Arif Hüküm Zirve Mesajlar 1,167 Tepkime Puanı 797 Yer İstanbul 9 Şub 2013 #33 Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez Devam...
Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez Devam...
Arif Hüküm Zirve Mesajlar 1,167 Tepkime Puanı 797 Yer İstanbul 9 Şub 2013 #34 Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez Aslında niyetimiz Iğdır da Tarığın çayını içip yola devam etmekti. Tabiiki Tarıktan kurtulamadık, ;D geceyi Iğdırda Tarık ta geçirdik. Ekli dosyalar EKSİ 36 GEZİSİ_001.JPG 139.3 KB · Görüntüleme: 208
Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez Aslında niyetimiz Iğdır da Tarığın çayını içip yola devam etmekti. Tabiiki Tarıktan kurtulamadık, ;D geceyi Iğdırda Tarık ta geçirdik.
Arif Hüküm Zirve Mesajlar 1,167 Tepkime Puanı 797 Yer İstanbul 9 Şub 2013 #35 Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez Devam...
Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez Devam...
Arif Hüküm Zirve Mesajlar 1,167 Tepkime Puanı 797 Yer İstanbul 9 Şub 2013 #36 Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez http://www.youtube.com/watch?v=Wt3XEiTNJIU&feature=player_detailpage
Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez http://www.youtube.com/watch?v=Wt3XEiTNJIU&feature=player_detailpage
Arif Hüküm Zirve Mesajlar 1,167 Tepkime Puanı 797 Yer İstanbul 9 Şub 2013 #37 Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez Tatvan.. Ekli dosyalar EKSİ 36 GEZİSİ_062.JPG 55.8 KB · Görüntüleme: 294
Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez Tatvan..
Arif Hüküm Zirve Mesajlar 1,167 Tepkime Puanı 797 Yer İstanbul 9 Şub 2013 #38 Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez Malabadi köprüsü..
Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez Malabadi köprüsü..
Arif Hüküm Zirve Mesajlar 1,167 Tepkime Puanı 797 Yer İstanbul 9 Şub 2013 #39 Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez Devam... Ekli dosyalar EKSİ 36 GEZİSİ_117.JPG 94.9 KB · Görüntüleme: 319
Arif Hüküm Zirve Mesajlar 1,167 Tepkime Puanı 797 Yer İstanbul 9 Şub 2013 #40 Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez Maraşta Yunus Kaya ve eşi bizi olağan üstü bir ilgi ile ağırladılar. Bir kez daha teşekkür ediyoruz. Akşam Karoff Başkanının ziyafetinede tesadüfen denk geldik. Onada tekrar teşekkürler.
Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez Maraşta Yunus Kaya ve eşi bizi olağan üstü bir ilgi ile ağırladılar. Bir kez daha teşekkür ediyoruz. Akşam Karoff Başkanının ziyafetinede tesadüfen denk geldik. Onada tekrar teşekkürler.
Arif Hüküm Zirve Mesajlar 1,167 Tepkime Puanı 797 Yer İstanbul 9 Şub 2013 #41 Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez Bu günkü rotamız ise Göksun, Pınarbaşı, Kayseri üzerinden Göreme.. Ekli dosyalar EKSİ 36 GEZİSİ_073.JPG 86.3 KB · Görüntüleme: 223
Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez Bu günkü rotamız ise Göksun, Pınarbaşı, Kayseri üzerinden Göreme..
Arif Hüküm Zirve Mesajlar 1,167 Tepkime Puanı 797 Yer İstanbul 9 Şub 2013 #42 Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez Göremeden görüntüler...
Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez Göremeden görüntüler...
Arif Hüküm Zirve Mesajlar 1,167 Tepkime Puanı 797 Yer İstanbul 9 Şub 2013 #43 Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez devam... Ekli dosyalar EKSİ 36 GEZİSİ_074.JPG 120.3 KB · Görüntüleme: 309
Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez devam...
Arif Hüküm Zirve Mesajlar 1,167 Tepkime Puanı 797 Yer İstanbul 9 Şub 2013 #44 Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez son iki kare...
Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez son iki kare...
ata036 Zirve Mesajlar 3,557 Tepkime Puanı 2 Web www.ata76.com 9 Şub 2013 #45 Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez anlatımınla bana o anları tekrar yaşattın arif abi yüreğine sağlık teşekkürler son karede benden olsun seneye hepiniz karsa EKSİ 36 ya bekliyorum
Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez anlatımınla bana o anları tekrar yaşattın arif abi yüreğine sağlık teşekkürler son karede benden olsun seneye hepiniz karsa EKSİ 36 ya bekliyorum
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 9 Şub 2013 #46 Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez Arif Bey, kutluyor ve paylaşımınız için teşekkür ediyorum!.. Kış gezileriniz, gelenekselleşti diyebiliriz... Cavid Sezen
Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez Arif Bey, kutluyor ve paylaşımınız için teşekkür ediyorum!.. Kış gezileriniz, gelenekselleşti diyebiliriz... Cavid Sezen
Arif Hüküm Zirve Mesajlar 1,167 Tepkime Puanı 797 Yer İstanbul 9 Şub 2013 #47 Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez Cavid hocam, kış gezileri kendi kendine gelişti, dönemsel bir şey diyelim. Hoşumuza da gidiyor ama... Selamlar.
Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez Cavid hocam, kış gezileri kendi kendine gelişti, dönemsel bir şey diyelim. Hoşumuza da gidiyor ama... Selamlar.
zentoz Rapido 820, Peugeot Partner Tepee Outdoor Mesajlar 702 Tepkime Puanı 12 Yer Lyon/Fransa Web zentozfr.blogspot.com 19 Şub 2013 #48 Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez Mükemmel Arif bey. Ayrıca sosyal sorumluluk projesinde emeği geçenlerine da saygılarımı gönderiyorum. Özgür
Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez Mükemmel Arif bey. Ayrıca sosyal sorumluluk projesinde emeği geçenlerine da saygılarımı gönderiyorum. Özgür