yayiyayayu
Azmin zaferi,hedefe adım adım!!!!!!!!!
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)
gezi fotoları
gezi fotoları
Cengiz bey saolun inşallah görüşürüz vize beni çok oyaladı herşeyimi öteledim yapmak istediklerimi yapamadım bir dahaki sefere bende sizleri istanbula beklerim görüşürüzkurtadam' Alıntı:Yaşar bey sağlık olsun ALLAH ömür versin nasılsa bir yerlerde tanışırız İzmir'e geldiğinizde her zaman beklerim.
Aynen dediğiniz gibi şeref bey biryerlerde görüşürüz mordoğana doyamadım vize beni çok oyaladı sağlık olsun yaşanmışlıklardan iyisiyle kötüsüyle keyif almak lazımmseref' Alıntı:Bizlerde bu gezme sevdası olduklça mutlaka biryerlerde karşılaşıp tanışacağız. Size bol ve sorunsuz geziler dilerim.
Şeref
Serkan bey çok teşekkür ederimserkanguranc' Alıntı:Karavanınız çok güzel olmuş .... Tebrikler.....Güle güle kullanın ...Nice güzel gezilere inşallah...
Sayın derindeniz benim tatilde kısa sürdü iki hafta takılabildim izmir kordon,urla,mordoğan,çeşme,çeşme dalyan,ılıca,selçuk,kuşadası,güzelçamlı da kaldım güzel bir tatil oldu araya vizeyide sıkıştırdım sarnıç tüvde hallettim izmirden sizlerle tanışamadan ayrıldım tanışabilsek görüşebilsek iyi olurduderindeniz1' Alıntı:Yaşar Bey,birkaç haftalık bir tatil için İzmir'den ayrılmıştım, bu arada siz karavanınızı bitirip tatile başlamışsınız. Öncelikle karavanınızı gönlünüzce tatillerde , gezilerde ve kazasız belasız günlerde kullanmanızı canı gönülden diliyorum. Yusuf kardeşimizle birliklte çektiğiniz eziyetleri bizlerle paylaştığınız kadarıyla izledik. Benim kişiseş fikrim ortaya onca uğraşının ardından oldukça güzel bir şey çıktı.Ailenizle birlikte güzel günlerde kullanın.
Hepimiz insanız;hata yapabiliriz. Yusuf ile aranızda birbirinize darılmanıza ya da bir kırgınlık yaşamanıza neden olan bir anlık birşeydir diye düşünüyorum.Konu ile ilgili birşeyler yazan tüm arkadaşların ortak yaklaşımları hep aynı;bu durumun bir an önce ortadan kaldırılması. Bu ortak fikre ben de katılıyorum, nedeni ne olursa olsun, lütfen bu soruna neden olan her ne ise, YUSUF'un kara çaydanlığında ve tabii ki odun ateşinde bir çaydanlık çay demleyin, oturup konuşun ve bir daha açılmamak üzere bu konuyu sıfırlayın.
İzmir'e,Urla'ya gelmişsin ama o tarihlerde ne yazık ki ben İzmir'de değildim. Neyse sağ ve sağlıklı olduktan sonra elbet karşılaşırız diye düşünüyor, ''Güzel İzmir'den'' selamlar sevgiler gönderiyorum.
zaferege çok teşekkür ediyorumzaferege' Alıntı:Kazasız belasız geziler ve tatiller dilyorum.