Gece Yarısı Operasyonu Keşif Gezisi (31 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan amonratr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,779

Etiketler
Ynt: 31 Temmuz 2007 Gece Yarısı Operasyonu

abi titreme geldi dimi sanada?
:D uehueh
kadroyu belirleyelim olur mu?
haftaya cumartesi için organizeye başlayayım akabinde senin oralarda hoplayıp zıplanabilir veyahut çay-karpuz çeşitlemesinden birini yapabiliriz akabinde...

Korhan'a Abi çek kurtar beni bu hayattan yakarışlarım
31072007189.jpg

3 sucuğa ikna oldu ;D (aslında 5 de verirdim ama acıkmıştı heralde 3 ü kabul etti )
31072007188.jpg

Korhan dereye girmeyi reddedince tuttum zorla çektim bende ;D
31072007187.jpg

Korhan'ın artık beni kurtarmaktan sinirleri biraz gerildi :smiley:
31072007197.jpg

31072007218.jpg

31072007215.jpg

31072007193.jpg

31072007220.jpg

Serkan kaçta buluşuyoruz bu gece? :smiley: :smiley: ; söyle şu seslendirmeyi de biz de kopalım ibrahimim :smiley: :smiley:

korhan abinin isyanı olan foto...
s- korhaann şş bak be hadi çek arkadan sıkıştım burda
k- abicim bıktım senden bıktım senin aklına uyduk geldik buraya ne güzel evde uyuyodum ben yaa

korhan abinin yarı bele kadar sarkmaya çalıştığı foto...
s- korhaaaaannnnn şşş bak bee
k- serkaaaannn sırıtma banaaa hadi gidiyoz...

Iceman®' Alıntı:
korhan abinin isyanı olan foto...
s- korhaann şş bak be hadi çek arkadan sıkıştım burda
k- abicim bıktım senden bıktım senin aklına uyduk geldik buraya ne güzel evde uyuyodum ben yaa

korhan abinin yarı bele kadar sarkmaya çalıştığı foto...
s- korhaaaaannnnn şşş bak bee
k- serkaaaannn sırıtma banaaa hadi gidiyoz...
:D
bunlar zaten gerçek diyaloglar
yoksa sen benim arabaya dinleme ve takip cihazı mı taktın İbrahim ???

valla haklısın diyecek bişey yok :smiley: ama siz dizi izlenen saatte de değil sabaha karşı yapıyorsunuz kardeş :smiley: yoksa 9-10 gibi yapsanız ben de gelirim :smiley:

corehunn' Alıntı:
valla mert; hadi hafta sonları iş yok da gündüz oluyor; ne yapacaz yani, hafta içleri arabaları garajda mı tutacaz? evde oturup fındık fıstık yiyip dizi mi izleyecez? :smiley: ;D ;D ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR