Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 310
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,245
Ynt: Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri

.

IMG_4154.JPG

IMG_4156.JPG

Etiketler

Ben bu basligi yeni farkettim; basta recep abi ve mucahit olmak uzere emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler, sayenizde cok guzel bir haftasonu gecirdik..

omergin' Alıntı:
Ben bu basligi yeni farkettim; basta recep abi ve mucahit olmak uzere emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler, sayenizde cok guzel bir haftasonu gecirdik..
Ya Ömer esas biz sana teşekkür ederiz,o kadar mesafeden geldin,çok sağol. :smiley:

Eşim birdahaki buluşmayı kesinlikle ANTALYA veya onlara çok yakın bir yerde yapmamız gerektiğini söyledi,şimdiden herkez kendini ona göre ayarlasınmışşşş ;D ;D ;D

Valla bende öğrenince haklısın dedim,4 seferdir adamlar kalkıp geliyorlarmış 8)

Kesinlikle haklısın yengecim.Gelecek yıl,lokasyonu Antalya belirlesin :smiley:

Eşinize selamlar yengecim :D

Saolasın evladım,eşimle yaptığınız tekila muhabbeti çok güzelmiş,en kısa zamanda tekrarlamak istiyor ;D ;D ;D

Ömer ciddi emek sarf edilmiş arabanla seni aramizda gormek güzeldi. Yeni ekipmanin hayirli olsun isabetli bir karar ;)

Yenge hanım bu arada eşinize de çok çok teşekkürler... Tekilaya da çok güzel sakilik yaptı...:smiley:

Bir tek dağdan inişte çok hızlı indirdi birazcık başımız döndü :smiley:

RedlinE' Alıntı:
Ömer ciddi emek sarf edilmiş arabanla seni aramizda gormek güzeldi. Yeni ekipmanin hayirli olsun isabetli bir karar ;)
Eyvallah, Bayram abi sagolsun halletti :smiley:

rumnes' Alıntı:
Eşim birdahaki buluşmayı kesinlikle ANTALYA veya onlara çok yakın bir yerde yapmamız gerektiğini söyledi,şimdiden herkez kendini ona göre ayarlasınmışşşş ;D ;D ;D

Valla bende öğrenince haklısın dedim,4 seferdir adamlar kalkıp geliyorlarmış 8)
Ha şöyle giderken caponyadan geçelim birkaç parça değişmem lazım fren balata falan yoksa gitmez Antalyaya benim araba ;D

Günaydın arkadaşlar,
Daha önce Gezenbilir -Antalya buluşmasında olduğu gibi Önce Kar sonra Deniz mümkün belirli aylarda....o tarihlere denk getirilebilinirse müthiş olur.

selamlar

ergunucyasar' Alıntı:
Yenge hanım bu arada eşinize de çok çok teşekkürler... Tekilaya da çok güzel sakilik yaptı...:smiley:

Bir tek dağdan inişte çok hızlı indirdi birazcık başımız döndü :smiley:

Evet söyledi,yollar virajlı olunca gaza gelmiş,sizin ihtiyar delikanlının frenlerinin kampana olduğunu unutmuş ama genede iyi gelmişsiniz arkasından tebrik ederim.En kısa zamanda kampanaları diske çevirmenizi temenni ediyor ;D ;D ;D

rumnes' Alıntı:
Saolasın evladım,eşimle yaptığınız tekila muhabbeti çok güzelmiş,en kısa zamanda tekrarlamak istiyor ;D ;D ;D

tabiki yengecim,eşiniz ne zaman isterse kutsal üçleme yaparız ;D Ama eşinize söyleyin çarpmasın sakın ;D ;D

rumnes' Alıntı:
Evet söyledi,yollar virajlı olunca gaza gelmiş,sizin ihtiyar delikanlının frenlerinin kampana olduğunu unutmuş ama genede iyi gelmişsiniz arkasından tebrik ederim.En kısa zamanda kampanaları diske çevirmenizi temenni ediyor ;D ;D ;D

En kısa zamanda çevireceğim, biliyorsuuzn kampana İngilizce'de "drum" demek, sudan geçince tam bir "dram" oluyor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR