Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?
tayfunsozer' Alıntı:
Kemal Bey 22. sırayı size ayırdık
Haberlerinizi bekliyoruz.
Sevgiler,
Tayfun Sözer.
Evet bende hemen 22. sırayı kaptım
GEZEN FEROZALAR
1 ) Salih DALCI/İstanbul-Zeytinburnu/1993 Feroza EL2
2 ) Ayhan ERBAY/KOCAELİ-KARAMÜRSEL 1993 Feroza EL2
3 ) İsmail elikçioğlu/istanbul-G.O.Paşa 1993 Feroza EL2
4 ) İsmet ÖZ/İstanbul-Kadiköy/1991 Feroza EL2
5 ) İsmail KUMAŞ/Zonguldak-Merkez/1994 Feroza SX
6 ) Feridun TURNA/İstanbul-Bayrampaşa/1993 Feroza EL2
7 ) Turgut Gercin/İstanbul-Gaziosmanpasa/ 1994 Feroza SE
8 ) Cemal ÖNEN/İstanbul-Esenler/1991 Feroza EL2
9 ) Ersan Yurdagülen, Istanbul-Bahçeşehir 1991 Feroza EL2
10) Tayfun Sözer.İstanbul/Çengelköy. 1994 Feroza SE
11) Hafız Baran/İstanbul-Gaziosmanpaşa/1991 Feroza EL2
12) Bircan YARICI/Sakarya Feroza 1997 SX
13) Ahmet ÖZDEN-Esat Özden/Kocaeli-İzmit/1994 Feroza SE
14) cevdet Özçelik.Bolu/mudurnu,93 Feroza dx
15) zafer duru.mudurnu/bolu 93 feroza el 2
16) Muhammet Güzel Karaman / 1993 Feroza
17) Murat YAVUZ Bolu/mudurnu 93 Feroza EL2
18) Mesut Körklü Istanbul/ Sefaköy / 97 Feroza SX
19) Vahdet TOKAY/EDİRNE/MERKEZ/93 FEROZA EL ll
20) Abbas Hot 93 Feroza EL 2
21) Yavuz Selim Seker / Magosa, KKTC / '93 Feroza EL
22)
Kema KAYAN / Balıkesir - Erdek / 96 Feroza SX
24)
25)
Tek kelimeyle muhteşem bir araç aldığımı düşünüyorum tabiki Suzuki Samurai ve en son Lada Niva kullanmış biri olarak
Aracın yürüyen aksamının, sürüş rahatalığının bu derece güzel olacağını asla tahmin etmiyordum..Motor sessiz, şanzuman, defransiyel gürültüsü hiç yok.. Tekerlekler çok iyi durumda..Klima, elektrikli cam ve aynalar, hidrolik direksyon ve sonradan takılan park sensörü donanım olarak ilk gözüme çarpanlar..
2. araç olarak aldım fakat otomobilime bu aralar fazla binmiycem heralde..
2 günde yaklaşık 750km yaptım. En ufak bir sorunla karşılaşmadım. Bu kadar sessiz ve rahat yolculuk yapacağımı hiç düşünmemiştim... her 100 kmde bir lpg tankını doldurdum ve 22,50 TL, 23:00 TL, 22,30TL gibi yakıt aldı. ( Uzun yol kullanımında )
Araç arazi görmemiş iç döşemeleri olsun koltuklar olsun hatta yer döşemeleri bile 2-3 yaşındaki araçlar gibi.. Doğal olraktan aracın fotoğraflarında gözüken torpido ve kapılardaki ahşap görünümlü yapıştırıcıları daha Afyon'girmeden yoldayken söktüm
Bir sorunum var sadece o da çok önemli;
Arazi vitesinde hiçbir sorun yok 2h/4h/4L sorunsuz çalışıyor. Hatta 4L'de aracın takviye vitesine geçtiği rahatlıkla anlaşılıyor. Ön defransiyele giden şaft ve ön tekerlek aksları yerinde ve çalışıyor fakat ön tekerlekler gücü alamıyor yani araç tek çeker çalışıyor..Ön tekerlekler kilitlenmiyor. Kilitler otomatik, manuel olarak ayarlanmıyor. İlk fırsatta ona baktırıcam.. Aklıma ilk olarak bu aracın benden önce 2 sahibinin bayan olduğu ve 2sininde arazi vitesini hiç kullanmadığı geldi.. Acaba basit bir bakım bu sorunu halledebilecekmi?
Bizim buralarda bu araçtan anlayan usta bulmak çok zor.. İşin piri sizlersiniz ve neyden kaynaklandığını araca bakmadan bulacağınıza da eminim
Saygılar,,,