Ynt: Fidanlarımızı Dikmeye Gittik...
Merhaba,aslında suallerinize Cem bey cevap vermiş.
Bende çok bilgili değilim ancak sora sora öğreniyorum.
Yaz aylarında çok ilgilenemediğinizi belirtmişsiniz,su çok önemli!
Yaz aylarında kurak zamanlarda mutlaka hakkını vererek sulamak gerekiyor,meyva alamamanızın bir sebebide bu olabilir diye düşünüyorum.
İyi dilek ve temennileriniz için teşekkür ederim.
gemiadami' Alıntı:Ertan bey kolay gelsin bahçeniz hayırlı olsun inşallah meyvalarını yersiniz.Bende ağaca meraklıyım Çerkezköy-kapaklıda benimde bir yerim var sizin gibi bende emek verdim fakat nedendir bilmiyorum ağaçlarda çiçek oluyor ama meyvaya dönüşmüyor rüzgar alan bir yer tel örgü kenarlarına çam ağacı ve leyladi ektim.İstanbulda yaşıyorum yazın her zaman gidemediğim anlar oluyor sık sık su veremiyorum.Kışın hayvan gübresi veriyorum.çiçeklenme döneminde ilaçlama yapmam gerekiyor belki ama bilmiyorum.3 senelik kaysı ağacım vardı baharda bol çiçek yapıyor tamam diyorum bu sene bol kaysı alırız diyorum sadece 1 tane aldık .humik asitten bahsetmişsiniz bu ne için kullanılır.forumda ziraatçı arkadaşlarda var süreyya bey gibi onlardan da bir fikir alabilirmiyim.meyvaların yaşı ortalama 3 veya 4.
sadece ayva oluyor sadece ayva yiyebildim
Merhaba,aslında suallerinize Cem bey cevap vermiş.
Bende çok bilgili değilim ancak sora sora öğreniyorum.
Yaz aylarında çok ilgilenemediğinizi belirtmişsiniz,su çok önemli!
Yaz aylarında kurak zamanlarda mutlaka hakkını vererek sulamak gerekiyor,meyva alamamanızın bir sebebide bu olabilir diye düşünüyorum.
İyi dilek ve temennileriniz için teşekkür ederim.