yayiyayayu
Azmin zaferi,hedefe adım adım!!!!!!!!!
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)
bu ara buzdolabını denedim ara ara ışıklarıda yakarak
hidroforuda çalıştırarak 225 amper aküyü tam 3 gün kullanabildim buzdolabı performansıda harika idi devamlı buz gibi sular içtim hatta normal su ile ılıştırarak içebildim
yani kalkış kondansatörü ve daimi kondansatör görevini tam olarak yerine getiriyor tekrar teşekkür ediyorum
İlker kardeşim çok teşekkür ederim yapım aşamasında çok katkın oldu devamlı yanımda oldun yardımların katkıların için teşekkür ederimilker 72' Alıntı:Yaşar abi birkaç gündür foruma giremedim sanada uğrayamadım. Karavan bitmiş, güzel günlerde, kazasız belasız kullanmanı temenni ederim.
Abi karavanın yapım aşamasında yorgunluk, sıkıntı ve stresten dolayı yanlış anlama veya alınganlık olabilir fakat bunları düzeltmekte bizlerin elinde. Ben ve forumdaki tüm dostların arzusu sizi bir arada karavanlarınızla geziler yaparken görmektir.Küslükler kimseye birşey kazandırmaz aksine birşeyler götürur. Bundan öncesini bir kenara bırakıp, bundan sonrası için Yola devam. Haddim olmayarak biraz uzattım umarım beni kırmazsınız .Birlikte foto larınızı görmek istiyoruz.
Selamlar.
bu ara buzdolabını denedim ara ara ışıklarıda yakarak
hidroforuda çalıştırarak 225 amper aküyü tam 3 gün kullanabildim buzdolabı performansıda harika idi devamlı buz gibi sular içtim hatta normal su ile ılıştırarak içebildim
yani kalkış kondansatörü ve daimi kondansatör görevini tam olarak yerine getiriyor tekrar teşekkür ediyorum