Gece Yarısı Operasyonu Keşif Gezisi (31 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan amonratr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,779
Ynt: 31 Temmuz 2007 Gece Yarısı Operasyonu

yücel' Alıntı:
teşekkür ederim ibrahimcim ne naylonu kaldı ne bişey hatta artık çekiç bile yedi
ama biz daha bir araya gelip mis köfte yiyemedik arkadaşlar :smiley:
evet mis köfte organizesi kokusu aldım ben..
hımm bir el atayım şuna bende nicedir yemedim hatta nadir abi bugün gelde bi köfte yiyelim cümlesini konu içinde kullandı da ağzımın kenarından suyu zor çektim :D

Etiketler

valla ben meraktan bir ctesi gidip yedim bilirim tadını ama arkadaşlarla daha güzel bir ortamda tadıda çok daha güzel olur düşüncesindeyim
sen bu konuya el atarsın hatta başlık bile açarsın :smiley:

yücel' Alıntı:
valla ben meraktan bir ctesi gidip yedim bilirim tadını ama arkadaşlarla daha güzel bir ortamda tadıda çok daha güzel olur düşüncesindeyim
sen bu konuya el atarsın hatta başlık bile açarsın :smiley:
yalnız yediğin o köfteler o büftek o güveç yoğurt'un tadı var mıydı?
bence yoktur abi..
tam 1 sene oldu sohbeti geçeli diğer forumdan hatırlarsan...
ben hadiseyle alakalı çalışma yapıyorum ama gözüme takılan bir husus var sanki serkan abi biraz yemek konusunda takviyesiz gibime geldi (yanlış anlaşılmasın zayıf gibi biraz :p ) malumatınız üzere burası sadece gezenbilir değil yiyenbilir oluşumununda yatağı...
bir organize yapayaım bakayım :D

selamlar arkadaşlar; yorucu ama zevk dolu bir gecenin akabinde iş iş... :smiley: şimdi geldim. baktım da; bayaa bişiler yapmışız serkanım ya :smiley: 3 kere range i 90 derece batıktan vinçsiz tamamen 5.2 gücüyle çıkaran arabama tapıyorum :D balata kokusuna gelince; ben baktırdım da bende balata kalmamış, beyin hücrelerim birbirine yekten sürtüyomuş. En güzeli de tamamen keşif olması; ve serkanın peşinden 3 kez kimsenin gidememesi ile tamamlayamadığı parkuru tamamlayabilmemiz. Ama geyik falan göremedim serkanım ya ;) nadir abi, ibrahim kardeşim, keşke olsaydınız... valla ben yine kurtlanıyorum arkadaşlar, hava az sonra kararacak :smiley: :smiley: :smiley:

sduran' Alıntı:
Korhan'la tura çıkmanın zararları işte naaparsın :D
ozaman sana özel bi kur yapalım yiyenbilir platiniyum yemek özel kursu :D
3haneye yaklaştıralım senin yer basıncını nasıl olur :D uheuheue
misal beni iyi besliyorlar ondan habire sıkışan unimog halatlarını çekiyorum diye :D
halatçı ibram paşa ya çıktı adımız :D

agacım siz ne yönde oturuyonuz?
gora'dan replik " evlat ne yöne gidiyonuz? benide atıver şeye kadar" :D ueuehuueuhe

valla ikamet maltepe ama gecenin 3 ünde kemerburgazda alıyosak soluğu pek de bir şey fark etmiyor sanırım :smiley: :smiley: :smiley:

corehunn' Alıntı:
valla ikamet maltepe ama gecenin 3 ünde kemerburgazda alıyosak soluğu pek de bir şey fark etmiyor sanırım :smiley: :smiley: :smiley:
hımm
bidahakine bende şettirebilirim belki...
ofis ayazağa'da ama saat8de ofise dönmem gerek öle bir ayarlarsak güzel olabiler aslında :D
sonra ayazğada börek veya çorba ile güzel bir sabah tıkıntısı :D

valla ibrahimcim; dün gece milleti çağırmktan zaten çok geç vakit olmuştu; biz oynamaya başladığımızda zaten 4 ü geçiyordu, o yüzden 9-10 gibi dur diyebildik. Tam gece yarısı falan çıkılabilirse 8 de herkes işinde olabilir. Ben bile .. :D :D

Nadir abim; malzemeler kalsın; belki arabayı satarken cadde arabası yapıp satarız değiştirirken :smiley: ama köfte dersen o başkaaa; hadi gidip patlayana kadar yiyelim :smiley: :smiley: :smiley:

Arkadaşlar, size iyi bir GPS lazım bu kadar keşif yapıyorsunuz da hepsi uçup gidiyor ( bu arada GPS satıcısı değilim ben :smiley: )
yeni bir konsept çıkardınız valla " sabaha kadar offroad konsepti" :D

corehunn' Alıntı:
valla ibrahimcim; dün gece milleti çağırmktan zaten çok geç vakit olmuştu; biz oynamaya başladığımızda zaten 4 ü geçiyordu, o yüzden 9-10 gibi dur diyebildik. Tam gece yarısı falan çıkılabilirse 8 de herkes işinde olabilir. Ben bile .. :D :D
olur abi organize olduktan sonra sorun yok..gece telefonda açsanız da gelirim ben :D

İbocan ; fermanımdır , tez zamanda bir MİSKÖFTE çıkarması eyleyesün.
Yoksa taş üstünde taş , omuz üzerinde baş kalmayacak.

valla mert; hadi hafta sonları iş yok da gündüz oluyor; ne yapacaz yani, hafta içleri arabaları garajda mı tutacaz? evde oturup fındık fıstık yiyip dizi mi izleyecez? :smiley: ;D ;D ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR