feroza almayı düşünüyorum...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bcirav Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,164

bcirav

Yeni Üye
Yer
Trabzon
herkese iyi akşamlar değerli Gezenbilir üyeleri...
adım Barış CİRAV... 29 yaşındayım Trabzondan aranıza katılıyorum (tabi müsadenizle)...
kendimi bildim bileli doğa sporlarına özellikle off road ve avcılığa ilgim oldukça fazla.
forumu yaklaşık 2 aydır takip ediyorum özellikle ferozayla ilgili kısmını hemen hemen her topiği okudum vede bir feroza almaya karar verdim...
internetten bulduğum bir araç var linki aşağıda...
iyi yada kötü bir yorumda bulunurmusunuz teknik olarak nasıl bi araçtır... şimdiden teşekkürler
http://www.araba.com/3247502/Daihatsu-Feroza-16

Etiketler
Ynt: feroza almayı düşünüyorum...

bcirav' Alıntı:
herkese iyi akşamlar değerli Gezenbilir üyeleri...
adım Barış CİRAV... 29 yaşındayım Trabzondan aranıza katılıyorum (tabi müsadenizle)...
kendimi bildim bileli doğa sporlarına özellikle off road ve avcılığa ilgim oldukça fazla.
forumu yaklaşık 2 aydır takip ediyorum özellikle ferozayla ilgili kısmını hemen hemen her topiği okudum vede bir feroza almaya karar verdim...
internetten bulduğum bir araç var linki aşağıda...
iyi yada kötü bir yorumda bulunurmusunuz teknik olarak nasıl bi araçtır... şimdiden teşekkürler
http://www.araba.com/3247502/Daihatsu-Feroza-16

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz,bende feroza kullanıcısıyım gönderdiğiniz araç güzel görünüyor dışı ve içi güzel eğer almayı düşünürseniz motorunu iyi bir ustaya göstermenizi tavsiye ederim,onun haricinde araçta lpg olup olmadığı yazılmamış motorunda masraf yoksa bir tek lpg masrafınız olur he birde offroad yapacaksanız 4 tane MT lastik alırsınız :smiley: Av da kullanmak için de römork gerekebilir lpg takıldıktan sonra bagajda yer kalmıyor malesef :-\

resimlerde güzel ama araç başında anlaşılır güzel olup olmadıgı arkadaşında dediği gibi lpg yazılmamış mt lastık aracın hem duruşunu hemde arazi kabiliyetini arttıyor yaşadığınız yerede yakın iyi bir ustanın bakmasından sonra motorunda yürüyeninde şanzımanında sorun yoksa alınır tabi pazarlık yapmayı unutmayın derim:smiley:

teşekkür ederim ilginiz için...
bir kaç sorum var araçta lpg var yalnız tankı aracın altına monte etmişler acaba bi sorun olurmu?
aracı canlı gözle de gördüm biraz inceledim ama sahibini bulamadığım için yüzeysel bir inceleme oldu
ayrıca sunroof ve arka cam çatlak trabzondaki serviside aradım bu parçalar için bana net bir bilgi vermedi
yukarıda da dediğim gibi arabanın sahibiyle henüz konuşamadım vede baktıramadım aracı pazarlık payı var diye not düşmüşler :smiley: [SIZE=small] [/SIZE]

araç gürünüşte temize benziyor tabi genede bilen ustaya baktırmak lazım,birde alican kardeşin feroza'sı satılıktı satmadıysa görüşün derim güzel araç,herşeyin hayırlısı olsun,saygılar.

bende yıllardır suzuki kullandım,çok güzel araç ,şimdi feroza kullanıyorum yanlız saylamlık açısından feroza bana daha saylam gibi geldi,suzukininde rahatlığı var tabi ,ikisinin arasında farkları araştırıp tercih yapmak lazım,saygılar.

az önce araç sahibiyle görüştüm aracı sattığını söyledi kısmet değilmiş hayırlı olsun dedim...

bekirgümüş' Alıntı:
araç gürünüşte temize benziyor tabi genede bilen ustaya baktırmak lazım,birde alican kardeşin feroza'sı satılıktı satmadıysa görüşün derim güzel araç,herşeyin hayırlısı olsun,saygılar.

alican arkadşın aracınıda gördüm malum sitede aracı hakikatten aracı sitedende tanıyorum çok güzel ama kocaelinde olması biraz uzak yani mesafe ve tabi bütçe olarakda...neyse bakacaz artık bir hal çaresine :D

Merhaba ,
bildiğim kadarıyla Daihatsu yakın zamanda türkiye pazarından çekilecekmiş .
bunuda göz önünde bulundurun bence

bcirav' Alıntı:
az önce araç sahibiyle görüştüm aracı sattığını söyledi kısmet değilmiş hayırlı olsun dedim...

alican arkadşın aracınıda gördüm malum sitede aracı hakikatten aracı sitedende tanıyorum çok güzel ama kocaelinde olması biraz uzak yani mesafe ve tabi bütçe olarakda...neyse bakacaz artık bir hal çaresine :D
Feroza diyorsanız Alican'ın arabası biçilmiş kaftandır.Hakkını sonuna kadar verir. :smiley:

RIZA06' Alıntı:
Merhaba ,
bildiğim kadarıyla Daihatsu yakın zamanda türkiye pazarından çekilecekmiş .
bunuda göz önünde bulundurun bence

2013 yılında daihatsu türkiyeden çekilecek deniliyor fakat ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum sonuç olarak piyasada arabaları kullanılıyor yedek parça vs temini yine aynı olacaktır.

alican4153' Alıntı:
2013 yılında daihatsu türkiyeden çekilecek deniliyor fakat ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum sonuç olarak piyasada arabaları kullanılıyor yedek parça vs temini yine aynı olacaktır.

haklısınız alican bey bende sizinle aynı fikirde sayılırım...aracınızda baya güzel bir araç...aracınızı sattıktan sonra yine offroad türü bir araçmı alcaksınız yoksa normal binek araçmı?

alican4153' Alıntı:
İlandaki aracın satılmasına da üzüldüm keşke siz alabilseydiniz,pazarlıklada güzel bir fiyata aldıktan sonra çok güzel şeyler yapılabilirdi.

işlerimin yoğunluğundan dolayı fazla araştıramadım gidip görüşemedim arac sahibiyle...birde bu işler biraz kısmet nasip işidir...tam olarak satılmamış sadece ayırt edilmiş haber bekliyor ayrıca fiyatınıda 9000 indirmiş... alanada satana hayırlı uğurlu olsun değilmi ;)

bcirav' Alıntı:
haklısınız alican bey bende sizinle aynı fikirde sayılırım...aracınızda baya güzel bir araç...aracınızı sattıktan sonra yine offroad türü bir araçmı alcaksınız yoksa normal binek araçmı?
bcirav' Alıntı:
işlerimin yoğunluğundan dolayı fazla araştıramadım gidip görüşemedim arac sahibiyle...birde bu işler biraz kısmet nasip işidir...tam olarak satılmamış sadece ayırt edilmiş haber bekliyor ayrıca fiyatınıda 9000 indirmiş... alanada satana hayırlı uğurlu olsun değilmi ;)

Teşekkür ederim :smiley: Ben satıp 5 kapı 4x4 almak istiyorum DEFENDER tercihimdir :smiley: Babam tek kapı arabadan şikayetçi hem bende ava gidip gelirken rahat etmek istiyorum belki satarsam da çok üzülücem ama hayırlısı bakalım. Bende bu aracı almaya karar verdiğimde 2.ye aradım ve araba satıldı dediler çok üzülmüştüm ertesi gün adam aradı ve alacak kişi vazgeçti dedi bende çok sevindim çok büyük sevinçle aldım başıma belayı :p :p :p arabamın motoru bitik çıktı diye böyle dedim sakın ha ferozaları kötü sanmayın şu an çok memnunum kendisinden :smiley: Sizin işinizde benimki gibi olabilir bir bakarsınız satılmaz dediğiniz gibi nasip kısmet işi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR