feroza almayı düşünüyorum...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bcirav Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,169
Ynt: feroza almayı düşünüyorum...

gece gece üşenmedim baktım, makas 3 taneymiş, zaten makaslar değişecekti isabet oldu :smiley: aklıma yattı ilave makas olayı.

koroglu1414' Alıntı:

abi şimdiye kadar yükseltme için boşver ne gereği var diyodum,hatta dediğin taban sacı olayından da korktum ama senin ferozayı görünce yine yok diyorum yükselt gitsin :smiley:

Etiketler

evet alican bu feroza insana bağımlılık yapar gecede indirir baktırır sabahın alaca karanlığındada yanlız bunlara uyan ana kat ben bulamadım gecenlerde bir serviste kulağıma ilişen mazda kamyonetin makasları dendi sanırım ya münübüsün ve yahutta bunların kamyonet tipi uyuyor dendi bir bak istersen bunların makas özelliği gitmiştir bence önceliğin bu olsun şayet buna uyan ana kat makası bulamaz isen ondan sonra kat attırırsın sağlıcakla kal. ;) ;)

yok abi ben zaten tümden değiştirmeyi düşünüyodum,,çünkü zamanında makas kırılmış, yerine takılan da sanırım uydurma bişey çünkü arabanın sol ve sağ çamurluk mesafesi arasında 3 cm vark var. ama sitede yine konusu açılmıştı sanırım isuzu dmax'ın makasları birebir uyuyormuş.

şimdi biraz daha araştırdım mazda e2200 ün makası da uyuyor yazmışlar bu başlıkta ;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59384.0;nowap

merhaba arkadaşlar bende şimdi baktım bend'de 3 kat makas var yanlız ben aracı ilk aldyımda çok düşüktü makascı arkadaşa gittim en uzun bağlantıyı saylayan makası deyiştirdi ve şimdi güzel oldu ,yanlız şimdi sizlerin yazdıklarını okuyunca dikkatimi çekti ,marka felan mevzusu olmadı herhangi bir makasla deyiştirdi ,yanlışmıyaptım acaba.saygılar.

acaNn' Alıntı:
gece gece üşenmedim baktım, makas 3 taneymiş, zaten makaslar değişecekti isabet oldu :smiley: aklıma yattı ilave makas olayı.

abi şimdiye kadar yükseltme için boşver ne gereği var diyodum,hatta dediğin taban sacı olayından da korktum ama senin ferozayı görünce yine yok diyorum yükselt gitsin :smiley:
Gerdirme işini kendin yapacaksan dikkat et derim"suratınıza falan sekmesin;belli olmaz;deformeden dolayı kopma yapabilir";zira öyle böyle değil;koptuğunda kurşundan beter..

bekir bey iyi günler sanırım siz ana katı değiştirdiniz. şayet küpelere bağlanan katı değiştirdi iseniz hangi araca uyan makas katıdır öğrenip yazar iseniz memnun olurum saygılar . 8) 8)

salihdalci' Alıntı:
bekir bey iyi günler sanırım siz ana katı değiştirdiniz. şayet küpelere bağlanan katı değiştirdi iseniz hangi araca uyan makas katıdır öğrenip yazar iseniz memnun olurum saygılar . 8) 8)
merhabva salih bey ya ana baylantı yada onun bi üstü'deki tam hatırlamıyorum sorup öyrenicem,yanlız makascı bana herhangi markadan bahsetmedi.saygılar.

koroglu1414' Alıntı:
Bence;alttan ikinci makası değiştirmişlerdir.
Zira benimkisinin ikiside değişmişdi aldığımda..
belki olabilir tam hatırlamıyorum cevdet bey ,benim asıl merak ettiyim hangi aracın makasını taktıyı,

bekirgümüş' Alıntı:
belki olabilir tam hatırlamıyorum cevdet bey ,benim asıl merak ettiyim hangi aracın makasını taktıyı,
ford makasından falan bahsetmişti"boluda""tamirci...
Makasçıların dükkânlarında bir çok makas var;elbet birini uydururlar;amörtüsör olarak'da mitsubishi canterlerin ön amörtüsörünü takmışlardı yanılmorsam..

mitsubishi L200 amotisörleri ve hyundai starex in amortisörleri oluyor. :D :D

koroglu1414' Alıntı:
Gerdirme işini kendin yapacaksan dikkat et derim"suratınıza falan sekmesin;belli olmaz;deformeden dolayı kopma yapabilir";zira öyle böyle değil;koptuğunda kurşundan beter..

yok abi ben ne anlarım :smiley: ustama yaptırıcam, ilerde sorun çıkarsa çemkirecek adam bulunsun :D

daha önce fordrander'im vardı torsiyon'lardan gerdirince biri koptu ,yani kopma olabiliyo ,saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri