Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yayiyayayu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,180
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Yaşar abi tam karavanı bitti derken sen yine ameliyata başlamışsın, bu sene bitiririz değilmi biz bu karavanı,gerçi sen bir yeri bitirsen başka bir yer bulursun kurcalayacak.yaşam alanı derken,şöför alanı derken hostes alanı derken sen yine bulursun oyalanıcak birşeyler.hadi kolay gelsin,çayın olduğunda haber ver ;D ;D.

Etiketler
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

kuşçusebo' Alıntı:
Yaşar abi tam karavanı bitti derken sen yine ameliyata başlamışsın, bu sene bitiririz değilmi biz bu karavanı,gerçi sen bir yeri bitirsen başka bir yer bulursun kurcalayacak.yaşam alanı derken,şöför alanı derken hostes alanı derken sen yine bulursun oyalanıcak birşeyler.hadi kolay gelsin,çayın olduğunda haber ver ;D ;D.
evet şu an şöför mahalini düzenliyorum en kısa zamanda fotoğraf yüklerim çayımız her zaman var bütün arkadaşlar davetlidir ;D ;D ;D

Yaşar abi kolay gelsin. Araç ne durumda şöför mahallini komple söktünmü ?

evet ilker kardeşim komple söküp muhittin beyin söylediği kauçuk izolasyon malzemeyi döşedim akşam işlerin hafiflerse beklerim :D :D :D

yayiyayayu' Alıntı:
evet ilker kardeşim komple söküp muhittin beyin söylediği kauçuk izolasyon malzemeyi döşedim akşam işlerin hafiflerse beklerim :D :D :D

Yaşar abi o izolasyon malzemesi benimde hoşuma gitti. Yaptığın uygulamanın fotosu varmı birde Muhittin abi fiyatı hatırlayamamıştı bir boy kaç m2 kaç tl ? Bir aksilik çıkmazsa uğrarım. İyi çalışmalar .

izolasyon malzemesi muhittin beyin 6 mm idi ben 9 mm aldım 13 lira metresi
ilgilenen arkadaşlar olursa adres telefon verebilirim

IMG_6246.jpg

bu ara ben ön tarafı komple dağıttım torpido altını tertemiz yapıp antipas ile boyayıp bu kauçuk malzemeyi kaplamayı düşünüyorum

IMG_6248.jpg

Abi bu malzemeyi ben çok beğendim. Bir arkadaşım land rover defenderin içini komple bundan kapladı ve memnun, ince olması avantaj izolasyon yapilması gereken dar yerlerde işe yarar. Birde kendinden yapışkanlı olması güzel. Uygulama kolaylığı sağlar.

Yaşar usta kolay gelsin :smiley:
titiz bir insan olduğun belli, arabada eksik bırakmıyorsun, arabayı satacak olursan alacak kişi çok şanslı olacak, sıfıra yakın hazır arabaya konacak

buralpdi' Alıntı:
Yaşar usta kolay gelsin :smiley:
titiz bir insan olduğun belli, arabada eksik bırakmıyorsun, arabayı satacak olursan alacak kişi çok şanslı olacak, sıfıra yakın hazır arabaya konacak
Levent ustam teşekkür ederim arabayı 2011 model yapmaya çalışıyorum inşallah başarılı olurum :D :D :D

Yaşar abi 2011 modele kilitlendiysen tamam,ama ben korkuyorum 2012,13,14,......... yapmaya çalışırsın diye, senin niyetin bozuk ben senden korktumm.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR