Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yayiyayayu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,180
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

gezi fotoları

DSC01283.jpg

Etiketler

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Yaşar bey sağlık olsun ALLAH ömür versin nasılsa bir yerlerde tanışırız İzmir'e geldiğinizde her zaman beklerim.

Bizlerde bu gezme sevdası olduklça mutlaka biryerlerde karşılaşıp tanışacağız. Size bol ve sorunsuz geziler dilerim.

Şeref

kurtadam' Alıntı:
Yaşar bey sağlık olsun ALLAH ömür versin nasılsa bir yerlerde tanışırız İzmir'e geldiğinizde her zaman beklerim.
Cengiz bey saolun inşallah görüşürüz vize beni çok oyaladı herşeyimi öteledim yapmak istediklerimi yapamadım bir dahaki sefere bende sizleri istanbula beklerim görüşürüz

mseref' Alıntı:
Bizlerde bu gezme sevdası olduklça mutlaka biryerlerde karşılaşıp tanışacağız. Size bol ve sorunsuz geziler dilerim.

Şeref
Aynen dediğiniz gibi şeref bey biryerlerde görüşürüz mordoğana doyamadım vize beni çok oyaladı sağlık olsun yaşanmışlıklardan iyisiyle kötüsüyle keyif almak lazım
görüşmek üzere
Yaşar

Karavanınız çok güzel olmuş .... Tebrikler.....Güle güle kullanın ...Nice güzel gezilere inşallah...

Yaşar Bey,birkaç haftalık bir tatil için İzmir'den ayrılmıştım, bu arada siz karavanınızı bitirip tatile başlamışsınız. Öncelikle karavanınızı gönlünüzce tatillerde , gezilerde ve kazasız belasız günlerde kullanmanızı canı gönülden diliyorum. Yusuf kardeşimizle birliklte çektiğiniz eziyetleri bizlerle paylaştığınız kadarıyla izledik. Benim kişiseş fikrim ortaya onca uğraşının ardından oldukça güzel bir şey çıktı.Ailenizle birlikte güzel günlerde kullanın.
Hepimiz insanız;hata yapabiliriz. Yusuf ile aranızda birbirinize darılmanıza ya da bir kırgınlık yaşamanıza neden olan bir anlık birşeydir diye düşünüyorum.Konu ile ilgili birşeyler yazan tüm arkadaşların ortak yaklaşımları hep aynı;bu durumun bir an önce ortadan kaldırılması. Bu ortak fikre ben de katılıyorum, nedeni ne olursa olsun, lütfen bu soruna neden olan her ne ise, YUSUF'un kara çaydanlığında ve tabii ki odun ateşinde bir çaydanlık çay demleyin, oturup konuşun ve bir daha açılmamak üzere bu konuyu sıfırlayın.
İzmir'e,Urla'ya gelmişsin ama o tarihlerde ne yazık ki ben İzmir'de değildim. Neyse sağ ve sağlıklı olduktan sonra elbet karşılaşırız diye düşünüyor, ''Güzel İzmir'den'' selamlar sevgiler gönderiyorum.

derindeniz1' Alıntı:
Yaşar Bey,birkaç haftalık bir tatil için İzmir'den ayrılmıştım, bu arada siz karavanınızı bitirip tatile başlamışsınız. Öncelikle karavanınızı gönlünüzce tatillerde , gezilerde ve kazasız belasız günlerde kullanmanızı canı gönülden diliyorum. Yusuf kardeşimizle birliklte çektiğiniz eziyetleri bizlerle paylaştığınız kadarıyla izledik. Benim kişiseş fikrim ortaya onca uğraşının ardından oldukça güzel bir şey çıktı.Ailenizle birlikte güzel günlerde kullanın.
Hepimiz insanız;hata yapabiliriz. Yusuf ile aranızda birbirinize darılmanıza ya da bir kırgınlık yaşamanıza neden olan bir anlık birşeydir diye düşünüyorum.Konu ile ilgili birşeyler yazan tüm arkadaşların ortak yaklaşımları hep aynı;bu durumun bir an önce ortadan kaldırılması. Bu ortak fikre ben de katılıyorum, nedeni ne olursa olsun, lütfen bu soruna neden olan her ne ise, YUSUF'un kara çaydanlığında ve tabii ki odun ateşinde bir çaydanlık çay demleyin, oturup konuşun ve bir daha açılmamak üzere bu konuyu sıfırlayın.
İzmir'e,Urla'ya gelmişsin ama o tarihlerde ne yazık ki ben İzmir'de değildim. Neyse sağ ve sağlıklı olduktan sonra elbet karşılaşırız diye düşünüyor, ''Güzel İzmir'den'' selamlar sevgiler gönderiyorum.
Sayın derindeniz benim tatilde kısa sürdü iki hafta takılabildim izmir kordon,urla,mordoğan,çeşme,çeşme dalyan,ılıca,selçuk,kuşadası,güzelçamlı da kaldım güzel bir tatil oldu araya vizeyide sıkıştırdım sarnıç tüvde hallettim izmirden sizlerle tanışamadan ayrıldım tanışabilsek görüşebilsek iyi olurdu

ikinci bölümde yazdıklarınızla ilgili ben elimden geleni yaptım

tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum görüşmek üzere :D :D :D

Yaşar Kardeşim,Yusuf ile ilgili olan sorun ya da küçük kırgınlığın giderilmesi konusunda elinden geleni yaptığına ben de inanıyorum.Ama acizane küçücük bir şey ilave edeyim; lütfen elinden gelmeyeni de yapmaya çalış. Belki bunu yapmak herkesin harcı değil. Ama Yusuf'un camiamızda nasıl tanındığı konusuna bir tek kelime yazmama gerek yok. Aranızdaki sorunu lütfen halledin ve içten ve dostluğunuzun bozulmadığının gözlerinizden okunduğu bir fotoğraf şahsen beni çok ama çok memnun eder.
Sağlıklı mutlu günler.

Sayın derindeniz merhaba
çabanız çok hoş ama elimden gelmeyeni nasıl yapıcam bana söyleyin yapmaya çalışayım ben anlayamadım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR