Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 310
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,244
Ynt: Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri

Dediğine göre cumartesi akşamı sadece tekila içmiş ve hiç uyumadan günü çevirmiş ama cumartesi öğlen içtiği biraz bayıltmış ;D ;D ;D

Etiketler

ilk kez katıldığım geleneksel toyota buluşmasına öncelikle yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler güzel huzurlu bir kamp oldu herkes mutlu ayrıldı antalya gurubuna kayseri ye bursa ya izmir den haluk ve mustafa abime tekrar görüşmek ümidiyle selamlar

21102011073.jpg

P1010475.jpg

P1010481.jpg

Bu yılda fotoğraflarla idare ediyoz bakalım, seneye katılabilmek ümidiyle katılımcı tyt sever arkadaşlara paylaşımları için teşekkürler selamlar

alihay' Alıntı:
Bu yılda fotoğraflarla idare ediyoz bakalım, seneye katılabilmek ümidiyle katılımcı tyt sever arkadaşlara paylaşımları için teşekkürler selamlar
ali nolcak senin bu halin idare idere ;D ;D

AHMET07' Alıntı:
ali nolcak senin bu halin idare idere ;D ;D

:( abi her yıl diğerinden kötü oluyor yav

runnerı sattım şimdi pathfinder var, seneye işallah bisiklete düşmezsem geliyorum :smiley: selamlar

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
ARKADASLAR O DERDEN ERGUNUN FJ40 KILITSIZ LASTIKSIZ HAP YUTAR GIBI GECTI

Heytem' cim, haksızlık olmasın bende de kilit var 3 tane hem de... Sağ kapıda, sol kapıda ve bagajda ;)

Kısa tavuk her daim piliç ;D ;D ;D

cemtascioglu' Alıntı:
Onu hic sorma oda sikinti oldu 5 kg muz kaybettik :smiley: bidahaki kamta getircem yeriz hep beraber

Cem uzgunum ama erkan hakli kardesim gec oldu biraz yanitim ama, anlik arayip sorsaydiniz ormandayken naklen yayin yapardim...

5 kilo muz bozmasin beni yaa offf offf ustune iki kıloda sutlu nurıyee yicem. Ya bu arkadaşlarim olmasa aç kalcam ben ya

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR