Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yayiyayayu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 181,909
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Yaşar bey ilgi ve merakla çalışmalarınızı izliyorum. Güzel günler sizi bekliyor...

Etiketler

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

drares' Alıntı:
Yaşar bey ilgi ve merakla çalışmalarınızı izliyorum. Güzel günler sizi bekliyor...
Haşmet bey teşekkür ediyorum Çalışırken çok titizleniyoruz çok zamanımızı alıyor tabi harcamalarımızda artıyor ama canımız saolsun en azından herşey bittikten sonra gönül rahatlığı ile kullanabilicem inşallah herşey güzel olacak

Yusuf kardeş kolay gelsin.Tabiki yaşar kardeşe de kolay gelsin.Gördüğüm kadarı ile titiz bir çalışma ile yeniliyorsunuz.Çok çok iyi ne var ne yok bildiğiniz gibi yenileyin,başıniz sonradan ağrımasın.Bende o araca çok baktım,hatta sahibi İlhan ÖZER e tel açtım.Çok önce 2 yıl önce .Şimdi siz onu inanıyorumki sıfırdan yeni baştan yaratacaksınız.vede zevkinize göre döşeyeceksiniz.Resimlerde gördüğüm gibi karavan karasörü Dış (Fiber) iskelet (Ahşap)İç ( ? ) Biraz bilgi aktarırsanız sevinirim.Çalışmalarınızda başarılar.SEVGİ ve SAYGILAR.

Birde İSTANBUL a gelme gibi bir proje vardı ORBAY Mehmet ağbi ile gelirsek mutlaka ziyaretinize gelecem ve çalışmalarınız vede Yusuf kardeşin kendi imalatını görüp tebrik edeceğim.İyi çalışmalar.

metin0035' Alıntı:
Yusuf kardeş kolay gelsin.Tabiki yaşar kardeşe de kolay gelsin.Gördüğüm kadarı ile titiz bir çalışma ile yeniliyorsunuz.Çok çok iyi ne var ne yok bildiğiniz gibi yenileyin,başıniz sonradan ağrımasın.Bende o araca çok baktım,hatta sahibi İlhan ÖZER e tel açtım.Çok önce 2 yıl önce .Şimdi siz onu inanıyorumki sıfırdan yeni baştan yaratacaksınız.vede zevkinize göre döşeyeceksiniz.Resimlerde gördüğüm gibi karavan karasörü Dış (Fiber) iskelet (Ahşap)İç ( ? ) Biraz bilgi aktarırsanız sevinirim.Çalışmalarınızda başarılar.SEVGİ ve SAYGILAR.
teşekkürler metin bey
Üst çatı pencere üstüne kadar fiber,alt taraf ince aliminyum sac iskelet ahşap

metin0035' Alıntı:
Birde İSTANBUL a gelme gibi bir proje vardı ORBAY Mehmet ağbi ile gelirsek mutlaka ziyaretinize gelecem ve çalışmalarınız vede Yusuf kardeşin kendi imalatını görüp tebrik edeceğim.İyi çalışmalar.
tabi bekleriz saolsun yusuf çok ince çalışıyor çok uğraştırıyorum yusuf'u fabrikadan sağlam yapacak çok iddialı

Metin abi teşekkürler iyi dilekleriniz için elimizden geldiğince hatasız yapmaya çalışıyoruz çalıştığımız kadarda düşünmekle geçiyor zamanımız ;D
Ayrıca İstanbul'a gelişinizde uğrarsanız şeref verirsiniz sizleri ağırlamaktan keyif alırız başımız üstünde yeriniz var.

metin0035' Alıntı:

geleceğiniz günden haberimiz olsun :smiley:

Yusuf bey,Yaşar bey kolay gelsin,Yusuf bey senin kapattığın şu yan taraftaki havalandırma gibi bir yer vardı.Buzdolabı havalandırmasımıydı acaba.Buzdolabını nereye koyacaksanız arkasında havalandırma olması gerekiyor.Ahşap iskeleti ve poliüretan köpüğü yapmadan onun yerinide belirleyin de sonradan açmak için uğraşmayın. ;)

Sami abi o kapattığımız yerin ilk yapılışını çözemedim ama sonradan oraya bir mobil klima koymuşlar ve o kapak çok kötü durumda idi toparlanacak hiç hali yoktu bu sebeple söktük,orası zamanında bayağı su almış ve o bölgenin çürümesine sebep olmuş bizde işi şansa bırakmayalım diye iptal ettik uyarılarınız içinde teşekkürler.

Arkadaşlar alkovenin üzerindeki orjinal camını sabit bir cam ile değişmişler ve o camın fitillerinden alkovene su doluyor sade hiçbir özelliği olmayan lastik fitilli cam biz bu camı değişmek istiyoruz hem açılır kapanır olsun istiyoruz yazları orada havasız yatılmaz,şimdi oraya cam olarak nasıl bir sistem önerirsiniz hem ekonomik hem açılır kapanır bir sistem hemde estetik olması lazım ;D sürgülü yan cam gibi birşey olsa komik olurmu ne dersiniz tavsiye ve fikirlerinize ihtiyacımız var.

10012010078.jpg

Yusuf, Bence öne bakan camı hemen polyesterle ve kapa, aracın yağmura karşı gidişinde suya maruz kalma durumuna son ver..İsterseniz bir yana isterseniz iki yana 27 X 45 cm plastik hacth'ler var hatırladığım kadarıyla adedi 170 TL idi, içe ve dışa açılan diye iki tipi vardı...

Yusuf, hatta böyle çalışsan daha çabuk bitecek gibi...

FORD.jpg

atiladi' Alıntı:
Yusuf, Bence öne bakan camı hemen polyesterle ve kapa, aracın yağmura karşı gidişinde suya maruz kalma durumuna son ver..İsterseniz bir yana isterseniz iki yana 27 X 45 cm plastik hacth'ler var hatırladığım kadarıyla adedi 170 TL idi, içe ve dışa açılan diye iki tipi vardı...

Yusuf, hatta böyle çalışsan daha çabuk bitecek gibi...
Atilla bey harikasınız işte yusuf bu zaten böyle çalışıyor her tarafa yetiyor
bu söylediğiniz plastik hacth'ler yat malzemesi satanlarda var ancak çok pahalı bi inceleyelim bakalım

Yusuf ben de Atilla beye katılıyorum. Pencerenin duruş açısı itibariyle içine su alması kaçınılmaz! O pencereden ya hemen kurtul ya da su geçirmeyeceğine emin oluncaya kadar izole et...
Atilla bey resminiz çok güzel olmuş. Yusuf'u klonlamışsınız :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR