Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CDM-SUBARU Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 407
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,749
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

olcaytogezer' Alıntı:
Tarık bey,
Cumartesi İstanbul Anadolu yakası-Erenköy'den hareket ile sahil yolundan Tuzla istikametine oradan da Eskihisar-Topçular feribotları ile geçip 10.00 da Bursa'ya ulaşmayı planlıyorum.Hareket saatimi 07.00 olarak düşünüyorum.Ulaşım için aracım müsaittir.........

Abi,neden Pendik-Yalova yapmıyosun :smiley:

Etiketler
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

CDM-SUBARU' Alıntı:
Abi,neden Pendik-Yalova yapmıyosun :smiley:
Erkan, saate bağımlı kalmak geriyor beni.....önceden kötü tecrübem var...İzmir'den gelirken Bandırma'dan kalkan feribotu burun farkıyla kaçırdım, tam iskelenin ucuna geldim, şerefsiz rampayı kaldırdı almadı.....o günden sonra çok mecbur kalmazsam binmiyorum ya da en az yarım saat önceden orada oluyorum.....yarım saat önceden gittiğimde de Pendik veya Eskihisar farketmiyor.Aynı saatte Yalova'ya iniyorum.....

ama denk gelip boş yer olursa bineceğim....ondan sahilden gidiyorum ;)

fissek' Alıntı:
Gideceğimiz yerde telefon az da olsa çekiyor. ;)
bilgi için teşekkürler.mümkün olursa katılmaya çalışacağım.takipteyim.

Tarik erkek korkuttun beni be çilgin...
Banabak kamp mesafeni iyi ayarla yeni reddot aldim sende denerim şerefsizim.

Hadii başka tarafa teneke kampi degil hocam arabalar gelebilir bir tek

Senin arabanin benim oldugum kampa girebilecegi tek şekil aşagidadir canim
sen ayarla işlerini cumadan paşa paşa gel benle kiçin rahat gorsun.

CAUX0ZUT.jpg

RedlinE' Alıntı:
Tarik erkek korkuttun beni be çilgin...
Banabak kamp mesafeni iyi ayarla yeni reddot aldim sende denerim şerefsizim.

Hadii başka tarafa teneke kampi degil hocam arabalar gelebilir bir tek

Senin arabanin benim oldugum kampa girebilecegi tek şekil aşagidadir canim
sen ayarla işlerini cumadan paşa paşa gel benle kiçin rahat gorsun.

ha şöyle korkacaksın tabi benim orda araçsız olmam bile yeter sana büyüklerime saygımdan araç getirmiyorum yoksa kötü gelirim çürük domates
kamp malzemelerini çift götür şimdiden diyorum kalacak yerim yok wabestolu rahat bi yatakta yatmak ister göynüm açıkta bırakacak kadar cani değilsindir herhalde ;D ;D ;D

Hiç acimam valla
en kotu ihtimalle bir tenekeci eksilir.

RedlinE' Alıntı:
Hiç acimam valla
en kotu ihtimalle bir tenekeci eksilir.

demirden korksaydık defendere binmezdik be kardeşim yeterki sen eksilt bir kişiyi ama dikkat sana bişe olmasın ;) ;)

Ya halla halla ben birşeymi dedim. demir memir
sogukdan zaten taş kesilirsin bana gerek yokki.

sizin araçlarda giderken cam pencere kapali iken bile ceyrandan boynunuz tutuluyomuş :smiley:

yazma len gezi başligimizda yuru kahvene gelirim bende..

Tarık sen gel bizim tarafa bizde 4 jeneratör olucak her türlü kamp konforu ;D ;D ;D

Evet kelebekler sizin tarafaa

Tempus' Alıntı:
Tarık sen gel bizim tarafa bizde 4 jeneratör olucak her türlü kamp konforu ;D ;D ;D
gördünmü çürük domates olay budur işte arabasına almazmış almazsan alma be ;D ;D ;D
yalnız yanında lastik tamir kiti ve iyide bir kompresor olsun ne olur ne olmaz ;)
istersen asıl gezgin, off-roadcı 4x4 araç sahibinin yanına alması gerekli malzemeleride yazayım

tenekeci sizin en kraliniz sakalli abim oda bana arazide kalirsan beni ara her yerden gelip alirim kardeşim seni dedi. Yaninda naci abi tanirmisin 60 bin dolarlik def 110 bildinmi o naci abi ona ulaşamazsan beni ara kardeşim ben gelirim dedi.

yani neymiş bu toyotaci kardeşini dunya seviyo mrkkk
içimiz dişimiz bir

yoksa benim araba yansa girmez sakalli abinin dukkanina bee

yazmayin başliga kardeşim

RedlinE' Alıntı:
tenekeci sizin en kraliniz sakalli abim oda bana arazide kalirsan beni ara her yerden gelip alirim kardeşim seni dedi. Yaninda naci abi tanirmisin 60 bin dolarlik def 110 bildinmi o naci abi ona ulaşamazsan beni ara kardeşim ben gelirim dedi.

yani neymiş bu toyotaci kardeşini dunya seviyo mrkkk
içimiz dişimiz bir

yoksa benim araba yansa girmez sakalli abinin dukkanina bee

yazmayin başliga kardeşim

tabi tabi bende seni çoook seviyorum canım kardeşim sensiz olmaz bu işler lastik tamir kiti aldınmı arabana ;D ;D ;D

kendir yaylası ve yaylanın hemen dibindeki eskiden kalma kum ocağı

27122009276.jpg

27122009277.jpg

27122009297.jpg

güzel resimler kum ocağıda varmış
ben mangalımı yer cihan abinin enerji içeceklerinden içerkeeeen
mucoda gitsin kumda oynasın ;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri