Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yayiyayayu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,033

Etiketler
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

yayiyayayu' Alıntı:
Gökhan bey teşekkür ederim haklısınız zaten kırgınlıktan sonra hiç fotoğraf koymadım
zaten belli oluyordu bi kırgınlık olduğu işallah düzelir beraber kamp yaparsınız, o siyah demlikten çay içmeniz dileklerimle...

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

gokeri06' Alıntı:
zaten belli oluyordu bi kırgınlık olduğu işallah düzelir beraber kamp yaparsınız, o siyah demlikten çay içmeniz dileklerimle...
saolun gökhan bey güzel dilekleriniz için

karavanınızı ilk günden beri takip ediorum yaşar bey elinize sağlık harika olmuş, kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı rabbimden dilerim

sinan54' Alıntı:
karavanınızı ilk günden beri takip ediorum yaşar bey elinize sağlık harika olmuş, kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı rabbimden dilerim
Sinan bey çok teşekkür ederim

Yaşar Bey karavanınız gerçekten çok güzel oldu. Güzel gezilerde güle güle kullanın.

Güle güle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanızı dilerim..

Çok emek verildi bu araca gördüğüm. Buralara varacağını, çok emek ve masraf yapacağınızı bilseydiniz alır mıydınız? Aldığınızdan bugüne değin olan aşamaları gözönüne alarak bir değerlendirme yapabilir misiniz?

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Güle güle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanızı dilerim..

Çok emek verildi bu araca gördüğüm. Buralara varacağını, çok emek ve masraf yapacağınızı bilseydiniz alır mıydınız? Aldığınızdan bugüne değin olan aşamaları gözönüne alarak bir değerlendirme yapabilir misiniz?

Cavid Sezen
Cavit bey teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
buralara varacağını bilseydim tabiki bu aracı almazdım özellikle yaşadığım sıkıntılar ömrümden uzunca bir zaman aldı götürdü diyebilirim ne kadar masraf ettiğimi bir yere kadar tuttum sonra bıraktım ama epey masraf ettim canımız saolsun
bugünkü aklım olsa böyle bir aracı alıp yapmazdım aldığıma çok pişman oldum ama ne yapalım yaşanmış yaşanmıştır keşkelerle yaşamıyoruz tabi fotoğrafları sonraki günlerde yaptıklarımla beraber daha detaylı verebilirim araba şu an boyada en az bir hafta sürer zannedersem sonra muayenesi var
ben forumdan çokça faydalandım forumdaki bütün arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum

Yaşar bey, karavanınız çok güzel olmuş. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Bir başka dileğim de Yusuf'un özürünüzü kabul edip bu fotoğraftaki yerini alması. Ben sizin geçen yıl yaptığınız gibi iki aile tatile çıkacağınızı umuyordum, ummaya da devam ediyorum ;) ;) ;)

drares' Alıntı:
Yaşar bey, karavanınız çok güzel olmuş. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Bir başka dileğim de Yusuf'un özürünüzü kabul edip bu fotoğraftaki yerini alması. Ben sizin geçen yıl yaptığınız gibi iki aile tatile çıkacağınızı umuyordum, ummaya da devam ediyorum ;) ;) ;)
Haşmet bey çok teşekkür ediyorum

Çok güzel olmuş, Sizin ve emeği geçen herkesin emeklerine sağlık.
Güle güle kullanın, hayırlı olsun.
Selamlar,

Yaşar kardeşim, karavaını sevdiklerinle birlikte sağlıklı ve neşeli gezilerde kullanmanı dilerim.

Yaşar abi birkaç gündür foruma giremedim sanada uğrayamadım. Karavan bitmiş, güzel günlerde, kazasız belasız kullanmanı temenni ederim.
Abi karavanın yapım aşamasında yorgunluk, sıkıntı ve stresten dolayı yanlış anlama veya alınganlık olabilir fakat bunları düzeltmekte bizlerin elinde. Ben ve forumdaki tüm dostların arzusu sizi bir arada karavanlarınızla geziler yaparken görmektir.Küslükler kimseye birşey kazandırmaz aksine birşeyler götürur. Bundan öncesini bir kenara bırakıp, bundan sonrası için Yola devam. Haddim olmayarak biraz uzattım umarım beni kırmazsınız .Birlikte foto larınızı görmek istiyoruz.
Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.