Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)
sabirsizlik bende de bas gostermeye basladiii...
sabirsizlik bende de bas gostermeye basladiii...
ata036' Alıntı:beyler cumartesi günü istanbuldan gidecek varmı aracı boş olan yakıt kardeşi arayan![]()
pandipieri' Alıntı:ben cumartesi sabah bursada olacagim... nereden hareket yer belli mi...
ata036' Alıntı:beyler cumartesi günü istanbuldan gidecek varmı aracı boş olan yakıt kardeşi arayan![]()
taiga' Alıntı:Arkadaşlar,
Bir önceki sayfada yol durumunu ve dışarıdan katılım kabul edip etmediğinizi sormuştum...
Yanıt gelmediğine göre olumsuz olarak mı kabul edeyim?
ata036' Alıntı:burak kararınıza sonuna kadar saygı duyuyorum kanka görevli araçlar haricinde bencede olmasın
öncellikle faruk abinin affına sığınarak ufak bi davet yapacağım![]()
![]()
![]()
![]()
problem olmaz dimi kanka
![]()
çünkü ben yoyotacıları çok seviyorum ama kambersizde düğün olmaz diye düşünüyorum ne diyorsun kankaa![]()
pandipieri' Alıntı:ben cumartesi sabah bursada olacagim... nereden hareket yer belli mi...
Bakkan' Alıntı:Tabi gel kanka, cillop gibi Toyotaları görünce Kır-At ı napacağını bir daha düşünürsün. Bizde seni seviyoruz zaten.
Olmadı Bir toyotayla dönersin. İstersen benim FJ40 ı getireyim, binip gidersin. O zaten sizin memleketli. ;D
Ne tarz bir davet yapacaksın?
TezzMertek' Alıntı:Hocam ,
Araçta yer var mı.?
Tarık bey,ata036' Alıntı:beyler cumartesi günü istanbuldan gidecek varmı aracı boş olan yakıt kardeşi arayan![]()