İbrahim GÜNES......................... istanbul/2kişi/ honda hrv/ çadır / cuma
20. Cevdet Özçelik........................Bolu,üç kişi"bakmışsın altı olmuş "Cumartesi
21. İbrahim Yeter..........................İstanbul / 1 veya 2 kisi / 4x4 / cadir / Yemek
22. Hakan Eker...............................İstanbul / 1 kişi / Karavan / Yemek
23. Sedat & Hülya Açıl....................İstanbul / 2 kişi / 4x4 araç / otel / cumartesiden
24. Mustafa Elbaş..........................İstanbul / 4 kişi
25. Alper & Seyhan ....................... Istanbul/ 2 kisi/4x4 arac/ cadir/ yemek/ cumartesi
26. Erhan.......................................Ankara / 1 kişi / 4x4 araç / cadir/ yemek/ cumartesi
27. Tuncer......................................Ankara / 1 kişi / 4x4 araç / cadir/ yemek/ cumartesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri