Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yayiyayayu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 181,809
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Aklın yolu birdir, evde çalan telefonu duyamayacak kadar uzaklaşmayacaksın...Çilingoz-Balaban-Ormanlı-Kastro-Kıyıköy-Yalıköy, sayayımmı daha..

Etiketler
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

atiladi' Alıntı:
Aklın yolu birdir, evde çalan telefonu duyamayacak kadar uzaklaşmayacaksın...Çilingoz-Balaban-Ormanlı-Kastro-Kıyıköy-Yalıköy, sayayımmı daha..

hayelleriniz sadece balaban olmasın ;)

Hayallerimizde daha neler neler var ama, buralar eve yakın...

atiladi' Alıntı:

Atilla abi karavancılık demek tatil demek gezmek demek illa uzaklara gitmek demek değildir değilmi ;) ykın yerlerdede gezilebilir tatil ypılabilir ;D

yusuf kardeş
karavancılık tarifine aynen katılıyorum.gezi davetinizi en kısa sürede bekliyoruz.ve yahut ilk gezide beni listeye yazmanı istirham ediyorum

Şükret abi gezi için biraz baharı bekliyoruz birazda Yaşar abinin karavanının işini biraz hafifletmeyi,olurda bir gezi planlarsak Allah nasib ederse sizide arayacağım hep beraber bir hafta sonu kaçarız göl kenarına.

Arkadaşlar bugün iş çıkışı Yaşar abi ile Linetech firmasına gittik orada 1000Watt modifiye sinüs,1000watt tam sinüs ve 1500watt cotek marka invertörler ile buz dolabını çalıştırdık hepsi ile gayet güzel çalıştı hatta ben yere uzanıp kulağımı dayadım motora yakından sesleri dinledim kalkışta ve duruşta hiç bir fark yok ve motorda ses değişmesi yok firma yetkilisi Erdem bey'de onayladı ve tam sinüs alıp çokca para vermeye gerek yok dedi ve 1000watt modifiye sinüs inverter ve 25amper redresör aldık,cihaz 3-stage şarj karakteristiğinde aküleri şarj ederek maksimum akü ömrünü sağlamaktadır.Akü şarjı tamamlandıktan sonra şarjı otomatik olarak kesen devre koruma sistemi olanından ben çok beğendim tabi zamanlada test edip bilgileri paylaşacağız fiyatı ise daha önce yazdığım gibi hiçbir yerde aynı ürünün bu kadar düşüğünü bulamamıştık.

http://www.linetech-tr.com/index.htm[attachment=3]

16022010120.jpg

1000W.jpg

PB360P.jpg

hayırlı olsun güle güle kullanın :smiley:

Modifiye sinüs almakla iyi etmişsiniz ben 2 yldır modifiye sinüs inverter kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Ama eloktronik cihazdır umarım şansızlık yaşamazsınız.
Sinüs inverterlerin fiyatına hatta daha ucuzuna 12 V kompresörlü buzdolabı almak mümkün. Sinüs inverter+ Buzdolabı almak yerine Yusuf kardeşin kullandığı 12 V buzdolabını almak düşünülebilinir.Ama sizin zaten elinizde buzdolabınız olduğu için modifiye sinüs inverter almakla bana göre de en doğru kararı vermişsiniz.
Cihazlarınızı, sğlıklı ve mutlu gezilerde kullanmanızı dilerim.

Aliço' Alıntı:
Modifiye sinüs almakla iyi etmişsiniz ben 2 yldır modifiye sinüs inverter kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Ama eloktronik cihazdır umarım şansızlık yaşamazsınız.
Sinüs inverterlerin fiyatına hatta daha ucuzuna 12 V kompresörlü buzdolabı almak mümkün. Sinüs inverter+ Buzdolabı almak yerine Yusuf kardeşin kullandığı 12 V buzdolabını almak düşünülebilinir.Ama sizin zaten elinizde buzdolabınız olduğu için modifiye sinüs inverter almakla bana göre de en doğru kararı vermişsiniz.
Cihazlarınızı, sğlıklı ve mutlu gezilerde kullanmanızı dilerim.
Teşekkür ediyorum Hüseyin bey buzdolabını götürüp yerinde test etmemiz iyi oldu ben modifiye inverterden bu performansı beklemiyordum
bizi epey korkuttular buzdolabı ilk çalışmada titreme yapar diye ancak test sonucunda buzdolabının çalışmasında herhangi bir sorun olmadığını görünce Yusuf bu invertör bize yeter çok fazla para vermeye gerek yok dedi ve aldık inşallah sorun yaşamayız ilginize tekrar teşekkür ederim tanışmak görüşmek üzere diyorum
Yaşar

Hüseyin bey teşekkürler,firma yetkilisi arkadaşlar gerçekten esnaf insanlar zaten her türlü bakımını tamirini kendileri yapıyor bu konudada çokca tecrübeliler herhangi bir şikayette biz buradayız gerekeni yaparız siz onu düşünmeyin dediler,buzdolabı'nın test işi bittikten sonra arabaya koyduk sonra aklımıza geldi test sırasında fotoğraf çekmek bir dahada indirmedik benim halimi görseniz çok gülerdiniz yere uzanıp kulağımı kompresöre dayadım defalarca değişik cihazları denedik tam sinüs ve modifiye arasında hiç fark hissetmedim Erdem bey tamam sorun yok tam sinüs almaya gerek yok çok güzel çalışıyor ve cihazda en ufak bir zorlanma hissi yok.

Yücel çok teşekkürler darısı senin başına umarım ileride sende uzun uzun tatil yapabilecek donanıma sahip karavana kavuşursun.

Yaşar abi bu model birşey olacak merdiven bakalım gerekli malzemeleri Çağlayan'a giderek alabiliriz orada daha detaylı bakarız istediğimiz boyda olur.

17348_buyuk.jpg

yaybek' Alıntı:
Yaşar abi bu model birşey olacak merdiven bakalım gerekli malzemeleri Çağlayan'a giderek alabiliriz orada daha detaylı bakarız istediğimiz boyda olur.
bu merdiveni yapabilirsek harika olur hatta seri imalata geçeriz :D ;D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR