Ford Ranger 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mantar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 439
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 207,738
Ynt: Ford Ranger 4x4

Yav arkaşlar çook sessiz kaldınız!!

Düzce gezisine katılan rangercı yok mu ?

Bi de güzel soru size
Sonradan takılan dif kilitler bizim ranger lara uyuyo mu?
Mesela detroit veya arb? bilen var mı?

Etiketler

arkadaşlar ranger veya bu tip 4x4 kamyoneti olup ruhsatta ne olarak geçiyor, modeli ve ödediği vergiyi yazabilirmisiniz. Çünkü vergi konusunda çeşitli rivayetler okuyoruz. Teşekkürler.

Arkadaşlar arkaya kabin yaptırıyonuz ve ruhsata işletirken camlı kabin diyonuz aracın panelvan oluyo vegi de 920 senelik oluyo ama ramızda kalsın :smiley:

aracın ruhsatında yazandan cok trafik sicil kaydında nasıl gectiği önemli. Orada kamyonet diye geciyosa iyi 400tl civarı bişey yok orada arazi diye geçiyosa kötü 2.300 civarı diye biliyorum tabii motor hacmi ve modeline göre değişiyo

Kusura bakmayın, yazım hatasından dolayı yanlış anlaşıldım. Sizin araçlarınız kaç model ve vergisi ne kadar diye sormak istemiştim.

ben aracı aldığımda bu işlemler yapılmıştı şu anda vergisi 940 tl senelik

Teşekkürler güle güle kulanın. Başka bir başlıkta 2004 model nissan için (düzeltiyorum ) 730 tl. yazmışlardı, o yüzden merak ettim.

Mahmut bey galiba siz parçacıydınız bilir kişi olarak size danışmak istedim. Şu piyasada satılan diferansiel kilitler ARB veya diğerleri bizim araçlara uyar mı?

evet yedek parçacıyım dif.kilitleri universal bir yapıya sahip değil ranger ve mazda b2500 uyumlu olursa uyar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri