Yapma yahu, bu kadar da kötümser olma ;Dalihay' Alıntı:abi her yıl diğerinden kötü oluyor yav
runnerı sattım şimdi pathfinder var, seneye işallah bisiklete düşmezsem geliyorumselamlar
amanos80' Alıntı:Yapma yahu, bu kadar da kötümser olma ;D
pandipieri' Alıntı:arkadaslar bazi araclarda (galiba pajeroda var) gordugum pusulali izci sticker'ini nereden bulabilirim. Bilgisayar ortaminda yuksek cozunurlukte bulabilir miyim ki? Ya da patentlidir hocam sen yapistiramazsin derseniz saygi duyariz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
merhaba bu stickerleri yaban tv çekime gelmişti inegöle okan getirdi gelirken yaban tvden yada okandan rica edip isteyebilirsiniz yada ben rica ederim varise gönderir bende size kargolarımpandipieri' Alıntı:arkadaslar bazi araclarda (galiba pajeroda var) gordugum pusulali izci sticker'ini nereden bulabilirim. Bilgisayar ortaminda yuksek cozunurlukte bulabilir miyim ki? Ya da patentlidir hocam sen yapistiramazsin derseniz saygi duyariz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cemtascioglu' Alıntı:Ya bir sey dikkatimi cekti her kuzu fotosunda erkan kuzularin yanindavay arkadas ya bu arada sutlu nuriyeyide getirki benim muzlarin yaninda ii gider
TUĞSAN' Alıntı:kuzuların sessizliği hesabı diyorsun....sende zaten bir haniballik seziliyor hafiften hafiften
TUĞSAN' Alıntı:kuzuların sessizliği hesabı diyorsun....sende zaten bir haniballik seziliyor hafiften hafiften