Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 215
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,115
Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

jantlar 5 gün gecikmeyle geldi. sabah aldım kargodan hemen taktık.. Az tadilatla oldu gibi..

Etiketler

jantlar 10 inç. Kenan Çarpışantürk var. Oğlu Arif .. bijon jant diye bir şirket. istanbul evren2 oto sanayi sitesinde.. 1100 TL + kargo filan..

çok güzel oluyor,maşallah takipteyim kolay gelsin.

jeep' Alıntı:
jantlar 10 inç. Kenan Çarpışantürk var. Oğlu Arif .. bijon jant diye bir şirket. istanbul evren2 oto sanayi sitesinde.. 1100 TL + kargo filan..

Jantları kendileri mi yapıyorlar ? Özel siparişle istenilen ebat ve bijon aralığında jant yapabiliyorlar mı ? Eğer öyleyse iletişim bilgisi alabilir miyim ?

örnek jant gönderiyorsun. göbek ve bijon merkezleri için. jant ebatlarını sen belirliyorsun. 1 hafta gibi teslim ediyorlar..

http://www.bijonjant.com/iletisim.htm iletişim bilgileri burada mevcut..

jeep' Alıntı:
örnek jant gönderiyorsun. göbek ve bijon merkezleri için. jant ebatlarını sen belirliyorsun. 1 hafta gibi teslim ediyorlar..

http://www.bijonjant.com/iletisim.htm iletişim bilgileri burada mevcut..

Bunu öğrendiğim iyi oldu 8 bijon jant nasıl bulurum diye kara kara düşünüyordum.Teşekkür ederim.

tamam usta bi önceki sayfada farkettim nerden alındığını yazmışın kusura bakma.

Göktuğ bey lastikler çamurluklara çok yakın olmadı mı sanki hiç esneme payı yokmuş gibi gözüküyor ? Bir de ayna mahruti de değişiklik yaptınız mı ?

moonwalker_arc' Alıntı:
Göktuğ bey lastikler çamurluklara çok yakın olmadı mı sanki hiç esneme payı yokmuş gibi gözüküyor ? Bir de ayna mahruti de değişiklik yaptınız mı ?

esneme payın en az 15 cm var.. dışa çıkıntılı durduğu için az gözüküyor.. Ayna mahruti ise dizel araçtan çıkma diferansiyeller kullandığı için 4,53 olan oran 4,88 e ağırlaştı %8 32 lastikten 37 ye geçerken kafi değil ama eskisine göre de bir miktar ağırlık olacak. Son hızımız artacak. Kalkarken bol gaz gerekebilir. Ama Low a geçince bu hissedilmeyecektir diye düşünüyorum..

ellerinize emeklerinize sağlık valla harika olmuş Tam bi "Arctic G" olmuş dodiklerle birlikte...

jantlariniz 15" herhalde lastik olculeriniz nedir acaba

SON KONULAR - FORUM