Araç gayretli ve özverili çalışmayla gittikçe kendini toparlıyor.Başarılar.Bu da daha öncelerde de belirttiğm gibi ve Yusuf (USTA) kardeşimizin de belittiği gibi "Başkasının işini kendi işi gibi görme" ilkesiyle de birebir örtüşüyor.Evet bir insan bir işi nasıl benimserse o işin de bereketi ve gidişatı o kadar verimliye dönüşüyor.Bu anlamda bir karavanı küllerinden tekrar oluşturmaya çalışan bu ekibi (Yaşar ve Yusuf Bey'i) kutluyorum.Tüm mesele çalışırken EMPATİ'yi SEMPATİ'yi kavramak; araca ,emeğe saygıyı ,araçla -işle bütünleşmeyi ve odaklanmayı dürüstçe gerçekleştirebilme hevesi ve gayretidir.Bu gayret bu çalışmada var.Bu çalışmanın kendini usta ve profesyonel yerine koyan ve bol laf üretip iş üretemeyenlere ders veren bir çalışma olmasını dilerim.Helel osun adamlar tüm gayretiyle eski bir araçtan yeniyi oluştururken,hurdaya dönmüş aksamıa can vermeye çalışırken, bizim 2004 model Ducato'nun (ki bu model yenilikle ve temizlikte bir araçta benim bildiğim kadarıyla Ankara'da başka bir firma çalışma şansını yaşamadı.) önce çok güvendiğim ve sonradan iyice güvenimi yitirerek bu yerden iş çıkmaz kanaatine vararak aracımı çekip aldığım atölyede çektiği eziyet birbirine tam tezat iki çalışmaya güzel bir örnektir.Dolayısıyla beni bu satırlara yazmaya zorunlu kılan kızgınlığımın ve bıkkınlığımın birikimidir.Bu yüzden bu örnek çalışma üzerinde yoğunlaşarak bu tezatı vurgulamak istedim.Birbirine zıt iki çalışma kendi karavanını üretmeye çalışan dostlara da iyi bir örnek teşkil etsin isterim.Güvenip iş teslim ettiğniz bir sözde profesyonelle başlanan işle ,amatör ruhun ve çalışmanın arasındaki farkı bu çalışmalar iyice açıklar.Açıkcası ben amatör bir çalışmadan böyle bir özveri ve başarı beklemiyordum.Fakat ALLAH kolaylık versin başarmaya çalışıyor arkadaşlar.Bizim çalışmadan da tam tersine çok umutlarım vardı.Fakat böyle bir çalışma temposu ve iş zihniyeti ile olmayacağıını anlayınca işi çektim .Karavan olarak da şu an çekme karavıanmla gezilerimi devam ettirdiğimden Ankara'da bağlantılarını yaptığımız bir atölyede işlere ilerleyen zamanda devam edeceğiz.Bu anlamda karavanını kendi imal etmek isteyenlere bir örnek,bir ders olur diye bunları yazmak gereği hissettim.Amatör çalışmalara kolaylıklar dilerim..