Ben 15*10 8 bijon jantları tanesi 350 TL 'den 4 adet + bijonlarla beraber 1.500 TL'ye yaptırdım.Göktuğ beyin daha önce jantları 1.000 TL'ye aldığını kendisine belirttiğim halde Arif beyden aldığım cevap "doğrudur abi, şimdiki fiyatlar böyle." şeklinde idi. Ne kadar pazarlık ettiysemde jantın adet fiyatını 350'den aşağı inmedi.Sonuç olarak ben tanesini 350'den aldım.
Geçen günde arkadaşım 16*10" defender jantı için 225 TL fiyat almış ki mantıken bakıldığında 16" daha büyük kasnak.
Açıkcası ben çarpışantürklerin ticaret ahlakını anlamış değilim.Siz yinede arayıp sorun.
selam moonwalker. cok saol durust ve uyarici aciklamaniz icin. malesef beni de dusunduren olay bu.... :-[
ticaret ahlak'i sart.... size boyle yapiliyorsa bize transit yolcu olarak neler yapilabilir..
goktug kardes, yerden kapi ellerinin ust noktasina kadar 119cm olcu aldim. sizin yukseklik kac cm oluyor yerden
selam moonwalker. cok saol durust ve uyarici aciklamaniz icin. malesef beni de dusunduren olay bu.... :-[
ticaret ahlak'i sart.... size boyle yapiliyorsa bize transit yolcu olarak neler yapilabilir..
goktug kardes, yerden kapi ellerinin ust noktasina kadar 119cm olcu aldim. sizin yukseklik kac cm oluyor yerden