Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan otecopel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 467
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 127,955
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

BIM01' Alıntı:
ecu her arabada varda nasil guncelleme yapiliyor huseyin abi

motor e.c.u su 1998 model sonra yazılım atılmaya yani probranlanmaya başlandı aracınızın servisinde ki orjınal cihazıyla güncelleme yapılabilir opel cıhaz tech 2 adında gecer.iyer aracınız yazılım atılmaya müsaitse muhakkak yaptırın.
faydasını göreceksiniz.

Etiketler

selam..
1996 model 2.0 motor fronteram var bu araçlara 15 jant uyuyomu bilgilendirirseniz sevinirim ...

hüseyin usta selamlar. programlama veya yazılım varmı sende. antalyaya geldiğimizde yaptırabilir miyiz?

mutlaka geleceğim ustacım seni çok meteddiler. seninle de tanışmak isterim görüşmek dileği ile.

offroad_54' Alıntı:
selam..
1996 model 2.0 motor fronteram var bu araçlara 15 jant uyuyomu bilgilendirirseniz sevinirim ...

normalde uymayabilir(bijon ve göbek tutmayabilir)
ama uymaz diye birşey yok 15 lik yere 17 de takarsın 17 lik yere 15 lik de takabilirisin
gereken sadece tornacı bir dost göbek ve bijon ölçülerini ayrlamak için gerisi teferruat
aslında olması gereken offroad için 15 inç 16 bunun üzerinde ki 17....20 ye kadar olan jantların hiçbiri araç dodik mesafesini ayarlayamayacağı için araziye giremez :smiley: 15 lik bir janta 85 lik teker atabilirsiniz ama bunu 17 nin üzerinde yapamassınız yok yaparım derseniz yükseltme için en az bir 10-15 bin tl gider.......

katenerci' Alıntı:
normalde uymayabilir(bijon ve göbek tutmayabilir)
ama uymaz diye birşey yok 15 lik yere 17 de takarsın 17 lik yere 15 lik de takabilirisin
gereken sadece tornacı bir dost göbek ve bijon ölçülerini ayrlamak için gerisi teferruat
aslında olması gereken offroad için 15 inç 16 bunun üzerinde ki 17....20 ye kadar olan jantların hiçbiri araç dodik mesafesini ayarlayamayacağı için araziye giremez :smiley: 15 lik bir janta 85 lik teker atabilirsiniz ama bunu 17 nin üzerinde yapamassınız yok yaparım derseniz yükseltme için en az bir 10-15 bin tl gider.......

flanş ile gerekli bijon ve göbek ayarı işini bilen bir usta ile zor değildir. Kolaylıkla takılabilir.

Onur nerelerdesin yahu... ??? programlar hazır nasıl yapalım ::smiley: ::smiley:

SLM.Flanşlar tornacıya yapılıyor yapılan flanş mevcut bijon somunlarına sıkılıyor yeni bijon saplamaları yapılıp onlarda cantları sıkıyor tabiki tornacı bu konuda iyibir işçilik yapması lazım yoksa eyvah eyvahh.

bijon aralıkları vs herşey uyuyor jantlarda fakat aklımda kalan soru işareti frenmerkezine sürtmesinden yana 2,0 vitaralardada bu problemi yaşadık fren merkezi büyük olduğu için janta sürtüyo aynı sorun fronteradada yaşanabilirmi 15 jant kullanan varmı onun için sormuştum flanşlar bu problemi ortadan kaldırıcaktır zaten flanş istemiyorum onun yerine ofsetli jant kullanmak daha cazip geliyo bana arazide lginize teşekkür ederim.. :smiley:

offroad_54' Alıntı:
bijon aralıkları vs herşey uyuyor jantlarda fakat aklımda kalan soru işareti frenmerkezine sürtmesinden yana 2,0 vitaralardada bu problemi yaşadık fren merkezi büyük olduğu için janta sürtüyo aynı sorun fronteradada yaşanabilirmi 15 jant kullanan varmı onun için sormuştum flanşlar bu problemi ortadan kaldırıcaktır zaten flanş istemiyorum onun yerine ofsetli jant kullanmak daha cazip geliyo bana arazide lginize teşekkür ederim.. :smiley:

hiç denemedik sürtceğini sanmam.

mrdnmz' Alıntı:
flanş ile gerekli bijon ve göbek ayarı işini bilen bir usta ile zor değildir. Kolaylıkla takılabilir.

Onur nerelerdesin yahu... ??? programlar hazır nasıl yapalım ::smiley: ::smiley:

pek giremiyorum işler karışık :smiley:
arabayıda satışa çıkardım...hayırlısı bakalım..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR