Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 215
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,083
Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

harika bir arac,hicbirzamaman olmeyecek bir arac.omurluk..

270 CDI MOTORU takmanizi tavsiye ederim..bu motor normal E klaslarda 8-9 litre yiyor.sizin araba 2 tonun uzerinde olacagi icin yaklasik 13 litre mazot yakacaktir diye tahmin ediyorum.

Etiketler

güzel bir çalışma başarılar diliyorum

gerçekten saygılar hayal etmesi bile güzelken yapılması mükemmel

Son durumdan haber vereyim.. Aracın arka helezon yayları kırık çıktı, yenileriyle değiştirince araç birden bire 5-6 cm yükseldi. 318 Motor zaten iptal olmuştu. Kendi orjinal motorunu yerine taktık. Yeni ön arka diferansiyelleri koyup kilitleri çalışır vaziyete getirdik. Şimdi kaportaya girdi araç.. devam ediyor çalışmalar.

Gürbüz25' Alıntı:
Arka tarafı siz yükselttiniz mi?

yaylar kırık çıktı. yenisini takınca eskilerin pusmuş hali dolayısıyla arkalar yüksek kaldı. önleri de yükselteceğiz. boya kaporta bitsin halledeceğiz inşallah.

Gürbüz25' Alıntı:
Arka tarafı siz yükselttiniz mi?
gürbüz bey sizin araca yedek parça lazımdı ne yaptınız bulamadıysanız bana özelden listeyi yazarsanız yardımcı olayım

Gaziantepte aracı toplayan arkadaşımızada tekrar kolaylıklar diliyorum <plakası bile özel>

bayağı bir zaman oldu. ford la uğraşırken G yi ihmal ettik.. Son durum hala kaportacıda.. Bu arada araç bitince satacağız. Fiyat sormayın henüz belli değil.

SON KONULAR - FORUM