Yapma yahu, bu kadar da kötümser olma ;Dalihay' Alıntı:abi her yıl diğerinden kötü oluyor yav
runnerı sattım şimdi pathfinder var, seneye işallah bisiklete düşmezsem geliyorum selamlar
amanos80' Alıntı:Yapma yahu, bu kadar da kötümser olma ;D
pandipieri' Alıntı:arkadaslar bazi araclarda (galiba pajeroda var) gordugum pusulali izci sticker'ini nereden bulabilirim. Bilgisayar ortaminda yuksek cozunurlukte bulabilir miyim ki? Ya da patentlidir hocam sen yapistiramazsin derseniz saygi duyariz
merhaba bu stickerleri yaban tv çekime gelmişti inegöle okan getirdi gelirken yaban tvden yada okandan rica edip isteyebilirsiniz yada ben rica ederim varise gönderir bende size kargolarımpandipieri' Alıntı:arkadaslar bazi araclarda (galiba pajeroda var) gordugum pusulali izci sticker'ini nereden bulabilirim. Bilgisayar ortaminda yuksek cozunurlukte bulabilir miyim ki? Ya da patentlidir hocam sen yapistiramazsin derseniz saygi duyariz
cemtascioglu' Alıntı:Ya bir sey dikkatimi cekti her kuzu fotosunda erkan kuzularin yaninda vay arkadas ya bu arada sutlu nuriyeyide getirki benim muzlarin yaninda ii gider
TUĞSAN' Alıntı:kuzuların sessizliği hesabı diyorsun....sende zaten bir haniballik seziliyor hafiften hafiften
TUĞSAN' Alıntı:kuzuların sessizliği hesabı diyorsun....sende zaten bir haniballik seziliyor hafiften hafiften