anıl-bulut
Ana Kamp
Öncelikle tüm gezenbilir ailesine merhabalar aranıza yeni üye olarak ve bu forumu çok severek katıldım.bu aralar bende yerden biraz yüksek ama beni üzmeyecek temiz bir 4x4 almaya karar verdim ve uzun inceleyişlerdeyim.aklımda 2002 2005 arası turbosuz temiz bir forester almayı düşünüyorum araştırmalarım ve incelemelerim sonucu aracın pek bir kronik sorunu yok gibi yakıt ve kullanım konusuna gelince agresif biri değilim ve sürekli sakin bir kullanıcıyım ara sıra bir 5 dk basar sonra motorun homurtusunu içimde hissedince ayağımı gazdan çekerim.yarışçı bir ruhum yoktur tamamen konfora ve motor gücüne odaklı birisiyim ve bu yüzden bana 2.0 turbosuz foresterin yeteceğinin kanaatindeyim.aracı lpg ile kullanmak istiyorum bu bana sorun olurmu.siz değerli forum üyelerinin görüşleri ile satın alacağım kesindir.bir yandan da aklımda senelerden beri sorunsuz çalışan arıza nedir bilmeyen nissan pathfinder var ikisi arasında açıkçası çok kararsız kaldım nissan hakkında pek fazla bilgi sahibi değilim bu iki aracın bandrolleri ve lpg de yakıt tüketimleri nedir kullanımım normal şehir içi ara sıra çok hafif 2 çekerin bile gidebileceği yolda kullanmak istiyorum(gezi piknik vs için) ülkemiz malum yakıt fiyatları olduğu için istemesemde gazlı binmek zorundayım ama asla araç bakımlarını aksattam ve kendimden daha iyi araca bakan birisiyim bu iki model hakkında değerli forum üyelerinden yardımlarınızı bekliyorum şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkürlerimi sunarım saygılar anıl-bulut...