mrdnmz
Hilux N70
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler
Hatta bizim Eren in araci da satilik. Malum site ilan no 101943288.
Hatta bizim Eren in araci da satilik. Malum site ilan no 101943288.
tamam. eren in aracını çok iyi bilirim aracında her türlü iç dizayn son derece lux. motor, alt takım, debriyaj seti tamamı 3 hafta önce yeniledi. bence kaçırma derim istersen arayada girebilirim.meseregan' Alıntı:Bilgiler için teşekkür ederim Levent Bey, çok yakın bir zamanda bir frontera ile aranıza katılacağım.
Ayrıca eski fronteracılardanım 2006 -2007 arası 97 model 2.2 fronteram vardı Hayatta satmazdım lakin trafik kazası yaptım araç pert oldu. Tadına varamadım anlatacağınız. Nissan terrao ve Jeep cheeroke de kullandım ama. Opel başkaydı ( yada ısuzu )
Yarın görüşmek üzere.
aynen. nerede park halinde görsek, hangi kardeşimiz olduğunu biliriz.mrdnmz' Alıntı:stickerlı araçlar secereli araçlardır
hayırlısı ile....meseregan' Alıntı:Yakında aranızdayım Aracımı satamadım. Nissan Juke var bende bir aralacaktı. Kredi de problem yaşadı. Haftaya belli olacak bekliyorum.
baştacısınız. ama bu sıralar (5-6 ay gibi) ara vermek, sonrasında da bir müddet kısa mesafeli organizasyona katılacağım...mrdnmz' Alıntı:Levent Abi bizi de unutma organizasyonlarına....
otecopel' Alıntı:fronteracı dostlar frontera mıza vermiş olduğumuz şipariş ARB marka %100 arka kilitliyen defransiyel kilidi nasipse yarın elimizde olacak ve montaja başlıyacağız fotoraf ve video ları buradan görsellerini şunacağız.
mrdnmz' Alıntı:takipteyiz... ayrıca sana güzel haberlerim var