Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yayiyayayu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 181,742
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Sağolasın Yusuf, sen karavancılığın yorulmaz neferisin, bizim yaptığımız kasada oturup ahkam kesmek...Bizim proje bazında uğraştıklarımızı avrupalı yıllar önce yaptığı için imrendiğimiz ürünler ortaya çıktı, şimdi bizim yaptığımız amerikayı yeniden keşfetmek, ama bunu bile yaparken, avrupalının düşünemediklerini bile yapabileceğimize inanıyorum...Düşünsene LPG ile araba çalıştırmayı ilk avrupalılar yaptı ama aygaz-ipragaz ile araba çalıştırmayı 1977 yılında ilk defa Türk'ler başardı...

Etiketler
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Yusuf usta çalışıyor

01012010017.jpg

Arabnın sol tarafındaki kapaklı havalandırmamıdır nedir çok anlamadığım örtülmeyen tamamıyle göçmüş sistemi çıkardım ayrıca yanında elektrik girişi ve su doldurma girişi hepsi zamanında iptal edilmiş ve etrafı boş olduğu su izolasyonu yenilenmediği için iç döşemeye oralardan bolca su almış bende Yaşar abiye oraları kapatalım dedim su girişi ve elektrik için ayrı bir sistem yapacağım,aynı malzemeden bulduk ve tek parça ile üç deliğin üçünüde kapattık gayet güzel oldu boyanıp nikelaj çıtalarıda takınca çok hoş olacak ümid ediyorum.

Ayrıca tamamıyle su alıp paslanan imalat hatası kapıyı söktük etrafını temizledik tamamını zımparalayıp tertemiz ettikten sonra kırıklarını kaynattık ve antipas uyguladık yarın 1 kat daha antipas atacağız sonra yerine montajını yapacağız,Yaşar abi ile bugün bayağı iş yaptık birkaç gün bu hızla gidersek izolasyon işini bitiririz.

01012010045.jpg

01012010044.jpg

Yusuf usta devamı gelecek diye merakla beklemedeyiz. Eğer bugünkü icraat bu kadarsa...
Çoooook yaşaaaa Yusuf ustaaaaa... :D :D :D

yaybek' Alıntı:
Eskiden yaptığım her işten sonra her fotodan sonra yaşaaaaaa Yusuf usta diye mesajlar geliyordu ??? ??? ???

Yusuf, usta sözcüğünü iyi benimsedi; hakkını vermek de gerek, layık bu nitelemeye.. Başka ustalar da geliyor Yusuf, paylaşacaklar bu sanı senle.. :D

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR