Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yayiyayayu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 181,906
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Sevgili Yusuf calısmalarınızda basarılar.Atilla Dincer bey motokaravan malzemelri arac ve gerecleri temin edebliriz dedide.Acaba banyo evyesi ve mutfak evyesi havalandrma tavan icin fiyat ve nerede bulunur?Ayrıca Atilla Beyin Yusuf kardesmi 3 üz kardesler gibi calstiriyor buda iyi.
Sevgi ve Saygılar.

Etiketler
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Banyo evyesi için yapan şirketle görüşüyorum, stoğa üretmiyorlar, üretim ve fiyat için güncel bilgiler bana ulaşınca, sizlerle paylaşacağım...

atiladi' Alıntı:
yusuf, projede banyoda ne tip evye kullanmayı düşünüyorsunuz, aşağıdaki gibi fiber evye düşünürseniz, yerli üretim orjinal karavan için üretilmiştir temin etmeye çalışalım...

Atilla bey ölçüleri varmı

levent, ölçüleri şimdilik yok..Ama bir karavan firması için üretilkiş demekki düşünülmüş uygun ölçülerde..

Yaşar Bey ,bir karavanın yeniden doğuş öyküsü gibi özverili bir çalışma.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.Bu başarıda çok büyük payı,gayreti olduğu resimlerde açıkca görünen Yusuf Aybek kardeşimizi de tebrik etmeden,takdir etmeden geçmek olmaz.Yusuf amatörlüğün,özverinin,azmin,dostluğun ,gayretlin güzel bir örneğini sergiliyor.Gerçekten ve içtenlikle tebrik ederim.USTA'lık yolunda katedilen güzel adımlar bunlar.Küllerinden doğan bir karavan oluşturmak,yeniden canlandırmak buna denir.Haydi başarılar.Saygılarımla.

Oğuz bey(Karavan1) çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için sağolun varolun biz sadece sevgimizi katıyoruz ustalık yakıştırmasını hakettiğimizi düşünmüyorum bunu iltifat kabul ediyorum,biz elimizden geldiğince kendi eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz aslında işi ehline bırakmaktan yanayım kalın sağlıcakla.

Bugün Yaşar abi ile Karaköy'e gittik orada bolca yat malzemeleri satan firma var hatta bir tanesi marin kataloğu verdi kataloğ orta halli bir kitap kalınlığında marin namına her türlü malzemenin resim ve teknik bilgileri ve stok numaraları var istediğiniz malzemelere buradan bakıp telefonla stok numarasından sorabilirsiniz dedi.
Bugün alkoven için bir lumboz tarzı havalandırma aldık hem dışarıdan hem içeriden açılabilir ve su almaya karşı contalı bir sistemi var,üstündeki camı sabitleyip kullanacağız bunuda ihtiyaç halinde özellikle yatarken kullanacağız,bir tane kendinden sigortalı gurup düğme aldık aydınlatma lambaları için,ayrıca benim karavanımın banyo kapısına arayıpda bulamadığım bir kilit sistemini sora sora buldum bayağı sağlam dayanıklı bir ürün hatta dış kapıya bile rahatlıkla takılabilecek bir sağlamlıkta.

12012010055.jpg

12012010056.jpg

12012010057.jpg

12012010058.jpg

karavan1' Alıntı:
Yaşar Bey ,bir karavanın yeniden doğuş öyküsü gibi özverili bir çalışma.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.Bu başarıda çok büyük payı,gayreti olduğu resimlerde açıkca görünen Yusuf Aybek kardeşimizi de tebrik etmeden,takdir etmeden geçmek olmaz.Yusuf amatörlüğün,özverinin,azmin,dostluğun ,gayretlin güzel bir örneğini sergiliyor.Gerçekten ve içtenlikle tebrik ederim.USTA'lık yolunda katedilen güzel adımlar bunlar.Küllerinden doğan bir karavan oluşturmak,yeniden canlandırmak buna denir.Haydi başarılar.Saygılarımla.
Oğuz bey teşekkür ederim
çok güzel dileklerde bulunmuşsunuz Yusuf saolsun çok gayretli hakkı gerçekten zor ödenir aynen dediğiniz gibi iyi bir dost iyi bir usta inşallah bi gayret hep beraber sizlerinde katkınızla halledivericez benim karavanı sizlerinde fikirlerinizden faydalanmak isteriz tekrar teşekkür ederim saygılarımla

Abiler aldığımız bu lumbuzu alkovenin önünemi yoksa yanıamı monte edelim sizce estetik olarak hangisi daha iyi our,1 numaralı yermi,2 numaralı yermi ben öne diğer pencereye eş olsun simetri olsun diye öne koyma taraftarıyım ama hem yanda çok düz bir yer yok hem bombeli hem çıkıntılar var montajı çok kolay olmayacak ama imkansızda değil.

LUMBUZ.jpg

Yusuf bana göre 2 numaralı yer daha uygun, çünkü yolda açık kalması ya da unutulması durumunda önden her türlü yabancı madde girer, yanda ise sadece hava girer, tabii dal gibi bir şeye sürtünürse zarar görme olasılığı daha fazla...

Ben de iki numara diyorum. Malzeme aynı olmazsa simetri daha çirkin durur, soldaki camı iptal edip simetrik özdeş iki lumboz takılacaksa o zaman değişir düşüncem, ama yine de iki ve ikinin karşı kenarı şeklinde simetrik olsa daha şık olur kanaatindeyim.

Teşekkürler Yücel sağolasın çok mantıklı cevabın haklısın ikiz olmayan ürünler göz estetiğini bozar bu sebeple iki numaralaı yere takmak en doğrusu zaten alırken biraz küçük almamızın sebebi yandaki yerde çok fazla düz zemin yok ancak o küçük lumbuz oraya sığar.

Yusuf abi 2 numaralı yer daha uygun olacak zaten orası için almıştık ama sonradan ben acabamı dedim ve buradaki arkadaşlarında fikrini alayım dedim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR