Cevdet Bey iyi akşmlar.koroglu1414' Alıntı:Benim DX'in iç döşemeler farklılık gösteriyor diğerleri arasında..
Tayfun bey,iç döşemeler temin edilebiliyormu acaba bilginiz varmı bu konuda ??tayfunsozer' Alıntı:Cevdet Bey gösterdiğiniz üç noktada bende de kumaş döşeme yok ,oralar bakalit benzeri bir malzemeden yapılmış.Koltuklar arasındaki etejer orjinalmi bilmiyorum, ama o alana sonradan konulabilecek çok çeşitli ve fonksiyonel ürünler var.
Saygılarımla.
Tayfun Sözer
Teşekkür ederim tayfun bey şuan için elimde iç kısımları ile ilgili fotoğraflar yok kısa zamanda fotoğraflayıp yorumlarız..tayfunsozer' Alıntı:Tayfun bey,iç döşemeler temin edilebiliyormu acaba bilginiz varmı bu konuda ??
selamlar..
Cevdet Beycim iyi akşamlar.
İç döşemelerin diğer yedek parça ve aksesuarlar gibi satıldığını sanmıyorum.Ancak araştırıp size en kısa sürede cevap vermeğe çalışıcam.Merak ediyorum,bir sakıncası yoksa aracınızın iç kısmını döşemelerin şu anki durumunu gösteren fotoğraflarını yükleyebilirmisiniz ? Daha iyi fikir edinir ve bir çözüm buluruz.
Saygılar,
Tayfun Sözer.
Kemal Kayan' Alıntı:Herkese selamlar,,,
Suzuki Samurai ve Lada Niva'dan sonra Feroza almaya karar verdim. 96 Model Feroza SX.. Yaşadığım yerde fazla Feroza olmadığından hatta sadece 1 tane feroza olduğundan araç konusunda tecrübesizim.. Büyük ihtimalle cuma sabahı aracı almaya ıspartaya gidicem. Araç başında dikkat etmem gereken püf noktalar veya aracın kronik bir arıza yapan yeri vb. nelerdir onları merak ettim..
Listedeki 22. sırayı almak dileğiyle,,, Şimdiden tüm ferozacılara teşekkürler..
Saygılar,,,
Kemal Kayan' Alıntı:İlginize çok teşekkür ederim.. Aracın fotoğraflarını gönderdiler gayet diri duruyor da 96 model bir aracın lpgli olmasına rağmen 70.000 km olması beni çok düşündürüyor.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]