Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yayiyayayu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,180
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

devam

IMG_5548 (42).jpg

Etiketler

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Evet arkadaşlar aralık ayında bu aracı yusufla birlikte aldık bugün 4 Temmuz sona yaklaştım hala eksiklerim var iyi günlerim oldu kötü günlerim oldu takdir edersiniz herhalde tam 7 aydır uğraşıyorum bir yanlış anlamadan dolayı yusuf bana kırıldı yüzüne karşı özürlerimi belirttim bir kerede forumdan belirtiyorum çok emeği geçti kızgınlık anında söylediğim gibi iki çivi çakıp gitmedi günlerce uğraştı çok güzel işler yaptı ama dediğim gibi yanlış anlamadan dolayı bana kızdı
ben arabada emeği geçen en başta yusufa,ilkere,sebahattine,hüseyine,sedata benim kahrımı çektiklerinden dolayı çok teşekkür ederim kalplerini kırdığım herkesten özür diliyorum
Yusufun mahallesindeki komşuları ve benim mahallemdeki komşuları çok rahatsız ettim inşallah onlarda haklarını helal ederler
tabi forumdaki arkadaşlarımn tecrübelerindende çok faydalandım herkese teşekkür ederim herkes hakkını helal etsin ismini yazmayı unuttuğum arkadaşlarımda kusura bakmasınlar herkese tekrar teşekkür ederim herkesten allah razı olsun görüşmek üzere olumlu olumsuz fikirlerinizi bekliyorum
yaşar

IMG_5522 (16).jpg

Yaşar kardeş araban güzel olmuş, Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmanı nasip etsin,
olumlu yaklaşımında çok güzel inşallah kırgınlıklar da sona erer,
emeği geçen herkesin ellerine sağlık,
selamlar

Yaşar bey karavanınız cok güzel olmuş sizinde bahsettiğiniz gibi o fotoğrafların içinde yusuf beyinde olması gerek... işallah kırgınlık hallolur...
Kazasız belesız güzel günlerde kullanmak nasip olsun...

Yaşar kardeş artık karavanınızın dış mekanlarda tadını çıkardığınız resimlerine geldi sıra.İnşallah onuda işe başladığınızda düşlediğiniz gibi emeği geçen arkadaşınızla yaparsınız.İyi günlerde kullanınız.

buralpdi' Alıntı:
Yaşar kardeş araban güzel olmuş, Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmanı nasip etsin,
olumlu yaklaşımında çok güzel inşallah kırgınlıklar da sona erer,
emeği geçen herkesin ellerine sağlık,
selamlar
Teşekkür ederim levent ustam

enverdede' Alıntı:
Yaşar kardeş artık karavanınızın dış mekanlarda tadını çıkardığınız resimlerine geldi sıra.İnşallah onuda işe başladığınızda düşlediğiniz gibi emeği geçen arkadaşınızla yaparsınız.İyi günlerde kullanınız.
Enver abi teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

gokeri06' Alıntı:
Yaşar bey karavanınız cok güzel olmuş sizinde bahsettiğiniz gibi o fotoğrafların içinde yusuf beyinde olması gerek... işallah kırgınlık hallolur...
Kazasız belesız güzel günlerde kullanmak nasip olsun...
Gökhan bey teşekkür ederim haklısınız zaten kırgınlıktan sonra hiç fotoğraf koymadım

yaşar kardeş
karavanın güzel olmuş.karavanın ile iyi geziler yapmanı dilegiyle hayırlı akşamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR