Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 215
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,333
Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

harika bir arac,hicbirzamaman olmeyecek bir arac.omurluk..

270 CDI MOTORU takmanizi tavsiye ederim..bu motor normal E klaslarda 8-9 litre yiyor.sizin araba 2 tonun uzerinde olacagi icin yaklasik 13 litre mazot yakacaktir diye tahmin ediyorum.

Etiketler

Son durumdan haber vereyim.. Aracın arka helezon yayları kırık çıktı, yenileriyle değiştirince araç birden bire 5-6 cm yükseldi. 318 Motor zaten iptal olmuştu. Kendi orjinal motorunu yerine taktık. Yeni ön arka diferansiyelleri koyup kilitleri çalışır vaziyete getirdik. Şimdi kaportaya girdi araç.. devam ediyor çalışmalar.

18062011868.jpg
18062011867.jpg
18062011866.jpg
15062011844.jpg

Gürbüz25' Alıntı:
Arka tarafı siz yükselttiniz mi?
gürbüz bey sizin araca yedek parça lazımdı ne yaptınız bulamadıysanız bana özelden listeyi yazarsanız yardımcı olayım

Gaziantepte aracı toplayan arkadaşımızada tekrar kolaylıklar diliyorum <plakası bile özel> :smiley: :smiley: :smiley:

bayağı bir zaman oldu. ford la uğraşırken G yi ihmal ettik.. Son durum hala kaportacıda.. Bu arada araç bitince satacağız. Fiyat sormayın henüz belli değil.

15072011974.jpg
15072011973.jpg
15072011972.jpg
15072011971.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR