atiladi' Alıntı:Aklın yolu birdir, evde çalan telefonu duyamayacak kadar uzaklaşmayacaksın...Çilingoz-Balaban-Ormanlı-Kastro-Kıyıköy-Yalıköy, sayayımmı daha..
atiladi' Alıntı:Aklın yolu birdir, evde çalan telefonu duyamayacak kadar uzaklaşmayacaksın...Çilingoz-Balaban-Ormanlı-Kastro-Kıyıköy-Yalıköy, sayayımmı daha..
Teşekkür ediyorum Hüseyin bey buzdolabını götürüp yerinde test etmemiz iyi oldu ben modifiye inverterden bu performansı beklemiyordumAliço' Alıntı:Modifiye sinüs almakla iyi etmişsiniz ben 2 yldır modifiye sinüs inverter kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Ama eloktronik cihazdır umarım şansızlık yaşamazsınız.
Sinüs inverterlerin fiyatına hatta daha ucuzuna 12 V kompresörlü buzdolabı almak mümkün. Sinüs inverter+ Buzdolabı almak yerine Yusuf kardeşin kullandığı 12 V buzdolabını almak düşünülebilinir.Ama sizin zaten elinizde buzdolabınız olduğu için modifiye sinüs inverter almakla bana göre de en doğru kararı vermişsiniz.
Cihazlarınızı, sğlıklı ve mutlu gezilerde kullanmanızı dilerim.
bu merdiveni yapabilirsek harika olur hatta seri imalata geçeriz ;Dyaybek' Alıntı:Yaşar abi bu model birşey olacak merdiven bakalım gerekli malzemeleri Çağlayan'a giderek alabiliriz orada daha detaylı bakarız istediğimiz boyda olur.