Ya Ömer esas biz sana teşekkür ederiz,o kadar mesafeden geldin,çok sağol.omergin' Alıntı:Ben bu basligi yeni farkettim; basta recep abi ve mucahit olmak uzere emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler, sayenizde cok guzel bir haftasonu gecirdik..
Eyvallah, Bayram abi sagolsun hallettiRedlinE' Alıntı:Ömer ciddi emek sarf edilmiş arabanla seni aramizda gormek güzeldi. Yeni ekipmanin hayirli olsun isabetli bir karar
: :rumnes' Alıntı:Saolasın evladım,eşimle yaptığınız tekila muhabbeti çok güzelmiş,en kısa zamanda tekrarlamak istiyor ;D ;D ;D
Ha şöyle giderken caponyadan geçelim birkaç parça değişmem lazım fren balata falan yoksa gitmez Antalyaya benim araba ;Drumnes' Alıntı:Eşim birdahaki buluşmayı kesinlikle ANTALYA veya onlara çok yakın bir yerde yapmamız gerektiğini söyledi,şimdiden herkez kendini ona göre ayarlasınmışşşş ;D ;D ;D
Valla bende öğrenince haklısın dedim,4 seferdir adamlar kalkıp geliyorlarmış 8)
ergunucyasar' Alıntı:Yenge hanım bu arada eşinize de çok çok teşekkürler... Tekilaya da çok güzel sakilik yaptı...
Bir tek dağdan inişte çok hızlı indirdi birazcık başımız döndü
rumnes' Alıntı:Saolasın evladım,eşimle yaptığınız tekila muhabbeti çok güzelmiş,en kısa zamanda tekrarlamak istiyor ;D ;D ;D
rumnes' Alıntı:Evet söyledi,yollar virajlı olunca gaza gelmiş,sizin ihtiyar delikanlının frenlerinin kampana olduğunu unutmuş ama genede iyi gelmişsiniz arkasından tebrik ederim.En kısa zamanda kampanaları diske çevirmenizi temenni ediyor ;D ;D ;D
Felice' Alıntı: