Haşmet bey teşekkür ediyorum Çalışırken çok titizleniyoruz çok zamanımızı alıyor tabi harcamalarımızda artıyor ama canımız saolsun en azından herşey bittikten sonra gönül rahatlığı ile kullanabilicem inşallah herşey güzel olacakdrares' Alıntı:Yaşar bey ilgi ve merakla çalışmalarınızı izliyorum. Güzel günler sizi bekliyor...
teşekkürler metin beymetin0035' Alıntı:Yusuf kardeş kolay gelsin.Tabiki yaşar kardeşe de kolay gelsin.Gördüğüm kadarı ile titiz bir çalışma ile yeniliyorsunuz.Çok çok iyi ne var ne yok bildiğiniz gibi yenileyin,başıniz sonradan ağrımasın.Bende o araca çok baktım,hatta sahibi İlhan ÖZER e tel açtım.Çok önce 2 yıl önce .Şimdi siz onu inanıyorumki sıfırdan yeni baştan yaratacaksınız.vede zevkinize göre döşeyeceksiniz.Resimlerde gördüğüm gibi karavan karasörü Dış (Fiber) iskelet (Ahşap)İç ( ? ) Biraz bilgi aktarırsanız sevinirim.Çalışmalarınızda başarılar.SEVGİ ve SAYGILAR.
tabi bekleriz saolsun yusuf çok ince çalışıyor çok uğraştırıyorum yusuf'u fabrikadan sağlam yapacak çok iddialımetin0035' Alıntı:Birde İSTANBUL a gelme gibi bir proje vardı ORBAY Mehmet ağbi ile gelirsek mutlaka ziyaretinize gelecem ve çalışmalarınız vede Yusuf kardeşin kendi imalatını görüp tebrik edeceğim.İyi çalışmalar.
metin0035' Alıntı:Birde İSTANBUL a gelme gibi bir proje vardı ORBAY Mehmet ağbi ile gelirsek mutlaka ziyaretinize gelecem ve çalışmalarınız vede Yusuf kardeşin kendi imalatını görüp tebrik edeceğim.İyi çalışmalar.
Atilla bey harikasınız işte yusuf bu zaten böyle çalışıyor her tarafa yetiyoratiladi' Alıntı:Yusuf, Bence öne bakan camı hemen polyesterle ve kapa, aracın yağmura karşı gidişinde suya maruz kalma durumuna son ver..İsterseniz bir yana isterseniz iki yana 27 X 45 cm plastik hacth'ler var hatırladığım kadarıyla adedi 170 TL idi, içe ve dışa açılan diye iki tipi vardı...
Yusuf, hatta böyle çalışsan daha çabuk bitecek gibi...