Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yayiyayayu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 181,902
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Bence bu araç çok yakışıklı bir şey olacak bittiğinde. Fotoğraflardan belli.

Etiketler
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Atilla abi yine yaptın yapacağını öldüm gülmekten Allah sizi hep güldürsün emi. ;D ;D ;D

Abi o yandan açma meselesini dün Yaşar abiye bende söyledim yanlardan açalım diye yalnız yanlar çok müsait deil gibi bakalım o yanların ölçüsünde açolır cam bulabilir isek daha güzel olacak ön tarafıda polyester ile kapatırız daha sağlıklı olur.

Haşmet bey haklısınız şöylede olabilir ön camı hiç su almayacak şekilde izole edip dar olan o içinde yatılır bölgenin daha havadar bir yer olması için ayrıca yana bir açılır pencere uydurulabilir düşüncesindeyim fikirlerinize çokca ihtiyacımız var.

Yücel çok teşekkürler haklısın uğraşıyoruz en iyisi en sağlıklısı olsun diye estetikden ziyade sağlamlığa daha çok önem veriyoruz bakalım sonucunu bende çok merak ediyorum umarım işler yolunda giderde kafamızdaki programa uyarız.

karaköyde bu kapaklara lumboz diyorlar, aynı ölçülerde 90-85 tl plastikten siyah ve beyaz olarak var, başka şekillerdede, çok kaliteli ve şık olanlarıda var, tabii fiyatına göre, ben bu plastik olanları inceledim banyoya takmayı düşünüyorum

Levent, İçe açılanı Lumbuz'dur, Dışa açılanı Hacht'dir..dediğin gibi 20x40 cm plastık basit lumbozlar 70-90 TL'dir, Hacht'ler 27x45 cm biraz daha kalitelidir 170 Tl gibi fiyatları vardır..

Lumboz+hacht.jpg

yusuf, Senin banyoya lazım olan kapı kilidi Bu aracın banyosunada lazım, Kilit adı (Kabin kilidi-Yangın dolap kilidi )..

Yangın kilidi.jpg

Kabin kilidi.jpg

yusuf, projede banyoda ne tip evye kullanmayı düşünüyorsunuz, aşağıdaki gibi fiber evye düşünürseniz, yerli üretim orjinal karavan için üretilmiştir temin etmeye çalışalım...

KARAVAN evyesi.jpg

Levent bey bu hafta içinde Karaköy'e gideceğiz bakalım ne tür seçenekler var bize 1 tane yeter mevcut olanın kenarını sağlamlaştırıp kullanmayı düşünüyoruz.

Atilla bey lavabo ve o kapı kolları lazım olacak sırası geldiğinde bakalım lavabo çok şık duruyor tabi önceden bir fiyat almak lazım.

Atilla bey bilgi için teşekkürler, karaköydeki arkadaşlar hepsine lumboz diyorlar :D, lumboz üreticisini buldum imes san. sitesinde

Merhaba Yaşar Bey,öncelikle kolay gelsin.Yapmaya başlamışsınız daha doğrusuYusuf Bey kendi aracında kazandığı deneyimleri daha derinleştirerek,hatta o andaki soruna özel çözümler üretip uygulayarak, bana göre harika bir dayanışma örneği ortaya koyuyor.Doğrusu kutluyorum.Yapılan İş gerçekten çok güzel.

Bir zamanların meşhur çizgi filmi vardı; "Atom Karınca". Hızır gibi heryere yetişirdi. Bir zamanlar da Beşiktaş'ın Atom Karıncası vardı ; Rıza, sahada basmadık yer bırakmazdı. Şimdi Gezenbilir Karavan Dünyası'nın Atom Karıncası ; "Yusuf". Daha önce kendisine de demiştim " Atom Karınca gibisin Yusuf" diye. Atilla abi'nin yaptığı montaj fotodan sonra bu isim daha da yakıştı sanki.

aslanahmet' Alıntı:
Şimdi Gezenbilir Karavan Dünyası'nın Atom Karıncası ; "Yusuf". Daha önce kendisine de demiştim " Atom Karınca gibisin Yusuf" diye.

Çok tuttum... Yusuf için yapılan en güzel benzetme: Atom Karınca Yusuf

Cavid Sezen

derindeniz1' Alıntı:
Merhaba Yaşar Bey,öncelikle kolay gelsin.Yapmaya başlamışsınız daha doğrusuYusuf Bey kendi aracında kazandığı deneyimleri daha derinleştirerek,hatta o andaki soruna özel çözümler üretip uygulayarak, bana göre harika bir dayanışma örneği ortaya koyuyor.Doğrusu kutluyorum.Yapılan İş gerçekten çok güzel.
Sayın Derindeniz1 teşekkürler ilginiz için elimizden geldiğince hazır yapılmış olan bir ürünün bakımını yapıyoruz,aslında biraz heves biraz gayret az da el becerisi herkes bu ve buna benzer bir çalışma yapabilir.

aslanahmet' Alıntı:
Bir zamanların meşhur çizgi sineması vardı; "Atom Karınca". Hızır gibi heryere yetişirdi. Bir zamanlar da Beşiktaş'ın Atom Karıncası vardı ; Rıza, sahada basmadık yer bırakmazdı. Şimdi Gezenbilir Karavan Dünyası'nın Atom Karıncası ; "Yusuf". Daha önce kendisine de demiştim " Atom Karınca gibisin Yusuf" diye. Atilla abi'nin yaptığı montaj fotodan sonra bu isim daha da yakıştı sanki.
Hakan abi o çizgi kahramanı tam bizim çocukluk yıllarımızın kahramanıydı çok severek izlerdik o çizgi kahramanına benzetmeniz güldürdü beni teşekkürler.
gezmen' Alıntı:
Çok tuttum... Yusuf için yapılan en güzel benzetme: Atom Karınca YusufCavid Sezen
Cavid abi teşekkürler çokca benzemesemde yakıştırmanız sevindirdi beni teşekkürler.

Arkadaşlar dün Yaşar abi ile arabada çalışır iken aklıma geldi konuştuk arabanın kurcalanmadık hiçbir yerini bırakmadık bu çalışma keyfe keder bir çalışma değil görüldüğü üzre tamamen mecburiyetten şimdi hal böyle iken bizim yerimize o arabayı karavan sevdalısı olup ama hiçbir maddi dayanağı olmayan yada maddi olarak asgari düzeydeki bir dost alsaydı tüm imkanlarını seferber ederek borçlanarak tabi ve de elinden en azından bizim kadar işcilik gelemeseydi nice olurdu o vatandaşın hali,bizim en azından elimizde yeterli malzememiz var ve o teknik malzemeleri kullanabilecek az da olsa bir el becerisi var tersi bir durumda o vatandaşın durumunu düşünemiyorum,demekki bu karavanın adam olacağı varmışki bize denk gelmiş :D

yaybek' Alıntı:
Arkadaşlar dün Yaşar abi ile arabada çalışır iken aklıma geldi konuştuk arabanın kurcalanmadık hiçbir yerini bırakmadık bu çalışma keyfe keder bir çalışma değil görüldüğü üzre tamamen mecburiyetten şimdi hal böyle iken bizim yerimize o arabayı karavan sevdalısı olup ama hiçbir maddi dayanağı olmayan yada maddi olarak asgari düzeydeki bir dost alsaydı tüm imkanlarını seferber ederek borçlanarak tabi ve de elinden en azından bizim kadar işcilik gelemeseydi nice olurdu o vatandaşın hali,bizim en azından elimizde yeterli malzememiz var ve o teknik malzemeleri kullanabilecek az da olsa bir el becerisi var tersi bir durumda o vatandaşın durumunu düşünemiyorum,demekki bu karavanın adam olacağı varmışki bize denk gelmiş :D

elindeki birikimi bu karavana yatıran vatandaş bu durumdan sonra ya deli olurdu yada bir daha karavana tövbe ederdi ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON MESAJLAR

SON KONULAR