Gece Yarısı Operasyonu Keşif Gezisi (31 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan amonratr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,842
Ynt: 31 Temmuz 2007 Gece Yarısı Operasyonu

31072007194.jpg

RANGECEKILIYOR2.jpg

RANGE BU HALDEYKEN BILE 5.2 YI CEKE CEKE SURUKLEDI
31072007189.jpg
::smiley: ;D :D :eek:

Etiketler

hocam takdir ettim..
nadr abimin bi sözü geldi hemen aklıma...bi kendimi bilirdim balata sıyıran baksana etraf balata kokuyor :D
uehuheu

serkan geçmiş olsun
arabayı çiğ köfte gibi yoğurmuşsun yeni aksesuarlar gördüm galiba

e tabi araca soldan binip iniyorsun sağ taraf dikkatini çekmemiş :smiley:
sanki ön korumada biraz eğik gibi her hafta ön korumayı düzelttirmekten tecrübe edindim artık milimetrik bakıyorum olaya ;D

Yok Yücel yanlış görmüşsün o aylar önce şehirde olan bişey
ama gece simetrik olması için korumanın solunu da sağa benzettim ;D

yücel abi nicedir denk gelemedim söylicem, almışsın sonunda bi araç kendine hemide laylonu üstünde hayırlısı olsun abicim :D

evet haklısın yanlış gördüğüm birşey daha var zaten
sanki sen 5.2 yi çekerek sürüklememişsinde o seni çekmiş dereden çıkarmış gibi duruyor :smiley:

Iceman®' Alıntı:
yücel abi nicedir denk gelemedim söylicem, almışsın sonunda bi araç kendine hemide laylonu üstünde hayırlısı olsun abicim :D
teşekkür ederim ibrahimcim ne naylonu kaldı ne bişey hatta artık çekiç bile yedi
ama biz daha bir araya gelip mis köfte yiyemedik arkadaşlar :smiley:

sduran' Alıntı:
Hadi İbrahim bekliyorum ;)
Ama dur şu terliklerden bi kurtulayım zor oluyo valla şıpıdak şıpıdak ;D
abi bu işin makbulü çamurlu ortamda en güzeli derbi kavuçuk çizme :D
ama senin terlikler de işi güzel görür be abi rahat rahat :D ben mesai bitince hemen terlik olayına geçiyorum ofiste bile :D oo arazide daha ne olsun :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR