Fidanlarımızı Dikmeye Gittik...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,339
Ynt: Fidanlarımızı Dikmeye Gittik...

58ayhan' Alıntı:
vallahi imrendim çok güzel bir bahçe ve dınlene bileceğiniz bir ortam yaratmıssınız.tabiki şu anda çok ta guzel olmustur çiçekler döküldü yaprağa dönmesi gerekir bu ayda daha guzel bir görüntü olmuştur..tutanlar tutmayanlat bellı olmuştur..inş allah yolumuz düşerse o güzel köye uğrarım..vede tabiki atatürkçülüğü ve vatanını fazla seven o alevi köyünü ve alevi kardeşlerimizi görüp tanışmak ısterim sizin sayenizde..onlar her yönden mısafır perverlerdir...bizlerde sizleri bekleriz eğer yolunuz erdeğe düşerse...alevi olmasamda aleviliğ bilen ve onların kültürlerini çok yakından takip eden ve en değirli bir kaç alevi aile dostum olmasından dolayı...

Aslında ben her gidişimde derin bir oh çekiyorum,dedemlerin çok ama çok büyük bir çiftliği vardı çocukluğumdan bir aşinalıkta tabiki,ama burası banbaşka nedendir bilemiyorum.,
Toplamda 200 adet kök dikili ve sevindirici olan tamamının tutmuş olması ama şöyle bir durum varki 1 veya 2. senenin sonunda kuruma yapabiliyor komşularımın fidanlarında durum böyle ama o zamanlar asit yağdıda böyle oldu demişlerdi artık şans bakalım.Evet sizinde belirttiğiniz gibi alevi insanlarda ilk dikkatimi çeken dingin sakin ve rahat oluşları tabiki modern olduklarını eklememe gerek yoktur.En önemlisi ÇAĞDAŞ olmaları.
Davetiniz için candan teşekkürlerimi sunuyorum ve yolunuz düştüğünde de sizi en iyi şekilde ağırlamak isterim,saygı ve sevgilerimle.

Etiketler

anibal_anibal' Alıntı:
Umarim bakimlarini. zamaninda yaptirabilirsinizde fidanlariniz buyudugunde gonlunuzdeki cennet bahcesi gibi olur
Bakım olayı son hızla devam ediyor.

"Alemlerin efendisi peygamber efendimiz Hz. Muhammed hadis-i şeriflerinde bu konuya çok önem veriyor ve şöyle buyuruyor, 'Yarın, öleceğini bilsen bile fidan dik' yine diğer bir hadiste ise, 'Kıyametin koptuğunu görsen bile, elinde yeşil dal varsa onu dik.' İnsanların en şereflisi bizlere böyle bir öğütte bulunuyorsa bize düşen bunu gerçekleştirmektir.Emeğinize sağlık diyor sizi saygılarımla selamlıyorum.

Öncelikle saygı bizden,teşekkürler.
İlk fidanları dikdiğimde besmele çekip,dua etmiştim neticesinin böyle olacağı yani neredeyse tamamının tutmuş olması beni şaşırtmadı.Mühim olan samimi ve içten olmaktır. Bu sadece din konusunda değil,her konuda geçerlidir,selamlar.

Bu konu bu saatten sonra kapanmıştır,
Ne bir görsel nede yorumda bulunacağım.
Hesapta doğayı severiz,bizde bu işler lafı güzaftır.

İşte bu topraklar bizim diyen gençler Kardeşim ellerine sağlık sizde bilirsiniz paylaşmak güzeldir be üstat son mesaj bizi üzdü numaranızı aldım yolumuz düşerse birgün hani 40 yıl hatırı olan varya ondan içmek isteriz saygılarımla

tel kenarına limoni selvi neden düşünmediniz?
soğuklara dayanmıyor diye duydum doğrumudur?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri