Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 310
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,589
Ynt: Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri

Geçmiş olsun Şükrü,zaten arkadaşlardan sağ salim aşağıya indiğini öğrenmiştik.

Etiketler

mergen' Alıntı:
Merak edenler için dün öğlen itibari ile benim heyvan yurda döndü.

Aracımı aşağıya indirmek için uğraş veren başta Haldun ağabey olmak üzere, Bülent, Cem, Ahmet Bey, İzmir ekibi ve yardım eden tüm dostlara teşekkürler.

senden haber bekliyorduk..sağ salim döndüğüne sevindik...bu ders oldu.araca yedek yağ filitresi,yağ,platin,meksefe,buji,ve diğer ekipmanlar kondu..

belli yaşın üstü arabalarda ufak tefek parçaları yedeklemekde her zaman yarar var.

RedlinE' Alıntı:
Kurşat devlet kurtaramaz seni kardeşim. Bu işin dag başi kismi var. yol lastikli jandarma istesede gelemez ona göre yanii...

Rum 5 kilo muz ye ye bitmezzzz..

Sen sendekini bir koy bakiyim yada dur oteki başligimi bulsam napsam ya

Kuzen gelemediğime daha çok pişman oldum , bayağı keyifli olmuş maşallah. Ama gelip te sana hedef olmakda vardı (şekildeki gibi ) :smiley:

süper bir organızasyondu herkeze çok teşşekkürler. bir offroad ata sözü:smiley: her araba bır gün toyota olacak

her araba bır gun toyota olacak

DSC_1154.JPG

DSC_1154.jpg

Eyvallahda kurşatin elindeki malzeme başka :smiley: Paylaşiminda sikinti olabilir :smiley: Ondan baştan suslugu kapatiyim dedim.

Aslinda kamplardan sonraki başliklarda muhabbet feci geçiyordu ama malum uzucu olaylardan dolayi ben dahil kimsenin pek keyfi yok.

Cukoo abii yazdikya cama geçen kampta Bu araç s.s toyota yapilmiştir diye buda canli hali :smiley:

Yavvv LR yi bile LC yaptınız ya size helal olsun . Nasıl razı geldi hayret .(can derdi mi vardı acaba ?)

İzogrand' Alıntı:
Yavvv LR yi bile LC yaptınız ya size helal olsun . Nasıl razı geldi hayret .(can derdi mi vardı acaba ?)
Sen geçen seneki gelen yabancı markalı araçlara yapıştırılan stickerleri okumadınmı?

sokrat gandiya' Alıntı:
Sen geçen seneki gelen yabancı markalı araçlara yapıştırılan stickerleri okumadınmı?
Valla korkulur sizden abi , Allahtan katran tüy cezası vermiyorsunuz :eek: ;D ;D ;D

E nazlandi haliyle şahislar ama sonra haci dedim yapiştirmicaksak sen şimdiden başla koşmaya.... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR