Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yayiyayayu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 181,790
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Yaşar usta bu sözünü ettiğin kaplama malzemesini biraz daha açıklar mısın? tavan-taban kaplaması mı yapacaksın? Ticari adı nedir? sana kolay gelsin...

Etiketler
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

drares' Alıntı:
Yaşar usta bu sözünü ettiğin kaplama malzemesini biraz daha açıklar mısın? tavan-taban kaplaması mı yapacaksın? Ticari adı nedir? sana kolay gelsin...
Haşmet bey merhaba ilginiz için teşekkür ederim
öncelikle usta olmak için çok çalışmam lazım ustalık kim ben kim
arabanın şöför mahallini dağıttım toplamaya çalışıyorum izolasyon malzemesi ararken ilker kardeşim imdadıma yetişti bir arkadaş var land roverine bu malzemeden kullandı dedi gittik baktık hoş bir malzeme sadece şöför mahallini kapladım diğer mobilya zaten ufak tefek rütuşlar hariç bitti
Malzeme markası ODE R-FLEX

Tesisatta, soğuk hatların ve soğutma sistemlerinin ısı yalıtımında çok farklı ısı yalıtım malzemeleri kullanılmaktadır. Bugün Türkiye'de de üretilen elastromerik kauçuk köpüğü, tesisat ısı yalıtımının önemli kriterlerinden olan ısı iletkenliği, su buharı difüzyon direnci ve yangın dayanımı gibi konulardaki üstün değerleri sayesinde, sektörde en çok tercih edilen malzemelerden biridir.

Çok geniş bir üretim aralığı olan elastomerik kauçuk köpüğü malzemelerin değerlendirilmesinde,dikkat edilmesi gereken teknik kriterler aşağıda açıklanmıştır
ilginiz için tekrar teşekkür ederim bende boşuna yazıyorum hissine kapıldım kimse ilgilenmeyince :D :D :D
http://www.ode.com.tr/page.tr/urun.hvac/urun.rflex.html

Evet harika bir malzeme bu arkadaşlar İlker beyede yaşar beyede teşekkürler bu bilgi için. Benimde Defenderın sadece şöför mahalinde ihtiyacı olan birşey , taşyünü falan demişlerdi ama onların uygulama zorlugu var. acaba nerden satın alabılırız bıldırısenız memnun olurum .

Selamlar

ERHAN

yayiyayayu' Alıntı:
ilginiz için tekrar teşekkür ederim bende boşuna yazıyorum hissine kapıldım kimse ilgilenmeyince :D :D :D
Kim demiş ? ::smiley: ;)
Sessiz ve derinden izliyoruz seni merak etme. Yaşar kardeşim çalışmalarında başarılar diliyor ,gezi ile ilgili bol resim bekliyoruz ,bütün gün tv kanalından naklen yayın yapıyorsun yiyip içtiklerin senin olsun biraz gezip gördüklerini bizler izleyelim olmazmı detaylı detaylı ne dersin. :D
Herşey gönlünüzce olsun.
Kemal

erhan110' Alıntı:
Evet harika bir malzeme bu arkadaşlar İlker beyede yaşar beyede teşekkürler bu bilgi için. Benimde Defenderın sadece şöför mahalinde ihtiyacı olan birşey , taşyünü falan demişlerdi ama onların uygulama zorlugu var. acaba nerden satın alabılırız bıldırısenız memnun olurum .

Selamlar

ERHAN

Erhan bey merhaba
bu malzemeyi zeytinburnu demirciler sitesi 2. cadde no:56 epa makina inşaat Funda kaya hanım 0212 6796992 ben 10 mm olanından aldım 6 mm side var yapışkanlı kauçuk ayrıca ses izolasyonu için olanıda var selamlar

seyyah-34' Alıntı:
Kim demiş ? ::smiley: ;)
Sessiz ve derinden izliyoruz seni merak etme. Yaşar kardeşim çalışmalarında başarılar diliyor ,gezi ile ilgili bol resim bekliyoruz ,bütün gün tv kanalından naklen yayın yapıyorsun yiyip içtiklerin senin olsun biraz gezip gördüklerini bizler izleyelim olmazmı detaylı detaylı ne dersin. :D
Herşey gönlünüzce olsun.
Kemal
Kemal bey çok teşekkür ederim ilginiz için gezi resimlerini hala toparlayamadım arabada yoğun çalışıyorum karavan ile uğraşırken komşularla muhabbette güzel oluyor çayımızı kahvemizide içiyoruz ufak ufak bişeyler yapmaya çalışıyorum geç saatlere kadar takılıyorum ilk fırsat bulduğumda fotoğrafları yayınlamayı düşünüyorum :D :D :D
ilginiz için tekrar teşekkür ederim

bu akşam daha önce uyguladığım kauçuk malzemenin üzerine ses iizolasyon malzemesinii uyguladım

100930_231332.jpg

motordan ve arabanın altından gelen ses muhtemelen daha azalacaktır zannedıyorum :D

Yaşar bey önce karavanınız hayırlı olsun ben şuan aranıza yeni katılmış bulunuyorum benimde camper bir karavanım var sürekli karavan yaşamına geçtim ancak camper bana ufak geldi bende siz gibi bir indigo bulmalıyım ancak nasıl olacak siz ve sitedeki diger tecrübeli karavancı dostlar bu konuda bana yardımcı olacaklarını umut ediyorum tümdostlara selam saygılarımla

Teşekkür ederim sayın bluuz
öncelikle hoş geldiniz benim hikayeyi okumuşsunuzdur herhalde karavan alırken çok dikkat edin eski model araçlar çok bakımsız oluyor benim canım çok yandı hala uğraşıyorum sizde yanmayın derim sahibindende zannedersem satılık indigo karavanlar var bende inceleyeyim size yardımcı olmaya çalışırım tekrar hoşgeldiniz gezenbiliri takip edin yardım edecek arkadaşlar çıkacaktır

yaşar bey çok teşekkür ediyorum evet eski araçlar konusunda size hakveriyorum bende şuan 1984 model renault trafic camper başoğlu yapımı motokaravanım var keşke alacagım eski modelde bunun kadar temiz olsa fakat bana sürekli yaşam için küçük geliyor hayırlısı sizlerin karavan bulmamda yardımcı olacagınıza inanıyorum :smiley:saygılar

Gezenbilir.com arkadaşların bayramlaraını en içten dileklerimle kutluyorum.

yaşar bey, altından kalktığınız bu zor işi hayretle okudum, bu indigo karavanlar bana hep küçük ama çok şirin, çok sıcak gelmiştir, istemeyerek de olsa, neredeyse hurdaya çıkmış bir indigoyu tekrar hayata döndürdüğünüz için sizi kutlarım, iyi gezilerde kullanmanız dileğiyle...

Teşekkür ederim sayın magicburak
inşallah daha iyileri güzelleri sizinde olur

Yaşar usta ne alemdesin, sesin çıkmıyor,
11 aralıkta maltepe sahilde toplanıyoruz haberin ola :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri