Erhan bey çok teşekkürler güzel dileklerniz için,taban derken arabanın zeminini diyorsanız orası tamamıyle ahşap ve tamir ettiğim yerin haricindeki kısım çok sağlam hiçbir problem yok sadece defalarca zemin değişmeden kaynaklanan yapıştırıcının kalıntıları kir vs.zaten o kısım yeni yapacağımız taban kontrasının altında kalacak poliüretan ve kaplama içerideki o çirkinliği örtecek.erhan110' Alıntı:Kolay gelsin yusuf kardeşim çok iyi gidiyor, bir sualde benden. arkadaşların dediği gibi taban çok kötü görünüyor taban sacını komple değiştirecekmisiniz ??
Kolay gelsin tekrardan Selamlar
Erhan
Yücel kardeş dediğin gibi o karşısına geçip bunu ben yaptım demesi tüm yorgunluğu alıyor zaten dün en son kapıyı takıp malzemeleri topladıktan sonra uzunca durup baktımyugun' Alıntı:Yusuf, Bana diyorsun da,
Senin azmin de az değil hani, Yağmur altında bile sokakta çalışıyorsunuz. Ama yavaş yavaş halloluyor belli. Zaten insanın uğraş verdiği şeyin karşısına geçip şöyle bir bakması çok keyif veriyor. Eminim her gün yaşıyorsundur bunu.
Kolay gelsin.
valla ben size ufaktan çıtlatmıştım ama çokta fazla kötülemek istemedim aracı.nasıl birşey aradığınızı bilmediğim için.ben arkadaşa açık açık söyledim bakmaya gittiğimde 3 yerden su alıyo dedim, nemden buhar oluyo dedi, yok abi dedim bura göl olmuş (dolabın İçi) ya nolacak üstü polyester yapılır dedi.içerde kokuda vardı az çok üstün iç kısmını tahmin ettim.siz daha tecrübeli olduğunuz için bunları farkettiniz diye düşündüm söyleme gereği duymadım.soyup kullanırsınız diye düşündüm.soydunuz ama sanırım soymaya sonradan karar vediniz.ama ben bakmaya gittiğimde arkadaşa direk söyledim bu karavanın soyulması lazım dedim.içindede donanım namına bişey yoktu.hatta bana kocaelindeki erba fordu kötüledi ama tahmin ediyorum ki onun durumu bundan 10 kat iyidir fırsat bulursam onada bakıcam.yapılınca çok güzel olacak bu karavan motor çekişi ve sesi dışında.ama harcanacak para buna değecekmi düşündürücü.ilk projeniz çok hoşuma gitmişti araç seçimi ve çalışma titizliği olarak.ama bu seferki araç seçiminizi yapılan masrafa uygun bulmuyorum...yaybek' Alıntı:Sayın Mahosss adam açıkca dolandırıcı çıktı tüm su almış yerleri kaplamış ve hiç renk vermedi sadece tavanda ufak bir yer var onu tamir edebilirseniz düzelir dedi tavanada plastik lambri döşemiş aradan bir yerden su damlıyor ama içini göremediğimiz için anlayamadık o kadarda sorduk hiç bahsetmedi bizde ufak tefek işler nasıl olsa elimizden geliyor hallederiz dedik ama nereden bilebilirdik bu kadar çürüdüğünü neyse oldu bir kere bakalım halledeceğiz en azından bundan sonrasını ter temiz kullanacağız bitirebilirsek tabi.
Hakan abi sanada kolay gelsin boya işi çok yorucudur.
Şeref bey teşekkürler güzel dilekleriniz için,karavan firmaları kadar güzel iş meselesini kabul etmiyorum bizimki biraz el becerisi biraz mecburiyetten yoksa can dayanmaz bu kadar yüke sabah 05'de kalkıyorum işe gidiyorum 16.00 gibi gelip arabayla uğraşıyorum,keşke imkanımız olsaydı işi ehline bıraksaydık.