otecopel
fronteraaaaa gsm 05327620027
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler
En kisa zamanda montaj.
En kisa zamanda montaj.
arb kit ..En kisa zamanda montaj.
BIM01' Alıntı:abi uzaylı görmüş gibiyiz ..ne işe yarar bu kit fiyatı ne kadar ...
hüseyin ustam hayırlı olsun...Quinsley' Alıntı:;D ;D cidden öyle ya. Mesela bizde ön hublları 4*4 e almadan arazi vitesini devreye soktuğumuzda arkaları kitlemiyormu?
BIM01' Alıntı:abi uzaylı görmüş gibiyiz ..ne işe yarar bu kit fiyatı ne kadar ...
sariertan' Alıntı:Beyler merhaba,
Adım Ertan ve aslında jip sevmeyen ve oturduğumda yere yakın olmak isteyenlerdenim. Lakin satılıkdaki aracıma INFINTY QX4 takas teklifi geldiği günden beri aklım döndü. Ve sonunda kendimi burada buldum.
Yaptığım basit incelemeler sonucunda fronteranın diğer jiplere göre daha ucuz ve daha güzel olduğunu gördüm. Her ne kadar standart hali ile ağır off-road şartlarında kullanımlamasa da ki ben zaten hiç off-road yapmayan biri olarak %80 şehir içi kullanımında kullanacağım aracı. Lakin insan böyle bir araç aldığında ister istemez iç dürtüsel olarak araziye çıkmak isteyecek ve bende çıkacağım. Ama ağır off-road felan olmayacaktır benim ki. Ve herşeyden önce resimlerinizi görünce eşim ve çocuğumuz ile dağ bayır geze geze tatil yapma isteği içimde uyandı. Bu sebeplerden dolayı bir frontera almak istiyorum. Hiç oynanmamış mümkün mertebe yeni model ve az km arıyorum. Derken sahibinden de bu ilanı gördüm ve favorilerime ekledim. Benim eski aracımdaki multimedia sistemi olması çocuğumuz açısından fırsat tabi. Şimdi jip alıyorsun hemde böyle bir jip ne alaka demeyin =) Dediğim gibi hem büyük bir aracın zevkine varmak, hem her türlü yolda artık korkmadan gitmek, hem tatillerde rahat rahat gezip dolaşabileceğimiz ve içinde zevk alacağımız bir araç istediğimden böyle bir seçenek gösterdim sizlere. Bir de kimse üzerine alınmasın istisnalar ayrıdır tabi ama ustaların ustasızlığı yüzünden ustalığı öğrenmeye başladığımdan böyle büyük bir arabanın içine girdiğimde parça sök tak daha kolay olacak diyede düşünüyorum. Geniş bir motor bölmü parçalara kolay ulaşımı vardır diye ümit ediyorum. Forumlarda ve farklı yerlerdeki yorumlarda aracın parça sıkıntısı olduğunu okudum. Tabi farklı marka modeller ile aynı parçalara sahip olduğunuda. Genel olarak benimsediğim durum şu oldu. Bu aracın her türlü parçasını İstanbul da yaşayan biri olarak aksaray dı maslak dı rahat rahat bulabilirim herhalde.
Gelelim beğendiğim araca
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-opel-esi-bulunmaz-temizlikte-hatasiz-otomatik-vites-4x4-jeep-107385345/detay/
Sizin fikirleriniz ne olacaktır bu düşüncelerim hakkında ?? Vergi ve benzini düşündüm tabi. Şu an yurt dışındayım ve ocak başında döneceğimden eğer satılmadıysa araç firma ile karşılıklı pazarlığa girişeceğim. Satıldıysa da bu tarz yeni ve az km yapmış araçlara bakmaya devam edeceğim. He bu arada zaten şu an kullandığım araç lpg ile 45kuruş şehir içi tüketime sahip. Tabi performansı baya bir ileride ama sonuçda bu rakamlarda tüketim değerine alışık bir insan oldum.
Yazdıklarımı sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim. Hakkımda hayırlısı diyelim =)
sariertan' Alıntı:Anliyorum =)
Herhalde vergisi yuzunden insanlar bekliyor =) E o zaman gozunu karartan alir bu yaratigi diyelim. Tesekkurler ilginiz icin. Peki sizce ben bu sartlarda boyle bir dunyaya dalis yapmalimiyim. Bu dunyaya daldikdan sonra pisman olurmuyum acaba? Cok zorbir soru tabi. Fikir terakkisi yapip kendimi gaza getirmeye calisiyorum =)
mrdnmz' Alıntı:Frontera konusunda duygusal olduğum için yorum yapmasam daha iyi. Biz ailece bu aracı çok seviyoruz.