Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan otecopel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 467
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 128,285

Etiketler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

merhaba meseregan. hayırlısı olsun inşallah. mrdnmz ile otecopel gerekli açıklamaları yapmış. hub ile klima için açılmadan bilinemez. 50tl ye çıkar 1000tl ye de. aracımı kış aylarında aldığımda klima çalışmıyordu araç sahibide söylemedi. klimayı gösterdiğim ustalar klima kompresörü dedi. bende izmire geldiğimde rastgele bir ustaya götürdüm. bakım yaptı şimdi 3 senedir sorunsuz çalışıyor. hublardan katır kutur ses geliyor idi, açtık fazla yağlanmadan sekmanı atmış yerine taktık maliyeti 20tl siftahlık. aynı sorunu abs lerde de yaşadım çözümü aynı idi elektrik ve mekanik bağlantılarını kontrol ettik bakımladık şimdi çanavar. ben parça sorunu yaşamıyorum. muadil araçların ki ile takas oluyor. zaten alt takım ısuzu TFR ile aynı. geçen tuz gölü frontera buluşması öncesinde bakımda ön sol tekerin masur rulmanı dağıldığını fark ettim. gm dünyanın parasını istedi ısuzu servisinde 2012 d-max ın kini aldım 25tl. gerisini siz düşünün. eren ilgezdinin frontisini yakından bilirim temizdir. gelelim geri kalan modifiye işlerine hepsini birden yapmadan zamana yayarak yaparsan o da hesaplı. zaman zaman yurtdışından offroad malzemesi getiren arkadaşlarımız oluyor %50 tasafruflu oluyor. alacağın araçta önce 1-motor 2-ön ve arka differansiyeller 3- 4x4 yani hubların durumu bakarak kontrol yap. gerisi teferruat. gerçi belli zaman sonra o teferruatlara takılmaya başlıyorsun. o da ayrı bir heyecan katıyor. sen fronteranı almaya karar ver hemen seni frontera clup dahil edip stickerlarını basar yollarım. ama öncesinde herşeyin hayırlısı.

Bilgiler için teşekkür ederim Levent Bey, çok yakın bir zamanda bir frontera ile aranıza katılacağım.

Ayrıca eski fronteracılardanım 2006 -2007 arası 97 model 2.2 fronteram vardı Hayatta satmazdım lakin trafik kazası yaptım araç pert oldu. Tadına varamadım anlatacağınız. Nissan terrao ve Jeep cheeroke de kullandım ama. Opel başkaydı ( yada ısuzu :smiley: )

Yarın görüşmek üzere.

meseregan' Alıntı:
Bilgiler için teşekkür ederim Levent Bey, çok yakın bir zamanda bir frontera ile aranıza katılacağım.

Ayrıca eski fronteracılardanım 2006 -2007 arası 97 model 2.2 fronteram vardı Hayatta satmazdım lakin trafik kazası yaptım araç pert oldu. Tadına varamadım anlatacağınız. Nissan terrao ve Jeep cheeroke de kullandım ama. Opel başkaydı ( yada ısuzu :smiley: )

Yarın görüşmek üzere.
tamam. eren in aracını çok iyi bilirim aracında her türlü iç dizayn son derece lux. motor, alt takım, debriyaj seti tamamı 3 hafta önce yeniledi. bence kaçırma derim istersen arayada girebilirim.

Yakında aranızdayım :smiley: Aracımı satamadım. Nissan Juke var bende bir aralacaktı. Kredi de problem yaşadı. Haftaya belli olacak bekliyorum.

meseregan' Alıntı:
Yakında aranızdayım :smiley: Aracımı satamadım. Nissan Juke var bende bir aralacaktı. Kredi de problem yaşadı. Haftaya belli olacak bekliyorum.
hayırlısı ile....

mrdnmz' Alıntı:
Levent Abi bizi de unutma organizasyonlarına....
baştacısınız. ama bu sıralar (5-6 ay gibi) ara vermek, sonrasında da bir müddet kısa mesafeli organizasyona katılacağım...

fronteracı dostlar frontera mıza vermiş olduğumuz şipariş ARB marka %100 arka kilitliyen defransiyel kilidi nasipse yarın elimizde olacak ve montaja başlıyacağız fotoraf ve video ları buradan görsellerini şunacağız.

otecopel' Alıntı:
fronteracı dostlar frontera mıza vermiş olduğumuz şipariş ARB marka %100 arka kilitliyen defransiyel kilidi nasipse yarın elimizde olacak ve montaja başlıyacağız fotoraf ve video ları buradan görsellerini şunacağız.

takipteyiz... ayrıca sana güzel haberlerim var :smiley:

Arb kilit

20121210_183036.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR