Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)
sabirsizlik bende de bas gostermeye basladiii...
sabirsizlik bende de bas gostermeye basladiii...
ata036' Alıntı:beyler cumartesi günü istanbuldan gidecek varmı aracı boş olan yakıt kardeşi arayan
pandipieri' Alıntı:ben cumartesi sabah bursada olacagim... nereden hareket yer belli mi...
ata036' Alıntı:beyler cumartesi günü istanbuldan gidecek varmı aracı boş olan yakıt kardeşi arayan
taiga' Alıntı:Arkadaşlar,
Bir önceki sayfada yol durumunu ve dışarıdan katılım kabul edip etmediğinizi sormuştum...
Yanıt gelmediğine göre olumsuz olarak mı kabul edeyim?
ata036' Alıntı:burak kararınıza sonuna kadar saygı duyuyorum kanka görevli araçlar haricinde bencede olmasın
öncellikle faruk abinin affına sığınarak ufak bi davet yapacağım problem olmaz dimi kanka
çünkü ben yoyotacıları çok seviyorum ama kambersizde düğün olmaz diye düşünüyorum ne diyorsun kankaa
pandipieri' Alıntı:ben cumartesi sabah bursada olacagim... nereden hareket yer belli mi...
Bakkan' Alıntı:Tabi gel kanka, cillop gibi Toyotaları görünce Kır-At ı napacağını bir daha düşünürsün. Bizde seni seviyoruz zaten.
Olmadı Bir toyotayla dönersin. İstersen benim FJ40 ı getireyim, binip gidersin. O zaten sizin memleketli. ;D
Ne tarz bir davet yapacaksın?
TezzMertek' Alıntı:Hocam ,
Araçta yer var mı.?
Tarık bey,ata036' Alıntı:beyler cumartesi günü istanbuldan gidecek varmı aracı boş olan yakıt kardeşi arayan