Fidanlarımızı Dikmeye Gittik...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,262
Ynt: Fidanlarımızı Dikmeye Gittik...

Aslında ben her gidişimde derin bir oh çekiyorum,dedemlerin çok ama çok büyük bir çiftliği vardı çocukluğumdan bir aşinalıkta tabiki,ama burası banbaşka nedendir bilemiyorum.,
Toplamda 200 adet kök dikili ve sevindirici olan tamamının tutmuş olması ama şöyle bir durum varki 1 veya 2. senenin sonunda kuruma yapabiliyor komşularımın fidanlarında durum böyle ama o zamanlar asit yağdıda böyle oldu demişlerdi artık şans bakalım.Evet sizinde belirttiğiniz gibi alevi insanlarda ilk dikkatimi çeken dingin sakin ve rahat oluşları tabiki modern olduklarını eklememe gerek yoktur.En önemlisi ÇAĞDAŞ olmaları.
Davetiniz için candan teşekkürlerimi sunuyorum ve yolunuz düştüğünde de sizi en iyi şekilde ağırlamak isterim,saygı ve sevgilerimle.

Etiketler

Umarim bakimlarini. zamaninda yaptirabilirsinizde fidanlariniz buyudugunde gonlunuzdeki cennet bahcesi gibi olur

anibal_anibal' Alıntı:
Umarim bakimlarini. zamaninda yaptirabilirsinizde fidanlariniz buyudugunde gonlunuzdeki cennet bahcesi gibi olur
Bakım olayı son hızla devam ediyor.

Mangal ve közde çay ile finali yaptık.

"Alemlerin efendisi peygamber efendimiz Hz. Muhammed hadis-i şeriflerinde bu konuya çok önem veriyor ve şöyle buyuruyor, 'Yarın, öleceğini bilsen bile fidan dik' yine diğer bir hadiste ise, 'Kıyametin koptuğunu görsen bile, elinde yeşil dal varsa onu dik.' İnsanların en şereflisi bizlere böyle bir öğütte bulunuyorsa bize düşen bunu gerçekleştirmektir.Emeğinize sağlık diyor sizi saygılarımla selamlıyorum.

Öncelikle saygı bizden,teşekkürler.
İlk fidanları dikdiğimde besmele çekip,dua etmiştim neticesinin böyle olacağı yani neredeyse tamamının tutmuş olması beni şaşırtmadı.Mühim olan samimi ve içten olmaktır. Bu sadece din konusunda değil,her konuda geçerlidir,selamlar.

Bu konu bu saatten sonra kapanmıştır,
Ne bir görsel nede yorumda bulunacağım.
Hesapta doğayı severiz,bizde bu işler lafı güzaftır.

İşte bu topraklar bizim diyen gençler Kardeşim ellerine sağlık sizde bilirsiniz paylaşmak güzeldir be üstat son mesaj bizi üzdü numaranızı aldım yolumuz düşerse birgün hani 40 yıl hatırı olan varya ondan içmek isteriz saygılarımla

tel kenarına limoni selvi neden düşünmediniz?
soğuklara dayanmıyor diye duydum doğrumudur?