Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CDM-SUBARU Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 407
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,749
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

ata036' Alıntı:
beyler cumartesi günü istanbuldan gidecek varmı aracı boş olan yakıt kardeşi arayan ;)

Tarık bizim ekip genelde ya Cuma sabah yada Cuma akşam çıkıcak Cuma gelirsen kesin bir yerler buluruz sana ama Cumartesi gelen olucakmı bilmiyorum.

Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

ben cumartesi sabah bursada olacagim... nereden hareket yer belli mi...

Serkan kardeşim, sen gel ben bir şekilde karşılarım seni. :smiley:

pandipieri' Alıntı:

Arkadaşlar;

Asıl grup cumartesi geliyor.
Cumadan gidecekler ise taş çatlasın 3-5 araç olucak (İstanbul'dan)
Cuma grubu işte kaçak-iki gecelik kamp atıcak olanlar felan :smiley:

Cumartesi günü sabah 08:15 Pendik_yalova çıkış planlanıyor.
Bursa'dan saat 10:00 da çıkış

ata036' Alıntı:
beyler cumartesi günü istanbuldan gidecek varmı aracı boş olan yakıt kardeşi arayan ;)

Sevdim bu cümleyi.

Tescil ettirsek mi ne.?
:smiley:

benim de dikatimi cekmişti olabilir.Çokta makul bir teklif .umarım bullunur çoğu zaman aklıma gelmiyor değil.selamlar.

Arkadaşlar,

Bir önceki sayfada yol durumunu ve dışarıdan katılım kabul edip etmediğinizi sormuştum...
Yanıt gelmediğine göre olumsuz olarak mı kabul edeyim?

Haldun Bey,
gidilecek yerin yolunu bilmiyorum. Recep abi cevap verebilir ama pek uygun olacağını sanmıyorum.
Ayrıca Toyota arazi araçları buluşması olacak. Bunun dışına çıkılırsa diğer guruplarda katılmak isteyecektir ve genel bir kamp olayına dönüşecektir.
Bu kampımız, Toyota arazi aracı kullanıcılarını, sevenlerinin bir araya gelip paylaşımlarda bulunacağı ve birçok toyota arazi aracını görüp inceleme fırsatı bulacağı bir ortam olacak.
Katılmak isterseniz aracında yeri olan arkadaşlara katılabilirsiniz.
Umarım yanlış anlamassınız, anlayışınız için teşekkür ederiz.

taiga' Alıntı:
Arkadaşlar,

Bir önceki sayfada yol durumunu ve dışarıdan katılım kabul edip etmediğinizi sormuştum...
Yanıt gelmediğine göre olumsuz olarak mı kabul edeyim?

burak kararınıza sonuna kadar saygı duyuyorum kanka görevli araçlar haricinde bencede olmasın

öncellikle faruk abinin affına sığınarak ufak bi davet yapacağım :D :D :D :D :D problem olmaz dimi kanka ;)
çünkü ben yoyotacıları çok seviyorum ama kambersizde düğün olmaz diye düşünüyorum ne diyorsun kankaa ;)

Tabi gel kanka, cillop gibi Toyotaları görünce Kır-At ı napacağını bir daha düşünürsün. Bizde seni seviyoruz zaten.
Olmadı Bir toyotayla dönersin. İstersen benim FJ40 ı getireyim, binip gidersin. O zaten sizin memleketli. ;D

Ne tarz bir davet yapacaksın?

ata036' Alıntı:
burak kararınıza sonuna kadar saygı duyuyorum kanka görevli araçlar haricinde bencede olmasın

öncellikle faruk abinin affına sığınarak ufak bi davet yapacağım :D :D :D :D :D problem olmaz dimi kanka ;)
çünkü ben yoyotacıları çok seviyorum ama kambersizde düğün olmaz diye düşünüyorum ne diyorsun kankaa ;)

pandipieri' Alıntı:

Hocam ,
Araçta yer var mı.?

Bakkan' Alıntı:
Tabi gel kanka, cillop gibi Toyotaları görünce Kır-At ı napacağını bir daha düşünürsün. Bizde seni seviyoruz zaten.
Olmadı Bir toyotayla dönersin. İstersen benim FJ40 ı getireyim, binip gidersin. O zaten sizin memleketli. ;D

Ne tarz bir davet yapacaksın?

sadece mucoya özel bi davettir bu yanlış anlşılmasın :D :D :D

arkadaşlar 4-5 aralık tarihlerinde kendir yaylasında bir kampım var landrover kampı toyota kampının tam karşısında komşularımız çok iyi insanlar gece camel tropy tarzı yarışmalar yapılacak muco ve kırat arasında olacak toyota kampına katılıpda bu yarışmalar izlemek isteyenleri bekleriz :D :D :D :D :D mucoyu çürük domotes gibi ezeceğimmmmm :D :D :D :

KIRAAAAAAAAAAAT vs MUUUUUUCOOOOOOOOO

150520_461347993380_675938380_5541006_3292167_n.jpg

TezzMertek' Alıntı:
Hocam ,
Araçta yer var mı.?

Muratcan takıl serkan hocama..Gelebilmene sevindim..

Tabii bagaj üstü seyahat seçeneği sunmazlarsa.
;D

ata036' Alıntı:
Tarık bey,
Cumartesi İstanbul Anadolu yakası-Erenköy'den hareket ile sahil yolundan Tuzla istikametine oradan da Eskihisar-Topçular feribotları ile geçip 10.00 da Bursa'ya ulaşmayı planlıyorum.Hareket saatimi 07.00 olarak düşünüyorum.Ulaşım için aracım müsaittir.........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri