Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 298
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,439
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Esu merhaba,

Kampımız hakkında soracağınız tüm soruları buradan sorarsanız, konu hakkında bilgisi olmayan tüm katılımcılarımız yararlanma şansına sahip olacaklardır, belki de kimsenin aklına gelmeyen bir ayrıntı sizlerin soruları sayesinde çözüme ulaşacaktır..Sorularınızı lütfen buradan paylaşın, bizler tüm bilgilerimizi sizlere aktarmaya çalışacağız..

Ayrıca faaliyeti düzenleyen arkadaşlarımız daha sonra iletişim numaralarını buradan paylaşacaklardır..

Şimdiden iyi kamplar diliyorum hepimize, selamlar..

Ceranus - Zerrin Yiğiter

Slm Kış çadırım yok yazlık, Ford focus sw aracın içinde sıkı giyinerek içinde kalabilmem mükünmü?

Esu' Alıntı:
ıyı gunler herkese
arkadaşlar ben modoratörlere yada kampı düzenleyen arkadaşların irtibat numaralarını bulamadım.
burada paylaşırsanız sevınırım
benım gıbı başka arkadaslarında kamp ıle ılgılı sorcacak soruları olabılır
merhaba aşağıda belirttiğím numaralardan ulaşabilirsiníz.0.532.3330799. 0.549.6103008 selamlar,

selamlar, etkinliği takipteyim... (yeni üyeyim ve herkese selamlarımı iletiyorum bu vesile ile :smiley: )
Husky-Monti uyku tulumu bu kamp için yetersiz kalır diye düşünüyorum, fikri olan var mı?
iyi pazarlar!

Katılmayı çok istiyorum ama,
Otelde yer açılırsa mesaj bekliyorum soğuğu sevmen bir karım ve 3 yaşında bi oğlum var, oğlumla ben çadırda kalırız ama karıma oda lazım :smiley:.

yasemin_b' Alıntı:
selamlar, etkinliği takipteyim... (yeni üyeyim ve herkese selamlarımı iletiyorum bu vesile ile :smiley: )
Husky-Monti uyku tulumu bu kamp için yetersiz kalır diye düşünüyorum, fikri olan var mı?
iyi pazarlar!
[/quote ]

öncelíkli olarak Gezenbilir aílesíne hoş geldíníz.Husky uyku tılumunuzun comfort derecesi -8 bu faalíyeti rahatlıkla kaldırabilír.Gôrúşmek dilegíyle.

Benim kafama takılan bir konu.
Kamp alanında,çadır'da kalmak isteyenlere odun temini kendi, imkanlarımızlamı yapacağız acaba?bu konu bahsi geçmemiş :smiley:

Odun ihtiyacını kendimiz karşılayacağız.Herkes aracının bagajına yarım çuval odun atsa fazlasıyla yeterli gelecektir.

kimse cevap yazmadı veya ben göremedim..... istanbuldan hareket nasıl toplumu ( defenderlarla giderken pendik opet de buluşup topuk yaylasına öyle gitmiştik veya masukıyede bulusup cıkmıştık) tek tek mi eger tek tek se ekip olmaz.... yok beraberse nerede saat kaçta buluşup gidecegiz çumartesi sabah mesela

Geçen seneki kampınız muhteşem görünüyor, keşke imkanım olsaydı size katılmaya, hayatın tadı böyle çıkar değil mi,

COMPETUS' Alıntı:
Odun ihtiyacını kendimiz karşılayacağız.Herkes aracının bagajına yarım çuval odun atsa fazlasıyla yeterli gelecektir.
Teşekkür ederim.
Fakat gece herkes kendi grubu ile ateş yakacaktır muhakkak,keza gece ayaz olacağını varsayarsak üşüyenler olacak :smiley:

Ekli dosyalar

• Tam ekran yakalama 03.02.2013 175852.bmp.jpg
    Tam ekran yakalama 03.02.2013 175852.bmp.jpg
    12.4 KB · Görüntüleme: 400

Kamp ateşi olmazsa olmazlardan,dolayısıyla bol oduna ihtiyaç var.Bagajda taşınacak odunla ancak seyirlik kamp ateşi olur.
Önerim şu ki, bir traktör römorku odunu satın alalım ( 1 veya 1.5 ton arası ), masraf bölüşülür. Kişi başı odun masrafı alınır.
Aralıkta yaptığımız Işık Dağı kampında bol odun olmasaydı ( gece eksi 11 derece ) donmamak elde değildi .
Saygılar

cartop' Alıntı:
Kamp ateşi olmazsa olmazlardan,dolayısıyla bol oduna ihtiyaç var.Bagajda taşınacak odunla ancak seyirlik kamp ateşi olur.
Önerim şu ki, bir traktör römorku odunu satın alalım ( 1 veya 1.5 ton arası ), masraf bölüşülür. Kişi başı odun masrafı alınır.
Aralıkta yaptığımız Işık Dağı kampında bol odun olmasaydı ( gece eksi 11 derece ) donmamak elde değildi .
Saygılar
Odun alma işi mantıklı.
Zira,gelen doğa sever dostların bagajdaki odunlarının daha saatini doldurmadan biteceğini tahmin edebiliyorum .
+ Bolu'da -5 lik bir hava durumu yaylalarda -10'ların üzerine çıkabileceği ihtimalini göz önünde bulundurmak gerekir.

Esu' Alıntı:
ıyı gunler herkese
arkadaşlar ben modoratörlere yada kampı düzenleyen arkadaşların irtibat numaralarını bulamadım.
burada paylaşırsanız sevınırım
benım gıbı başka arkadaslarında kamp ıle ılgılı sorcacak soruları olabılır
esu hanım burdanda sorabilirsiniz yanıtlarız sizleri o bölgeyi bilirim biz bu moderatör arkadaşlarla o bölgede çok kamp yaptık. temel bilgilendirmelerde yardımcı olunur burdan

Bahsi geçen otelin adı nedir, sair zamanda gitmek istersek lazım olabilir,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR