Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PASIFFLORA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 219
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,506
Ynt: Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008)

ve nihayet o gelir.. :D
merhaba..
benim nadide makinemle çektiğim nadide fotografları beklediğinizi biliyorum :D ama assolist olayı işte:p
gece güzeldi.. çok güzel.. kimsesiz sokaklar, daha ihtişamlı yapılar, misafirperver balıkçılar, ilk kez içilen bozalar,dolunayda sık sık gülümsedi bulutların arasından .. velhasıl ''buyrun çekin'' dedi gece..
ben sizi seçtim ..
sanırım en zevk aldıgım fotolar insan ve ayrıntı fotografları..
teşekkürler hepinize..

Etiketler

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanına dilekçe yazacağım kaldırım taşlarının aşınmasına sebeb olanı bulduğum konusunda.?
Kim mi bu ?
Tabii ki N.Nazlı Karaman.

:smiley:

Fotoğraf çekme amacı ile kaç kez kaldırım taşlarına oturdu bilemezsiniz gerçekten.

Bakınız ;
ist120908344.jpg

Merhaba
Uzuuun gecenin ardından uyumadan bir gün geçirip bugün işe giderek haftaya çok yorgum başlamış oldum. Ayaklarım şiş ama güzel bir geceyi güzel insanlarla geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Katkısı olan herkese teşekkürler.(Bülent'e engin bilgilerini bizle paylaştığı için biraz daha fazla teşekkür). İş yerimde uygun olduğumda güzel fotoğraflarım varsa yükleyeceğim tekrar görüşmek üzere ....

behicefe' Alıntı:
Doğrusu benim çektiğim fotoğrafları Caner Öncesi v sonrası diye ayırmakta mümkün onun telkinleri ile daha güzel fotoğraflar çekme imkanı buldum. Sağolasın Caner.

Aman hocam, rica ederim. Hepi topu otomatik ayar dışında başka fonksiyonların da olduğunu, gece fotoğrafında otomatik ayardan verim alınamadığını göstermişim, bir de ISO konusu var. :smiley:

İstanbul, gece fotoğrafına çok müsaade etmiyor sanki. Her tarafta uzun uzun elektrik direkleri can sıkıcı. Binaları örtecek kadar uzun ağaçlar, tarihi eserlerin dibindeki otoparklar, siüeti bozan çirkin binalar. Üstüne, neredeyse her meşhur eser bugünlerde restorasyonda.

Keyifli bir geceyi geçirdik, sağolunuz.

direk vizörden çekmeyi seviyorum hem zaten üçayağım yoktu benim .. bilemedim aslında getirmemekle iyi mi etmişim ne:smiley: taşıyanları gördükçe :smiley: herneyse işte hocam aşağıdan yukarı yandan yukarı fotofrafları seviyorum uzun boylu yapılarda da şart oluyo ondan yani .. ben şikayetçi değilim fotografı çok beğendim güzel bi anı fotografı olmuş..elinize gözünüze sağlık ..

TezzMertek' Alıntı:
İstanbul Büyükşehir Belediye başkanına dilekçe yazacağım kaldırım taşlarının aşınmasına sebeb olanı bulduğum konusunda.?
Kim mi bu ?
Tabii ki N.Nazlı Karaman.

Fotoğraf çekme amacı ile kaç kez kaldırım taşlarına oturdu bilemezsiniz gerçekten.

Bakınız ;
ist120908344.jpg

heyecanlı mıyım neyim ?
ne zaman toplaşıcaz diye sormak için erken mi ne ?
gençlik işte :p

Nilsun hanım teşekkürler tavsiyeniz için bilgisayar acemisi olunca böyle oluyor

İşin aslı İstanbul'u fotoğraflamaya ne doyabiliriz ne de bitirebiliriz. Ne demişler: "Ömür biter, İstanbul bitmez." Hele bir de eserleri öğrenerek geziyor yahut gezerek öğreniyorsak, detayları daha başka bir gözle görmeye başlıyoruz ki tövbe bitmez! :smiley:

Taşhan'dan
DSC_9674.JPG

Şehzade Camii Minaresi
DSC_9684.JPG

Şehzade Camii
DSC_9664.JPG

Saliha Sultan Sebili ve Çeşmesi. Saliha Sultan I. Mahmut'un annesidir.
salihasultansebili.jpg

Doğa Yürüyüşçüsünün çektiği fotolardan bir demet.

ist120908326.jpg

ist120908333.jpg

ist120908335.jpg

ist120908336.jpg

ist120908340.jpg

acemi hani fotoraflar tezzmert acemi kaldırım taşlarını aşındırmıyor kaldırım taşlarının yapısını inceliyor aslında :smiley:)))))arasra makineni bana verdiğin için tşk.

tezzmert çektiğin foto güzel çıkmış artık sana güzel makina yakışır

Murat,

İftara katılıp İzmire dönmediğin için, gece fotoğrafında da bizimle İstanbulu dolaştığın için, asıl biz sana teşekkür ederiz. :smiley: Artık bir ara biz sana geliriz... ;)

Bülent abi, geziden geziye daha iyi fotoğraflar görüyorum sende... :smiley:

Caner... Sen her zaman ki gibisin... :smiley:

Ellerinize sağlık arkadaşlar...

Söylemeden edemeyeceğim TezzMertek'in fotoğraflarındaki Fenerium, Gs store ilginç olmuş. Fenerium enine büyük, Gs'de boyuna büyük :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR