Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
erhan abi araban güzel gercekten bu arada lastıklerınde gercekten cok hosuma gıttı abı araban bosken bu engellerı asmıssın bır de arkasında cok degıl 500 kg 600 kg yuk oldugunu dusun bu araclar gercekten cok guclu bende cok memnunum off road a cıkamadıgımdan resım koyamıyorum ama ınan kısın benı de hıc utandırmadı
Erhanım senin aracını zaten biliyoruz.yaptıklarını anlatmaya gerek bili yok .sen bu aracı normal stndartların çok üstünde masraf edip yaptığını biliyorum.erhan fotoğraflardan anladığım kadarıyla motor gücünü performansını göstermek istedin doğrumudur.şimdi bence yakıtı anlatman gerekecek.
Sewgili Erhanın aracı da,pilotajı da,arkadaşlığı da süperdir...Yakıtını bilemem ama güç sözkonusu oluğunda,aracı gurupta gıpta ettiğim birkaç araçtan biridir...
erhan merhaba sanırım senin ranger ı bugün citroen serviste gördüm merak edip sordum patronun dediler herhalde o sen oluyosun... yanında bi de land cruser vardı şanzımanı çıkmış. onu cj 5 e mi takacaksınız? bide sen ranger a yükseltme kiti koydun mu?
adım taylan bende de 2004 xlt var. Ama seninki kadar donanımlı diil araban gerçekten çok güzel maşallah.. ben alalı 6-7 ay kadar oldu henüz sağlam bi offroad denemesi yapamadım sadece çatalcaya gitim bi kaç sefer. bu arada yükseltmeyi nası yaptın?