Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PASIFFLORA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 219
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,443
Ynt: Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008)

100_4504.jpg

degerli yöneticimiz Nilsun Şahin dinlenirken

100_4505.jpg

100_4506.jpg

100_4507.jpg

100_4510.jpg

Etiketler

100_4520.jpg

100_4515.jpg

aslında biraz daha sola kayabilse süper olacaktı ama kaldırım müsade etmedi ;D

100_4514.jpg

100_4518.jpg

eftaLYa' Alıntı:
LuX , çömez.. çantadan su ver :D :D
hoşgeldin :smiley:

;D

3.Geleneksel Gezenbilir.com İftar Yemeği için ta İzmir'den gelmişken bu fotoğraf gecesine katılmak amacı ile İzmir'e dönmeyip Sedat'ta konaklayarak ertesi gün Fotoğraf gecesine katıldım.
Ayasofya önünde 21:30 da başlayan etkinlik arkadaşların yazdığı gibi 06:30 (Ben 07:30 diye hatırlıyorum-Çay molasından sonra da Ortaköy e epey yol vardı.) da son buldu.
Ortaköy'den Beşiktaşa dönüp dağıldığımız saat ise 08:00 di.
Neresinden bakarsanız bakın toplamda 10-11 saatti. Benim gibi sürekli Doğa Yürüyüşü yapan biri bile hayli yoruldu ise diğer arkadaşları hiç sormayın.
Şu an ayağımda ki ayakkabılar sıkıyor ayaklarım şişmiş.

Engelim nedeni ile arkadaşlar ile fazla muhabbet yapamamış olsam da çok güzel (benim açımdan :smiley: ) fotoğraflar çekmeme vesile oldukları için çok teşekkürler.

Kompakt Dijitalim (Canon Power Shot A460) ile çektiğim fotoları ilgli linke aktaracağım inşallah. Şimdilik bir adet ekleyeyim.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

Öz Murat

ist130908353.png

BUGÜN RESİMLERİN TAMAMINI GÖRÜNCE NASIL KISKANDIM ANLATAMAM ARKADAŞLAR SİTİYE HER ZAMAN GİREMİYORUZ YADA FARKEDİLMİYOR YADA BEN KÖRLÜK YAPIL GÖREMİYORUM ARANİZDA YADA SİTE YÖNETİMİ MAİLLE HABER VEREBİLİRM İ ACABA YADA BÖYLE BİR OLAY İMKANSIZMI ÇOK ŞEY Mİ İSTEDİM ŞU AN ÖYLE İMRENDİM Kİ SİZİ

Simurg2 istersen etkinlikler başlığında haber ver butonunu tıkla. O zaman mailine gelir her etkinlik başlığı.

DSCF0252.jpg

süleymaniye rotasını değiştirenler bu güzeli kaçırdı
DSCF0294.jpg

DSCF0332.jpg

gökten üç elma düşmüş
DSCF0339.jpg

DSCF0350.jpg

biraz ben köprüye dalastım.
DSCF0368-1.jpg

sonra köprü bana dalaştı. ( şekillerden tanrı Priapos olsa gerek dedim )
DSCF03731.jpg

tırstım tabi, anında kıbleyi camiye döndürdük.
DSCF03641.jpg

bide hatıra fotoğrafı olan "şu kız" var.

behicefe' Alıntı:
Doğrusu benim çektiğim fotoğrafları Caner Öncesi v sonrası diye ayırmakta mümkün onun telkinleri ile daha güzel fotoğraflar çekme imkanı buldum. Sağolasın Caner.

Evet ya.
İlk fotolarını gördüğüm an şok oldum Bülent ,
:(

Forumda ki diğer fotoğraflarının yanında bu fotolar iyi değildi Bülent,
Bülent ne yapmış böyle dedim içimden.
Caner'in telkinleri çok işe yaramış. Güzel pozlar yakalamışsın.

Bu arada sık sık sabaha kadar mi diye sormuş olmama rağmen bu etkinlikten gerçekten zevk aldım.
İstanbul'a gelip de görmemin zor olacağı yerleri (Gezmek-görmek aklıma gelmez) kalabalığın olmadığı saatlerde görme imkanını yakalama vesile olan tüm arkadaşlara çok teşekkürler.

simurg2' Alıntı:
BUGÜN RESİMLERİN TAMAMINI GÖRÜNCE NASIL KISKANDIM ANLATAMAM ARKADAŞLAR SİTİYE HER ZAMAN GİREMİYORUZ YADA FARKEDİLMİYOR YADA BEN KÖRLÜK YAPIL GÖREMİYORUM ARANİZDA YADA SİTE YÖNETİMİ MAİLLE HABER VEREBİLİRM İ ACABA YADA BÖYLE BİR OLAY İMKANSIZMI ÇOK ŞEY Mİ İSTEDİM ŞU AN ÖYLE İMRENDİM Kİ SİZİ

Simurg,

Yeni etkinlikleri takip etmek için takvim bölümüne girebilirsin... Orada verilen link üzerinden o etkinlik ile ilgili programı ve yaılan yazıları okuyabilirsin... Bir diğer yöntem eğer Facebook kullanıcısıysan oradan bizim sayfaya üye olduğunda yeni yapılacak olan etkinlik duyurusu sana da gönderilecektir... Ama bence sen takvimi takip et :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR