Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yayiyayayu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,170
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

ilker 72' Alıntı:
Yaşar abi birkaç gündür foruma giremedim sanada uğrayamadım. Karavan bitmiş, güzel günlerde, kazasız belasız kullanmanı temenni ederim.
Abi karavanın yapım aşamasında yorgunluk, sıkıntı ve stresten dolayı yanlış anlama veya alınganlık olabilir fakat bunları düzeltmekte bizlerin elinde. Ben ve forumdaki tüm dostların arzusu sizi bir arada karavanlarınızla geziler yaparken görmektir.Küslükler kimseye birşey kazandırmaz aksine birşeyler götürur. Bundan öncesini bir kenara bırakıp, bundan sonrası için Yola devam. Haddim olmayarak biraz uzattım umarım beni kırmazsınız .Birlikte foto larınızı görmek istiyoruz.
Selamlar.
İlker kardeşim çok teşekkür ederim yapım aşamasında çok katkın oldu devamlı yanımda oldun yardımların katkıların için teşekkür ederim
bu ara buzdolabını denedim ara ara ışıklarıda yakarak
hidroforuda çalıştırarak 225 amper aküyü tam 3 gün kullanabildim buzdolabı performansıda harika idi devamlı buz gibi sular içtim hatta normal su ile ılıştırarak içebildim
yani kalkış kondansatörü ve daimi kondansatör görevini tam olarak yerine getiriyor tekrar teşekkür ediyorum

Etiketler
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Abi güle güle kullan benim işlerin yoğun zamanına geldi malüm havalar ısınınca sıkışıyoruz pek faydam olmadı.
Buzdolabın performansının iyi olmasına sevindim inşallah sorunsuz bir şekilde kullanırsın.

Yaşar bey,yapılan masrafların bazıları akıl parasıdır.Aklın Değeri ölçülemez.Önemli olan dostluklardır.Dostluğun da değeri ve ederi yoktur.Bazen çok pahalıya malolabilir ama maliyetinin önemi yoktur.Siz Yusuf ile karavanı almadan önce dosttunuz.Sizin masraflardan dolayı sinirli,Yusuf'un da yorgun olduğu bir zamanda yapıldığını zannettiğim tartışma sizin dostluğunuzu bitirmeyecektir.Karavan boyadan çıkınca iki fincan kahve hazırlayıp Yusuf Usta'nın yanına gidin,Tüm forum arkadaşlarının da selamını söyleyin.Yusuf Usta Büyük ustadır.Kırılan kalpleri de tamir edecektir.(Kendi kalbi de olsa) :D

züğürt gezençi' Alıntı:
Yaşar bey,yapılan masrafların bazıları akıl parasıdır.Aklın Değeri ölçülemez.Önemli olan dostluklardır.Dostluğun da değeri ve ederi yoktur.Bazen çok pahalıya malolabilir ama maliyetinin önemi yoktur.Siz Yusuf ile karavanı almadan önce dosttunuz.Sizin masraflardan dolayı sinirli,Yusuf'un da yorgun olduğu bir zamanda yapıldığını zannettiğim tartışma sizin dostluğunuzu bitirmeyecektir.Karavan boyadan çıkınca iki fincan kahve hazırlayıp Yusuf Usta'nın yanına gidin,Tüm forum arkadaşlarının da selamını söyleyin.Yusuf Usta Büyük ustadır.Kırılan kalpleri de tamir edecektir.(Kendi kalbi de olsa) :D
Sami bey teşekkür ederim ben maliyetten dolayı hiç bir gün şikayette bulunmadım hiç bir günde sinirli olmadım maliyet benim için önemli değil yusufla ilgili bölüm ise ben elimden geleni yaptım yaptığıma inanıyorum ilginiz için teşekkür ediyorum

YAŞAR ABİ RESİMLER GÜZEL OLMUŞ.NE YAPTIN ABİ SEN YA 7 AYDIR BİTMEYEN KARAVANI BEN Bİ KÖYE GİTTİM 7 GÜN.7 GÜNDE BİTİRMİŞSİN,BEN SENİ OYALIYOMUŞUM MEĞERSEM,BİZ İÇİNİ BİTİRELİM DERKEN SEN DIŞINIDA BİTİRMİŞSSSİN. ;D ;D

NEYSE ÇAY SAATİNDE ORDA OLURUM,BİLİYOSUN BEN BAŞKA İŞTEN ANLAMAM İYİ ÇAY İÇERİM,BİRDE SİGARA YASAĞI OLMASA.GÖRÜŞÜRÜZ KOLAY GELSİN. ;) ;)

kuşçusebo' Alıntı:
NEYSE ÇAY SAATİNDE ORDA OLURUM,BİLİYOSUN BEN BAŞKA İŞTEN ANLAMAM İYİ ÇAY İÇERİM,BİRDE SİGARA YASAĞI OLMASA.GÖRÜŞÜRÜZ KOLAY GELSİN. ;) ;)
sebahattin kardeşim teşekkür ederim her zaman çayımız hazır biliyorsun beklerim

yaşar bey karavanınızı başta beri takip ediyorum harika oldu harcanan emek çok büyük iyi günlerde kullanın.

karavanın dıştan görüntüsünüde çok merak ediyorum paylaşırsanız çok sevinirim

sinan bey çok teşekkür ediyorum
dıştan görüntüsünü çıta başlıklarını bulamadım bulup takınca içini dışını tekrar sitede ayrıntılarıyla yayınlamayı düşünüyorum tekrar teşekkür ederim :D :D :D

Sn Yasar bey.
Karavanınızı cok begendım . Hanı derler ya " gelın gıbı olmus" . Emeklerınız ıcın ellerınıze saglık. Hep ıyı ve mutlu gunlerle kullanmanızı ,
huzur ıcınde guzel gezıler cıkarmanızı dılerım
Hayırlı olsun.

Gecıkmemden dolayı uzgunum ozur dılerım.

orbay74' Alıntı:
Sn Yasar bey.
Karavanınızı cok begendım . Hanı derler ya " gelın gıbı olmus" . Emeklerınız ıcın ellerınıze saglık. Hep ıyı ve mutlu gunlerle kullanmanızı ,
huzur ıcınde guzel gezıler cıkarmanızı dılerım
Hayırlı olsun.

Gecıkmemden dolayı uzgunum ozur dılerım.

Mehmet bey
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştık sizlerin beğenileri beni mutlu ediyor görüşmek üzere dış fotolarıda yakında siteye koyucam

Yaşar bey,karavanın son hali çok güzel olmuş sağlıkla kullanmanızı dilerim.Selamlar

şu an izmir mordoğandayım buralar harika balıklıovada bol bol kamp alanı var fotoğrafları sonra yükleyeceğim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR